Mihai Moraru - Teach for Romania

Alerg pentru Teach for Romania! Hai sa ajutam copiii sa scrie. Viitorul.

190 RON Donatii stranse
63.333333333333% Complete
300 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Motivul pentru care alerg la Semi-Maraton isi are radacinile in urmatorul citat “Education is the most powerful weapon to change the world”, care spus in cuvinte romanesti zice ca educatia este cea mai puternica arma pentru a schimba lumea. Teach for Romania vrea sa aduca o contributie la ce inseamna o schimbare in sistemul educational romanesc, iar o asemenea activitate merita sustinuta. Consider ca fiecare roman este dator sa faca un efort pentru a imbunatati calitatea educatiei. Aceasta datorie nu trebuie sa se transpuna in munca directa pentru educatie, precum a fi profesor. Acest simt al datoriei poate fi pus chiar si intr-un efort minor, precum alergatul. Prin participarea la Semi-Maraton, aleg sa alerg pentru educatie. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Teach for Romania

Teach for Romania recrutează, selectează și pregătește cei mai valoroși oameni pentru a fi învățători sau profesori model pentru copiii din școlile vulnerabile și îi sprijină pentru a deveni factori de transformare în educație, ca profesori și alumni ai programului.

 

Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!

Teach for Romania a pregătit până acum 39 de profesori și învățători Teach for Romania, care au transformat viețile copiilor din comunități vulnerabile din 11 județe. Cu ajutorul susținătorilor noștri, ne vom extinde la nivel național, astfel încât, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la educație de calitate. Din toamnă, 63 de profesori Teach for Romania vor fi activi la catedră, pentru a îi învăța pe copii să scrie. Viitorul.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

4 Donatii

75 RON
15 mai 2016
Felicitari pentru initiatita :)
12 mai 2016
Goo Mihaita :)
12 mai 2016
Bravo si bafta, Mihaita!
12 mai 2016