Oana Bercaru - Teach for Romania

Alerg pentru ca toti copiii din Romania sa primeasca educatie de calitate!

635 RON Donatii stranse
31.75% Complete
2,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Fiecare pas pe care il facem, fiecare decizie pe care o luam, fiecare DA pe care il rostim, orice moment ales de fiecare... poate sa nu fie doar pentru noi, despre noi…
Putem alege sa aratam ca NE PASA de cei din jur, si sa incercam, cu dragoste si grija pentru oameni, sa schimbam in bine destine care au nevoie de atingerea noastra pentru a creste.
Cred cu tarie ca fiecare copil trebuie sa aiba acces la educatie de calitate, indiferent de mediul din care provine si de situatia financiara a familiei sale. Aceasta este si viziunea Asociatiei Teach for Romania, care in prezent, transforma prin educatie vietile a peste 2700 de copii din comunitatile dezavantajate.
Pe 17 mai alerg pentru ca imi doresc sa fiu parte din viitorul frumos al acestor copii!
Impreuna cu noi, poti contribui la echitate in educație pentru fiecare copil din Romania!
Doneaza si transmite mai departe gestul tau, mesajul, misiunea, grija, generozitatea, fapta buna.

Iti multumesc din suflet!

Cu drag si prietenie,
Oana.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Teach for Romania

Educație de calitate pentru toți copiii din România!

Teach for Romania este o organizație non-profit care activează din 2014 și care a adus un sistem de performanță în educația din sistemul public din România. Pentru împlinirea viziunii, educație de calitate pentru toți copiii din România, organizația atrage și pregătește cei mai talentați oameni din România pentru a deveni agenți de transformare  în sistemul educațional românesc, din rolurile de profesori și învățători pentru copiii din medii vulnerabile.

Citeşte poveştile profesorilor!

Contribuie şi tu!

Abonează-te la Newsletter!

Căutăm constant acei oameni care cred în educație de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care #nurenunță în fața obstacolelor. Din septembrie 2018, 76 de profesori și învățători s-au luat la trântă cu „nu se poate” și investesc timp, energie și pasiune în povestea educației, în aproximativ 100 de școli, din 18 județe.

rahela.jpg

De ce să ne susții?

Știai că, în România, 1 din 5 copii nu finalizează învățământul obligatoriu? Cauzele sunt multiple, însă un lucru e cert: calitatea educației pe care acesta o primește până la vârsta de 15 ani și mediul în care crește sunt determinante pentru parcursul său ulterior în viață.

Cu pasiune și cu o motivație puternică de a produce o schimbare pozitivă pentru cei din jur, profesorii și învățătorii susținuți prin Programul Teach for Romania facilitatează accesul la educație de calitate, experiențe reale de învățare, dezvoltare continuă și sprijin în valorificarea potențialului maxim al fiecărui copil cu care lucrează. Prin performanța și atitudinea din cadrul orelor de curs, învățătorii și profesorii susținuți de Teach for Romania creează o relație deschisă cu elevii lor, bazată pe încredere, respect și comunicare.

Donația ta ne ajută să construim viitorul copiilor de astăzi, al generației de mâine, un viitor sprijinit pe un sistem de valori în care autenticitatea, integritatea, determinarea, excelența, învațarea continuă, colaborarea, grija față de semeni și echilibrul sunt cele care îmbracă abilitățile, competențele, dorințele, gândurile și faptele.

Toate fondurile strânse merg către susținerea și pregătirea profesorilor și învățătorilor din cele două generații. Mai multe detalii despre program și cum funcționează, pe site: http://teachforromania.org.


Ne bucurăm și îți mulțumim că ești unul dintre cei care își doresc ca, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la o educație de calitate!

Echipa Teach for Romania

http://teachforromania.org/implica-te/

http://teachforromania.org/implica-te/doilasuta/

2lasuta-no-opaciti.jpg

 

Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!

Căutăm constant acei oameni care cred în educație de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care #nurenunță în fața obstacolelor. Din septembrie 2017, 68 de profesori și învățători s-au luat la trântă cu „nu se poate” și investesc timp, energie și pasiune în povestea educației, în aproximativ 70 de școli, din 12 județe.

Citeşte poveştile profesorilor!

Contribuie şi tu!

Abonează-te la Newsletter!

 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

7 Donatii

Ciprian Ioan

100 RON
Bravo Oana! Vad ca te-a prins microbul alergarii
05 May 2015

Radu Atanasiu

150 RON
Spor!
24 Apr 2015

Irina Borozan

30 RON
Mult succes!
22 Apr 2015

Oana Murad

200 RON
22 Apr 2015

Ana Bugnar

105 RON
Mult succes! Oana & TeachForRomania
22 Apr 2015

Oana Pirjolea

20 RON
22 Apr 2015

Imola Berecz

30 RON
Bravooo Oanaaa!!!
21 Apr 2015