Teach for Romania

Teach for Romania

Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania! @ Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Date: 09 October 2016
Implică-te în transformarea educației din România! Aleargă pe 9 Octombrie și hai să transformăm visul în realitate: șanse egale la edu
[ Show more ]

8

Supporters:

119

Donations:

20,136 RON

Raised:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Implică-te în transformarea educației din România!

Aleargă pe 9 Octombrie și hai să transformăm visul în realitateșanse egale la educație de calitate pentru toți copiii din România, indiferent de mediul în care s-au născut. Ajută-ne să pregătim și să susținem mai mulți profesori transformaționali pentru copiii din satele românești, 

În România există mii de copii care nu au fost la școală nici măcar o zi şi care nu știu să scrie sau să citească! 40% dintre adolescenții de 15 ani nu pot interpreta un text.

Cu ajutorul tău, putem schimba viaţa acestor copii! 

Adună kilometri și fonduri pentru transformare!

Înscrie-te ca alergător și fundraiser până în 2 octombrie, completând formularul de aici 

Ajută un copil  învețe  scrieViitorul.  

***

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  

Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 9-a ediție, iar anul acesta startul se va da pe 8-9 Octombrie, din Piața Constituției, București.  

Probele de concurs sunt:

Maraton - Cursa individuală - 42.195 km; Semi-Maraton - 21.097 km; Maraton Ștafetă - Echipă de 4 persoane, fiecare aleargă 10,54 Km; Cursa Populară - 2,9 km;                              Cursa copiilor - pe distanțe diferite, in funcție de vârstă; Cursa scaunelor rulante - (distanţă de alergare la alegere: 42.195 km; 21.097 km; 10,548 km sau 2,9 km); Te invităm să susții una dintre cauzele partenere sau oricare alta, devenind fundraiser-voluntar pe galantom.ro; Mai multe despre eveniment poți afla aici: bucharest-marathon.com.