3, 2, 1 …. Birthday Wish

 

Andreea Irinca Teach for Romania

100% Complete
1,580 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
17
Donații
Vreau să fac o donaţie!

I have recently met this great organization, Teach for Romania, which has the purpose of making good education available for un-favored communities in Romania. I have come across stories of kids who travel by walking 10 km per day to the nearest school in rural Romania. Or kids who are encouraged by their parents to skip school and help with day-to-day work at home. I am happy to participate in a fund-raising effort by donating my birthday to Teach for Romania.

 

So here is my birthday wish: if you thought about offering me a present, donate the money instead, by clicking the ‘I want to donate’ button below.

 

Thank you and great years to come for all of us!    


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Educație de calitate pentru toți copiii din România!

Teach for Romania este o organizație non-guvernamentală, care de 8 ani recrutează și pregătește oameni valoroși să devină profesori și învățători în școlile publice din România, pornind de la cele mai dificile comunități. La Teach for Romania, noi credem că fiecare copil din România are dreptul și poate să aibă parte de o educație de calitate, alături de un profesor sau un învățător care crede în el.

 

Citeşte poveştile profesorilor!

Contribuie şi tu!

Abonează-te la Newsletter!

Căutăm constant acei oameni care cred în educație de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care #nurenunță în fața obstacolelor. În anul școlar 2021-2022, 118 cadre didactice fac parte din programul nostru și predau în 94 de școli, din 22 de județe. De asemenea, ne bucurăm că, din comunitatea noastră de 176 alumni, absolvenți ai programului, jumătate au ales să rămână la catedră în școli publice din România, dezvoltând și inovând cultura organizațională a acestora. Întreaga noastră comunitate de profesori ajunge astfel la aproximativ 20 000 de copii.

 

De ce să ne susții?

Știai că, în România, 1 din 5 copii nu finalizează învățământul obligatoriu? Cauzele sunt multiple, însă un lucru e cert: calitatea educației pe care acesta o primește până la vârsta de 15 ani și mediul în care crește sunt determinante pentru parcursul său ulterior în viață.

Cu pasiune și cu o motivație puternică de a produce o schimbare pozitivă pentru cei din jur, profesorii și învățătorii susținuți prin Programul Teach for Romania facilitatează accesul la educație de calitate, experiențe reale de învățare, dezvoltare continuă și sprijin în valorificarea potențialului maxim al fiecărui copil cu care lucrează. Prin performanța și atitudinea din cadrul orelor de curs, învățătorii și profesorii susținuți de Teach for Romania creează o relație deschisă cu elevii lor, bazată pe încredere, respect și comunicare.

Donația ta ne ajută să construim viitorul copiilor de astăzi, al generației de mâine, un viitor sprijinit pe un sistem de valori în care autenticitatea, integritatea, determinarea, excelența, învațarea continuă, colaborarea, grija față de semeni și echilibrul sunt cele care îmbracă abilitățile, competențele, dorințele, gândurile și faptele.

Toate fondurile strânse merg către susținerea și pregătirea profesorilor și învățătorilor din cele două generații. Mai multe detalii despre program și cum funcționează, pe site: http://teachforromania.org.


Ne bucurăm și îți mulțumim că ești unul dintre cei care își doresc ca, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la o educație de calitate!

Echipa Teach for Romania

http://teachforromania.org/implica-te/

https://teachforromania.org/daruieste-35/

 

 

În România rurală, un sfert din copii abandonează școala până la 14 ani. Și odată cu școala, visurile. Aducem în școlile  vulnerabile oameni care cred în educație și în potențialul fiecărui copil, producând schimbare.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

17 Donații

Horea,Closca & Crisan

50 RON
Să te bucuri de toate și de tot! La multi ani!
26 Sep 2017
La multi ani! :))
04 Sep 2017

Luc

110 RON
Good idea!
04 Sep 2017
La multi ani !
03 Sep 2017
La multi ani!
03 Sep 2017

Anonymous

105 RON
LA MULTI ANI!!
02 Sep 2017
75 RON
la multi ani :)
01 Sep 2017
La multi ani , Andreea !
01 Sep 2017

Echipa Online

100 RON
Kidule, sa ne traiesti, sa fii sanatoasa si implinita!!! Iar cu trecerea timpului vezi ce sau pe cine mai uiti :)))
01 Sep 2017
la multi aaaani!!!!!!
01 Sep 2017

UL Team

160 RON
La multi, multi ani, Kid! :)
01 Sep 2017
Your birthday brings smiles!
31 Aug 2017

Andra, Grati & Clara

100 RON
La multi ani, Kidoo! Foarta faina initiativa ta, te sustinem :)
31 Aug 2017
yayyy, la multi ani! <3
30 Aug 2017

Anonymous

50 RON
30 Aug 2017
La multi ani tuturor copiilor!;)
29 Aug 2017

Anonymous

50 RON
Yep, keep the spirit! LMA!:)
29 Aug 2017
Andreea Irinca : Teach for Romania
3, 2, 1 …. Birthday Wish