Teach for Romania

Teach for Romania

Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania! @ Teach Bike Challenge ~ 2018

Dată: 15 June 2018
Teach Bike Challenge se adresează pasionaților de ciclism şi amatori sau profesionişti, dar şi tuturor celor care doresc să contribuie la constr
[ Show more ]

42

Galantomi:

470

Donații:

56,575 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Teach Bike Challenge se adresează pasionaților de ciclism şi amatori sau profesionişti, dar şi tuturor celor care doresc să contribuie la construirea unui viitor mai bun pentru ei și copiii lor, investind în educație.

Dacă vrei să ieși la o tură cu persoane care îți împărtășesc pasiunea pentru ciclism,  dacă crezi că investiţia în educaţie este cea mai inteligentă mutare pe care o putem face ca societate şi dacă ești conștient/ă că implicarea ta este ingredientul esențial pentru a construi un viitor mai bun atunci înscrie-te acum la pentru prima ediție Teach Bike Challenge!

Comunitatea Teach for Romania intră în al patrulea an de când își propune să fie un partener de încredere în adresarea provocărilor din sistemul educațional, alături de ceilalți actori relevanți, instituții europene, instituțiile statului, societatea civilă, parteneri din mediul de afaceri, media, și, desigur, persoane fizice. Acest proiect este una dintre platformele pentru implicare şi dialog, pe care ți le punem la dispoziție.

Ce se întâmplă în proiect?

- Completezi formularul de înscriere
- Devii fundraiser sportiv Teach for Romania
- Derulezi prima ta campanie de fundraising pentru educaţie pe Galantom
- 15 şi 17 iunie: tură cu bicicleta Braşov-Făgăraş
- 16 iunie: super eveniment de comunitate la Cetatea Făgăraş – citeşte mai multe pe site

Dacă îţi doreşti o adevărată provocare de fundraising şi anduranţă, există şi posibilitatea de a te înscrie în echipă de 2 persoane.

Parteneri: Romanian American Foundation, Autonom Rent a Car, 7card, Spokes – The Friendly Bike Shop, Quest Mission Epic Escape Rooms, Bright, Cetatea Făgăraşului, Galantom, Mediacom, GroupM, Mindshare, Wavemaker, Freerider, Salonul Bicicletei, România Pozitivă.

Date de contact:

Website: http://teachbikechallenge.ro
e-mail: teachbikechallenge@teachforromania.ro