Bogdan Enea - Teach for Romania

Alerg pentru educaţie

800 RON Donatii stranse
100% Complete
700 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni, haideți să facem o faptă bună şi să ajutăm elevii din Sohatu și Progresu – sate din județul Călărași, să primească educaţie de calitate prin intermediul programului Teach for Romania. Pentru ei, voi alerga la Maratonul Internațional Reiffeisen Bank pe 9 octombrie. Orice sumă ajută! Vă mulțumesc!

***

Teach for Romania este o organizație non-profit care activează din 2014 și care a adus un sistem de performanță în educația din sistemul public din România. Pentru implinirea viziunii, educație de calitate pentru toți copiii din România, organizația atrage și pregătește cei mai talentați oameni din România pentru a deveni agenti de transformare  în sistemul educațional romanesc, din rolurile de profesori și învățători pentru copiii din medii vulnerabile. Din septembrie 2016, 63 de profesori și învățători vor fi activi la catedră în peste 30 de școli din aproximativ 10 județe. 

Conform evaluării PISA 2012, elevii români sunt cel mai puțin motivați dintre toți cei care provin din cele 65 de țări analizate în studiu. De asemenea, conform unei cercetări UNICEF, în 2012, România avea peste 40 000 copii care nu au mers niciodată la școală. 

Elevii incluși în desfășurarea programului Teach for Romania vor avea acces, prin educație și experiențe diferite de învățare, la dezvoltare continuă și la sprijin în valorificarea potențialului lor maxim. 

Vizitează site-ul organizației și află cum poți să te implici: http://teachforromania.org.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Teach for Romania

Teach for Romania recrutează, selectează și pregătește cei mai valoroși oameni pentru a fi învățători sau profesori model pentru copiii din școlile vulnerabile și îi sprijină pentru a deveni factori de transformare în educație, ca profesori și alumni ai programului.

 

Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!

Teach for Romania a pregătit până acum 39 de profesori și învățători Teach for Romania, care au transformat viețile copiilor din comunități vulnerabile din 11 județe. Cu ajutorul susținătorilor noștri, ne vom extinde la nivel național, astfel încât, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la educație de calitate. Din toamnă, 63 de profesori Teach for Romania vor fi activi la catedră, pentru a îi învăța pe copii să scrie. Viitorul.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Implică-te în transformarea educației din România! Aleargă pe 9 Octombrie și hai să transformăm visul în realitate: șanse egale la educație de calitate pentru toți copiii din Români

5 Donatii

Anonymous

225 RON
O cauza foarte frumoasa! Felicitari si la cat mai multe alergari!
12 oct 2016

Anonymous

75 RON
07 oct 2016
Succes! :)
06 oct 2016

Anonymous

300 RON
06 oct 2016

Anonymous

100 RON
06 oct 2016