Echipa We run to educate - Teach for Romania

We run to educate

675 RON Donatii stranse
100% Complete
600 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ce înseamnă pentru noi 42 de kilometri de alergat pentru Teach? 42 de zâmbete ale copiilor și poate chiar 42 de ore de calitate în plus. Duminică, 9 Octombrie, alergăm pentru Teach for Romania pentru că orice copil merită o șansă la educație! Ți-ai imaginat vreodată cum ar fi arătat viața ta fără această șansă? Sau ți-ai imaginat vreodată cum ar fi arătat societatea din care faci parte cu cât mai mulți copii fără acces la învățământ? Noi credem că împreună avem forță, motivație și determinare să schimbăm lucruri. O lecţie de calitate înseamnă 45 lei. Susține-ne în această cursă cu o donație și vei susține educația în România. Donează o lecţie de calitate şi creează o societate mai bună!

Echipa We run to educate, Elisabeta Grosanu Capatina, Galina Pinteac, Loredana Dumitra, Ciprian Vasile.  

***

Teach for Romania este o organizație non-profit care activează din 2014 și care a adus un sistem de performanță în educația din sistemul public din România. Pentru implinirea viziunii, educație de calitate pentru toți copiii din România, organizația atrage și pregătește cei mai talentați oameni din România pentru a deveni agenti de transformare  în sistemul educațional romanesc, din rolurile de profesori și învățători pentru copiii din medii vulnerabile. Din septembrie 2016, 63 de profesori și învățători vor fi activi la catedră în peste 30 de școli din aproximativ 10 județe. 

Conform evaluării PISA 2012, elevii români sunt cel mai puțin motivați dintre toți cei care provin din cele 65 de țări analizate în studiu. De asemenea, conform unei cercetări UNICEF, în 2012, România avea peste 40 000 copii care nu au mers niciodată la școală. 

Elevii incluși în desfășurarea programului Teach for Romania vor avea acces, prin educație și experiențe diferite de învățare, la dezvoltare continuă și la sprijin în valorificarea potențialului lor maxim. 

Vizitează site-ul organizației și află cum poți să te implici: http://teachforromania.org.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Teach for Romania

Teach for Romania recrutează, selectează și pregătește cei mai valoroși oameni pentru a fi învățători sau profesori model pentru copiii din școlile vulnerabile și îi sprijină pentru a deveni factori de transformare în educație, ca profesori și alumni ai programului.

 

Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!

Teach for Romania a pregătit până acum 39 de profesori și învățători Teach for Romania, care au transformat viețile copiilor din comunități vulnerabile din 11 județe. Cu ajutorul susținătorilor noștri, ne vom extinde la nivel național, astfel încât, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la educație de calitate. Din toamnă, 63 de profesori Teach for Romania vor fi activi la catedră, pentru a îi învăța pe copii să scrie. Viitorul.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Implică-te în transformarea educației din România! Aleargă pe 9 Octombrie și hai să transformăm visul în realitate: șanse egale la educație de calitate pentru toți copiii din Români

9 Donatii

10 oct 2016

Anonymous

200 RON
Bafta! :)
08 oct 2016

Anonymous

100 RON
Go for education! Education is one of the most important resources of humanity.
07 oct 2016
07 oct 2016
Multumim echipei Results pentru sustinere! Mult spor la Maraton!
07 oct 2016
07 oct 2016
06 oct 2016
Sa avem spor!
06 oct 2016
Spor ;)
06 oct 2016