Monica Stănescu - Teach for Romania

Alerg pentru Teach for Romania! Hai sa ajutam copiii sa scrie. Viitorul.

330 RON Donatii stranse
66% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg pentru Teach for Romania deoarece cred ca fiecare copil are dreptul la o viata de calitate intr-o societate de calitate.

Asa cum spunea Nelson Mandela, "Educatia este cea mai puternica arma pe care o poti folosi pentru a schimba lumea." Daca prin educatie putem schimba lumea intreaga, putem schimba si societatea in care traim, iar pentru aceasta avem nevoie de cresterea calitatii sistemului in care copiii nostri sunt educati. Pentru o educatie de calitate avem nevoie de profesori de calitate, cu o pregatire de calitate, profesori care pot inspira, motiva si insoti copiii cu daruire si respect pe parcursul procesului de invatare si educare.

Haideti sa sustinem impreuna misiunea “Teach for Romania” de a pregati acesti profesori si de a oferi copiilor lectii de calitate. Costul unei astfel de lectii este de 50 RON. Fiti printre cei care investesc in viitorul nostru, copiii!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Teach for Romania

Teach for Romania recrutează, selectează și pregătește cei mai valoroși oameni pentru a fi învățători sau profesori model pentru copiii din școlile vulnerabile și îi sprijină pentru a deveni factori de transformare în educație, ca profesori și alumni ai programului.

 

Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!

Teach for Romania a pregătit până acum 39 de profesori și învățători Teach for Romania, care au transformat viețile copiilor din comunități vulnerabile din 11 județe. Cu ajutorul susținătorilor noștri, ne vom extinde la nivel național, astfel încât, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la educație de calitate. Din toamnă, 63 de profesori Teach for Romania vor fi activi la catedră, pentru a îi învăța pe copii să scrie. Viitorul.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

3 Donatii

12 mai 2016
105 RON
Donez pentru viitorul copiilor nostri!
11 mai 2016
75 RON
godspeed!
11 mai 2016