Angela Dimişcă - Teach for Romania

Alerg pentru Teach for Romania! Hai sa ajutam copiii sa scrie. Viitorul.

300 RON Donatii stranse
60% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

De la începutul anului m-am apucat de antrenamente pentru primul meu semimaraton. Însă, din septembrie, fiecare zi spre școală e un antrenament în sine. Ca să ajung la cei mici trebuie să parcurg cam 5-7 km de la școală până la șosea, deoarece nu există un mijloc de transport. O parte din drum l-au făcut și copiii, căci alături de mine i-am încurajat și pe ei să alerge. Distanța pentru copii e fix de la școală până la ieșirea din sat și înapoi. Marius, un băiețel mai voinic, îmi spune: „doamna, eu nu pot să alerg, dar merg cu bicicleta și dvs. alergați.” Cu toate încurajările și discuțiile avute părea că își susține părerea până la capăt. Însă la primul antrenament, Marius și Mihai ajung primii cu prosoapele pe spate, tenișii în picioare și pregătiți de prima alergare împreună. Ne-am aliniat vreo 11 omuleți, cu mine în spate și ne-am pus pe alergat. Unii dintre ei s-au oprit la un moment dat, unii întrebau cât mai avem până facem cei 1,4 km, iar unii încă alergau. Marius era printre cei care voiau să renunțe, însă am stat lângă el și am tot povestit până am ajuns la finish. Ne-am bucurat grozav că am reușit să ajungem toți înapoi la școală și am văzut cum toată cursa a fost o lecție despre cum învățăm în fiecare zi. Pentru mine, acea alergare a fost ilustrativă pentru ce înseamnă fiecare zi de școală. Alături de ei am învățat cât de mult contează să crezi în tine și în ceilalți și că fiecare încurajare ne face să mergem mai departe. Ei sunt motivul pentru care continui să fiu acolo și îmi doresc ca și alți oameni să o facă. Să ajungă în comunitățile în care copiilor le este refuzat dreptul la educație și să îi ajute să-și găsească propriul „mijloc de transport” pentru a ieși și a crește. Dacă și tu îți dorești să pui o cărămidă educației și vrei să mă sprijini o poți face alergând împreună cu mine sau donând pentru Teach for Romania.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Teach for Romania

Teach for Romania recrutează, selectează și pregătește cei mai valoroși oameni pentru a fi învățători sau profesori model pentru copiii din școlile vulnerabile și îi sprijină pentru a deveni factori de transformare în educație, ca profesori și alumni ai programului.

 

Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!

Teach for Romania a pregătit până acum 39 de profesori și învățători Teach for Romania, care au transformat viețile copiilor din comunități vulnerabile din 11 județe. Cu ajutorul susținătorilor noștri, ne vom extinde la nivel național, astfel încât, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la educație de calitate. Din toamnă, 63 de profesori Teach for Romania vor fi activi la catedră, pentru a îi învăța pe copii să scrie. Viitorul.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

5 Donatii

180 RON
Felicitari pentru tot ceea ce faci, Angi, ma simt norocoasa ca am avut ocazia sa te cunosc si sa ii cunosc si pe acei copii frumosi ai tai ;) Mult succes si putere sa treci peste orice obstacole!
19 mai 2016

Anonymous

30 RON
15 mai 2016
Succes
15 mai 2016
30 RON
Go Angi Go!
09 mai 2016
Respect pentru tine și pentru drumul ales!
08 mai 2016