Teach for Romania

Teach for Romania

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

Date: 04 October 2015
Înscrie-te la Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon, aleargă și fi fundraiser voluntar Teach for Romania pentru a oferi o educație tra
[ Show more ]

35

Supporters:

62

Donations:

5,739 RON

Raised:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Înscrie-te la Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon, aleargă și fi fundraiser voluntar Teach for Romania pentru a oferi o educație transformațională copiilor de azi și mai multe opțiuni de viață adulților de mâine!

Pentru mii de copii din întreaga Românie fiecare zi este o cursă contra cronometru. Ne poți ajuta să încetinim scurgerea nisipului din clepsidră pentru ei! Intră pe pagina noastră să afli pentru ce te implici și scrie-ne până pe 20 septembrie dacă vrei să faci parte din echipa noastră.

Impactul fiecărui alergător și susținător contează, de aceea te încurajăm să ne susții și în rețele sociale prin care mai...alergi de obicei.


Te invităm să devii fundraiser Teach for Romania și să punem împreună în mișcare tot ce avem mai bun - piciorușe antrenate, plămâni curajoși, prieteni darnici și un suflet curat!

Dacă nu alergi, dar totuși iți dorești sa ne susți o poți face cu o donație! Toate fondurile strânse intră în susținerea și pregătirea profesorilor și învățătorilor din cele două generații.

***

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.

Mai multe despre eveniment poți afla aici: bucharest-marathon.com.