Cristina Neamtu - Teach for Romania

Alerg pentru ca toti copiii din Romania sa primeasca educatie de calitate!

445 RON Donatii stranse
22.25% Complete
2,000 RON Target
11 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

I need your support! On May 17th I will run for the kids at Teach for Romania. I am raising money for their education. I truly want them to smile and you can help them by donating here. Any amount counts. Also, you can cheer me to finish the race with a smile on my face on Sunday, May 17th at Piata Constitutiei and after the Semimarathon, at BackYard Garden & Pub, from 7 PM (Str. Popa Nan Nr.5 Sect. 2, 024075 Bucharest, Romania).

Cristina Neamtu/CEO/AMC Pixel Factory

 

Organizatia Teach for ROmania recruteaza tineri valorosi, ii pregateste sa fie profesori in zone defavorizate si sa devina factori de transformare a educatiei in Romania.

Vom alerga la Bucharest International Half Marathon in 17 mai 2015 pentru a stringe bani pentru aceasta organizatie.Pentru ca Teach for Romania sa creasca si sa poata oferi optiuni de crestere si viata pentru copiii din Romania.

Orice suma poate aduce o lumina in viata unui copil care nu isi permite sa mearga la scoala. Oricine poate sprjini cauza acestor copii printr-o donatie sau devenind fundraiser.

Multumim!

Echipa ORCHESTRA

Echipa ORCHESTRA s-a format spontan la cursurile de MBA ale MsM RO5, la sfirsitul anului 2014, in urma unui discurs motivational la fel de spontan al Corinei Puiu despre proiectele Teach for ROmania.

Sintem patru colegi din patru organizatii: Sebastian HUBATI, director executiv la Romanian Business Leaders Foundation, Catalin FLOREA, co-owner WatchShop.ro, Mihai PATRASCU, owner EVOMAG si Cristina NEAMTU, director AMC Pixel Factory.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Teach for Romania

Educație de calitate pentru toți copiii din România!

Teach for Romania este o organizație non-profit care activează din 2014 și care a adus un sistem de performanță în educația din sistemul public din România. Pentru împlinirea viziunii, educație de calitate pentru toți copiii din România, organizația atrage și pregătește cei mai talentați oameni din România pentru a deveni agenți de transformare  în sistemul educațional românesc, din rolurile de profesori și învățători pentru copiii din medii vulnerabile.

Citeşte poveştile profesorilor!

Contribuie şi tu!

Abonează-te la Newsletter!

Căutăm constant acei oameni care cred în educație de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care #nurenunță în fața obstacolelor. Din septembrie 2018, 76 de profesori și învățători s-au luat la trântă cu „nu se poate” și investesc timp, energie și pasiune în povestea educației, în aproximativ 100 de școli, din 18 județe.

rahela.jpg

De ce să ne susții?

Știai că, în România, 1 din 5 copii nu finalizează învățământul obligatoriu? Cauzele sunt multiple, însă un lucru e cert: calitatea educației pe care acesta o primește până la vârsta de 15 ani și mediul în care crește sunt determinante pentru parcursul său ulterior în viață.

Cu pasiune și cu o motivație puternică de a produce o schimbare pozitivă pentru cei din jur, profesorii și învățătorii susținuți prin Programul Teach for Romania facilitatează accesul la educație de calitate, experiențe reale de învățare, dezvoltare continuă și sprijin în valorificarea potențialului maxim al fiecărui copil cu care lucrează. Prin performanța și atitudinea din cadrul orelor de curs, învățătorii și profesorii susținuți de Teach for Romania creează o relație deschisă cu elevii lor, bazată pe încredere, respect și comunicare.

Donația ta ne ajută să construim viitorul copiilor de astăzi, al generației de mâine, un viitor sprijinit pe un sistem de valori în care autenticitatea, integritatea, determinarea, excelența, învațarea continuă, colaborarea, grija față de semeni și echilibrul sunt cele care îmbracă abilitățile, competențele, dorințele, gândurile și faptele.

Toate fondurile strânse merg către susținerea și pregătirea profesorilor și învățătorilor din cele două generații. Mai multe detalii despre program și cum funcționează, pe site: http://teachforromania.org.


Ne bucurăm și îți mulțumim că ești unul dintre cei care își doresc ca, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la o educație de calitate!

Echipa Teach for Romania

http://teachforromania.org/implica-te/

http://teachforromania.org/implica-te/doilasuta/

2lasuta-no-opaciti.jpg

 

Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!

Căutăm constant acei oameni care cred în educație de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care #nurenunță în fața obstacolelor. Din septembrie 2017, 68 de profesori și învățători s-au luat la trântă cu „nu se poate” și investesc timp, energie și pasiune în povestea educației, în aproximativ 70 de școli, din 12 județe.

Citeşte poveştile profesorilor!

Contribuie şi tu!

Abonează-te la Newsletter!

 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

11 Donatii

Alexandru Coman

30 RON
22 May 2015

Gabriela Olaru

30 RON
22 May 2015

Marius Diaconu

30 RON
22 May 2015

Iulia Nicoara

75 RON
Succes!
21 May 2015

Anonim Anonim

30 RON
20 May 2015

Anonim Anonim

30 RON
20 May 2015

Anonim Anonim

30 RON
20 May 2015

Alin Badilita

30 RON
Success echipei!
16 May 2015

Mihaela Micu

30 RON
16 May 2015

Mihaela Micu

100 RON
16 May 2015