Vasile Brașovanu - Teach for Romania

Alerg pentru Teach for Romania! Hai sa ajutam copiii sa scrie. Viitorul.

171 RON Donatii stranse
34.2% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Acum un an făceam pentru prima dată cunoștință cu Teach for Romania. Tocmai ce fusesem acceptat în program în calitate de viitor profesor. Aveam un job ce era mai mult decât bine plătit însă simțeam că locul meu nu e acolo și că pot fi mult mai prezent lucrând alături de oameni care chiar au nevoie de un sprijin. Iată-mă după mai bine de 12 luni învățător în București, dând zi de zi piept cu provocările aduse de 22 de copii. Fiecare e unic, fiecare vrea atenție, vrea să se simtă special, apreciat, încurajat, să simtă că este lider, că ceilalți îl sau o urmează. Ei sunt copii norocoși: au cu ce se încălța pentru a veni la școală, au caiete pe care să scrie, ba chiar au și realizat o mică campanie de strângere de fonduri, haine și jucării pentru alți copii Teach for Romania. A fost prima lor victorie, s-au simțit importanți, toată școala a auzit de ei. Au dus apoi darurile în comunitate și au văzut reacția copiilor. A fost fabulos pentru ei, le-a dat încredere că pot contribui la binele celor din jurul lor.  Pe 15 mai voi alerga avându-i pe ei alături, strigându-mi de pe margine HAIDEȚI, DOMNUUUU! E rândul meu să fiu încurajat căci de astă dată eu am nevoie de sprijin pentru a putea dona către organizația care m-a învățat că educația nu e despre informații ci despre a crește oameni, oameni inspiraționali. Așa că vă invit și pe voi să îmi fiți alături donând pentru copiii care au nevoie să audă un HAI CĂ POȚI!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Teach for Romania

Teach for Romania recrutează, selectează și pregătește cei mai valoroși oameni pentru a fi învățători sau profesori model pentru copiii din școlile vulnerabile și îi sprijină pentru a deveni factori de transformare în educație, ca profesori și alumni ai programului.

 

Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!

Teach for Romania a pregătit până acum 39 de profesori și învățători Teach for Romania, care au transformat viețile copiilor din comunități vulnerabile din 11 județe. Cu ajutorul susținătorilor noștri, ne vom extinde la nivel național, astfel încât, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la educație de calitate. Din toamnă, 63 de profesori Teach for Romania vor fi activi la catedră, pentru a îi învăța pe copii să scrie. Viitorul.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

5 Donatii

Succes!
15 mai 2016
30 RON
Cu drag si incredere
15 mai 2016
40 RON
Succes!
10 mai 2016

Anonymous

41 RON
Felicitări pentru o nouă linie de start. La cât mai mulți kilometri alături de copii!
10 mai 2016
09 mai 2016