Aura Stan - Teach for Romania

Alerg pentru ca toti copiii din Romania sa primeasca educatie de calitate!

2,245 RON Donatii stranse
100% Complete
2,000 RON Target
22 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Te-ai gândit vreodată cum ar fi arătat viața ta acum, dacă nu ai fi avut șansa la educație?

Din păcate, mulți copii în România, astăzi, au prea puține speranțe, limitați și marginalizați din cauza sărăciei, discriminării și lipsei de modele sau perspective.

Alerg pentru o cauză în care cred foarte mult. Cred cu tărie că niciun copil, indiferent de mediul în care s-a născut, nu trebuie să fie privat de educație. Pe 17 mai, voi alerga pentru prima data 10 km. Voi alerga cu speranța că prin donațiile strânse, copiii din comunitațile unde lucrează profesorii Teach for Romania, vor avea resursele necesare să își continue școala și că vor avea șanse mai mari să-și conștientizeze potențialul, să învețe, să se dezvolte și să viseze la o viață mai bună.

Cred că nu există satisfacție mai mare decât aceea de a ști că poți face bine cuiva. De când am văzut sclipire și speranță în ochii copiilor din astfel de comunități sărace, știu că puținul meu sau al tău poate însemna enorm pentru cineva.

Dacă vrei să susții și tu activitatea profesorilor și să faci o diferență în viața copiilor cu care lucrează, o poți face printr-o donație.

Fiecare pas, minut alergat și donație, pentru accesul la educație și zâmbetele a mii de copii!

Îți mulțumesc! :)

Aura


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Teach for Romania

Educație de calitate pentru toți copiii din România!

Teach for Romania este o organizație non-profit care activează din 2014 și care a adus un sistem de performanță în educația din sistemul public din România. Pentru împlinirea viziunii, educație de calitate pentru toți copiii din România, organizația atrage și pregătește cei mai talentați oameni din România pentru a deveni agenți de transformare  în sistemul educațional românesc, din rolurile de profesori și învățători pentru copiii din medii vulnerabile.

Citeşte poveştile profesorilor!

Contribuie şi tu!

Abonează-te la Newsletter!

Căutăm constant acei oameni care cred în educație de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care #nurenunță în fața obstacolelor. Din septembrie 2018, 76 de profesori și învățători s-au luat la trântă cu „nu se poate” și investesc timp, energie și pasiune în povestea educației, în aproximativ 100 de școli, din 18 județe.

rahela.jpg

De ce să ne susții?

Știai că, în România, 1 din 5 copii nu finalizează învățământul obligatoriu? Cauzele sunt multiple, însă un lucru e cert: calitatea educației pe care acesta o primește până la vârsta de 15 ani și mediul în care crește sunt determinante pentru parcursul său ulterior în viață.

Cu pasiune și cu o motivație puternică de a produce o schimbare pozitivă pentru cei din jur, profesorii și învățătorii susținuți prin Programul Teach for Romania facilitatează accesul la educație de calitate, experiențe reale de învățare, dezvoltare continuă și sprijin în valorificarea potențialului maxim al fiecărui copil cu care lucrează. Prin performanța și atitudinea din cadrul orelor de curs, învățătorii și profesorii susținuți de Teach for Romania creează o relație deschisă cu elevii lor, bazată pe încredere, respect și comunicare.

Donația ta ne ajută să construim viitorul copiilor de astăzi, al generației de mâine, un viitor sprijinit pe un sistem de valori în care autenticitatea, integritatea, determinarea, excelența, învațarea continuă, colaborarea, grija față de semeni și echilibrul sunt cele care îmbracă abilitățile, competențele, dorințele, gândurile și faptele.

Toate fondurile strânse merg către susținerea și pregătirea profesorilor și învățătorilor din cele două generații. Mai multe detalii despre program și cum funcționează, pe site: http://teachforromania.org.


Ne bucurăm și îți mulțumim că ești unul dintre cei care își doresc ca, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la o educație de calitate!

Echipa Teach for Romania

http://teachforromania.org/implica-te/

http://teachforromania.org/implica-te/doilasuta/

2lasuta-no-opaciti.jpg

 

Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!

În România rurală, un sfert din copii abandonează școala până la 14 ani. Și odată cu școala, visurile. În satele din România, abandonul școlar se predă acasă, din generație în generație. Rezulatele testării PISA publicate in 2019 arată că aproape jumătate dintre copiii de 15 ani care merg la școală suferă de analfabestism funțional - pot scrie, pot citi, dar nu înteleg informația dintr-un text și nu o pot folosi în viața de zi cu zi. Acești copii ar avea, de exemplu, dificultăți să citească și să înțeleagă manualul de funcționare al mașinii de spălat sau să interpreteze o hartă.

Teach for Romania caută și recrutează în școlile publice vulnerabile oameni care cred în educația de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care nu renunță în fața obstacolelor și care pot să producă schimbare de la firul ierbii, acum, din poziția de profesori și învățători pentru copiii din mediile cele mai defavorizate.

În acest moment, Teach for Romania susține peste 130 de profesori care predau în 108 școli din 17 județe. Ajungem acum la aproximativ 10.000 de copii. Împreună, însă, putem mai mult!

 

Citeşte poveştile profesorilor!

Află cum altfel mai poți contribui!

Abonează-te la Newsletter!

 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

22 Donatii

Pentru noi mai putin, de la educatie mai mult ! Florina
18 May 2015
150 RON
Felicitari, Aurici! :)
17 May 2015
:*
16 May 2015
16 May 2015
pam pam
15 May 2015
Bafta multa si multe zambete copiilor pentru care alergi!
15 May 2015
Succes!
15 May 2015
14 May 2015
Un mic ajutor pentru o sansa la educatie :) Bafta, Aura!
13 May 2015
bafta
12 May 2015
11 May 2015
Succes!
11 May 2015
11 May 2015
10 May 2015
01 May 2015
150 RON
29 Apr 2015
150 RON
29 Apr 2015
Din putinul fiecaruia se strange mult pentru o cauza nobila! Succes, Aura!
29 Apr 2015
Hai, Aura!
29 Apr 2015
dacă suma asta schimbă măcar o zi din viața unui copil, eu sunt mulțumit. Mult succes!
28 Apr 2015
Succes!
28 Apr 2015
Succes!
27 Apr 2015