Cătălin Ivanov - Teach for Romania

Alerg pentru Teach for Romania! Hai sa ajutam copiii sa scrie. Viitorul.

240 RON Donatii stranse
24% Complete
1,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut, sunt Catalin si una dintre pasiunile mele este miscarea in aer liber. Am alergat de-a lungul timpului la mai multe cross-uri, iar anul acesta am hotarat  sa alerg pentru o cauza pe care o sustin: Teach for Romania. Educatia copiilor  este un subiect care ne priveste pe toti si cred cu tarie ca fiecare dintre noi poate contribui la  imbunatatirea acesteia. Toti copiii ar trebui sa beneficieze de conditii de studiu de calitate indiferent de mediul din care provin sau in care traiesc. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Teach for Romania

Teach for Romania recrutează, selectează și pregătește cei mai valoroși oameni pentru a fi învățători sau profesori model pentru copiii din școlile vulnerabile și îi sprijină pentru a deveni factori de transformare în educație, ca profesori și alumni ai programului.

 

Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!

Teach for Romania a pregătit până acum 39 de profesori și învățători Teach for Romania, care au transformat viețile copiilor din comunități vulnerabile din 11 județe. Cu ajutorul susținătorilor noștri, ne vom extinde la nivel național, astfel încât, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la educație de calitate. Din toamnă, 63 de profesori Teach for Romania vor fi activi la catedră, pentru a îi învăța pe copii să scrie. Viitorul.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

7 Donatii

12 mai 2016
Run for it!!!
11 mai 2016

Anonymous

60 RON
Go, go pispirel! :)
10 mai 2016

Anonymous

40 RON
10 mai 2016
Succes, Cătălin!
10 mai 2016
10 mai 2016

Anonymous

30 RON
09 mai 2016