Bogdan Puscasu - Teach for Romania

O mica donatie, un viitor mai bun pentru copii

436 RON Donatii stranse
100% Complete
330 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare,

De ziua mea, va invit sa donati pentru "Asociatia Teach for Romania" astfel incat sa cream impreuna un viitor mai bun pentru copii care cresc impreuna cu ai nostri.

Cunosc aceasta asociatie si voluntari care fac parte din ea si pot sa va spun ca ei dau totul pentru a construi prin educatie un viitor mai bun copiilor defavorizati.

Copii se pot modela, iar noi implicandu-ne, ii putem ajuta sa se dezvolte astfel incat, atunci cand ajung "mari" sa fie bucurosi de viata pe care o au. 

Cred ca doar prin educatie, si nu doar a noastra, vom avea progres.

Progres in modul de viata, progres in evolutia noastra personala si nu in ultimul rand in bunastarea noastra, a tuturor.

Prin puterea exemplului putem sculpta o viata de om armonioasa.

Dandu-le o sansa copiilor vom vedea ca lumea poate fi un loc mai bun.

Lansez si o provocare: Voi alerga 1 km pentru fiecare 10 RON donati. 

Numarul de km per sesiune si data cand ii voi alerga ii voi hotara eu. Daca donatiile merg bine, probabil intr-o luna termin si cu alergatul.

Va voi tine la curent cu istoricul curselor ;)

Asadar, va invit sa ma ajutati sa alerg varsta mea in km.

Va multumesc,

Bogdan


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Teach for Romania

Teach for Romania recrutează, selectează și pregătește cei mai valoroși oameni pentru a fi învățători sau profesori model pentru copiii din școlile vulnerabile și îi sprijină pentru a deveni factori de transformare în educație, ca profesori și alumni ai programului.

 

Copiii Teach merg in tabara

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

4 Donatii

51 RON
15 feb 2018

Anonymous

150 RON
Bine Rica, Zita te ajuta sa faci cardio :)
15 feb 2018
15 feb 2018

Anonymous

35 RON
15 feb 2018