Ana Dobrescu - Teach for Romania

Alerg pentru Teach for Romania! Hai sa ajutam copiii sa scrie. Viitorul.

130 RON Donatii stranse
26% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Hello!

Sunt Ana, fac parte din generatia a doua de profesori și învățători Teach for Romania și anul acesta particip la primul meu semimaraton. Cred cu tărie ca fiecare copil merită să aibă parte la o educație de calitate iar pentru asta este nevoie de profesori dornici să îi invețe și totodată să învețe de la ei .

Citeam într-o carte și mi-a placut ideea că „fericirea nu ține de cine ești sau ce ai. Depinde numai de ceea ce gândești”. Pofesorul, pe lânga a livra noi cunoștințe și abilități, contribuie într-o mare măsură la dezvoltarea gândirii copiilor și la modul în care aceștia aleg să își însușescă anumite valori.

Pe 15 mai alerg pentru a susține cauza Teach for Romania și totodată pentru a-mi depași propriile limite.

Te rog, contribuie și tu. Donează și împreună vom oferi copiilor acces la educația pe care o merită.

Îți multumesc,

Ana

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Teach for Romania

Teach for Romania recrutează, selectează și pregătește cei mai valoroși oameni pentru a fi învățători sau profesori model pentru copiii din școlile vulnerabile și îi sprijină pentru a deveni factori de transformare în educație, ca profesori și alumni ai programului.

 

Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!

Teach for Romania a pregătit până acum 39 de profesori și învățători Teach for Romania, care au transformat viețile copiilor din comunități vulnerabile din 11 județe. Cu ajutorul susținătorilor noștri, ne vom extinde la nivel național, astfel încât, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la educație de calitate. Din toamnă, 63 de profesori Teach for Romania vor fi activi la catedră, pentru a îi învăța pe copii să scrie. Viitorul.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

4 Donatii

Anonymous

20 RON
14 mai 2016
30 RON
Go Ana Go!
09 mai 2016

Anonymous

40 RON
yu-huu
07 mai 2016

Anonymous

40 RON
07 mai 2016