Bogdan Mirică - Teach for Romania

Educația iti schimba viata ! Educația este totul ! Copiii au nevoie de educatie !

1,729 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
21 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt hairstylist de profesie și trainer în domeniu și am ales sa alerg alături de Teach for Romania pentru că mă regăsesc în povestea lor.

Provin din comuna Vărbilău, undeva la 100 km distanța de București și știu ce înseamnă să stai într-o clasă în care tavanul putea să-ți cadă în orice clipă sau să vrei să desenezi, sculptezi, dansezi, să înveți limbi străine și să nu ai profesori sau mentori care să te învețe și să te inspire.

E primul full maraton pentru mine și vreau să-l dedic educației acestor copii - eu asa am reușit sa fiu cine sunt azi. Aleargă și tu cu mine te rog, donând 1 RON pentru fiecare km parcurs din cei 42 și astfel copiii vor avea șansa la o educație de top prin intermediul programului Teach for Romania!

Eu sunt Bogdan Mirică și îți mulțumesc! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Teach for Romania

Educație de calitate pentru toți copiii din România!

Teach for Romania este o organizație non-profit care activează din 2014 și care a adus un sistem de performanță în educația din sistemul public din România. Pentru împlinirea viziunii, educație de calitate pentru toți copiii din România, organizația atrage și pregătește cei mai talentați oameni din România pentru a deveni agenți de transformare  în sistemul educațional românesc, din rolurile de profesori și învățători pentru copiii din medii vulnerabile.

Citeşte poveştile profesorilor!

Contribuie şi tu!

Abonează-te la Newsletter!

Căutăm constant acei oameni care cred în educație de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care #nurenunță în fața obstacolelor. Din septembrie 2018, 76 de profesori și învățători s-au luat la trântă cu „nu se poate” și investesc timp, energie și pasiune în povestea educației, în aproximativ 100 de școli, din 18 județe.

rahela.jpg

De ce să ne susții?

Știai că, în România, 1 din 5 copii nu finalizează învățământul obligatoriu? Cauzele sunt multiple, însă un lucru e cert: calitatea educației pe care acesta o primește până la vârsta de 15 ani și mediul în care crește sunt determinante pentru parcursul său ulterior în viață.

Cu pasiune și cu o motivație puternică de a produce o schimbare pozitivă pentru cei din jur, profesorii și învățătorii susținuți prin Programul Teach for Romania facilitatează accesul la educație de calitate, experiențe reale de învățare, dezvoltare continuă și sprijin în valorificarea potențialului maxim al fiecărui copil cu care lucrează. Prin performanța și atitudinea din cadrul orelor de curs, învățătorii și profesorii susținuți de Teach for Romania creează o relație deschisă cu elevii lor, bazată pe încredere, respect și comunicare.

Donația ta ne ajută să construim viitorul copiilor de astăzi, al generației de mâine, un viitor sprijinit pe un sistem de valori în care autenticitatea, integritatea, determinarea, excelența, învațarea continuă, colaborarea, grija față de semeni și echilibrul sunt cele care îmbracă abilitățile, competențele, dorințele, gândurile și faptele.

Toate fondurile strânse merg către susținerea și pregătirea profesorilor și învățătorilor din cele două generații. Mai multe detalii despre program și cum funcționează, pe site: http://teachforromania.org.


Ne bucurăm și îți mulțumim că ești unul dintre cei care își doresc ca, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la o educație de calitate!

Echipa Teach for Romania

http://teachforromania.org/implica-te/

http://teachforromania.org/implica-te/doilasuta/

2lasuta-no-opaciti.jpg

 

Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!

În România rurală, un sfert din copii abandonează școala până la 14 ani. Și odată cu școala, visurile. În satele din România, abandonul școlar se predă acasă, din generație în generație. Rezulatele testării PISA publicate in 2019 arată că aproape jumătate dintre copiii de 15 ani care merg la școală suferă de analfabestism funțional - pot scrie, pot citi, dar nu înteleg informația dintr-un text și nu o pot folosi în viața de zi cu zi. Acești copii ar avea, de exemplu, dificultăți să citească și să înțeleagă manualul de funcționare al mașinii de spălat sau să interpreteze o hartă.

Teach for Romania caută și recrutează în școlile publice vulnerabile oameni care cred în educația de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care nu renunță în fața obstacolelor și care pot să producă schimbare de la firul ierbii, acum, din poziția de profesori și învățători pentru copiii din mediile cele mai defavorizate.

În acest moment, Teach for Romania susține peste 130 de profesori care predau în 108 școli din 17 județe. Ajungem acum la aproximativ 10.000 de copii. Împreună, însă, putem mai mult!

 

Citeşte poveştile profesorilor!

Află cum altfel mai poți contribui!

Abonează-te la Newsletter!

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

Înscrie-te la Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon, aleargă și fi fundraiser voluntar Teach for Romania pentru a oferi o educație transformațională copiilor de azi și mai multe op

21 Donatii

Ana-Maria Stan

15 RON
Felicitari, SuperBogdan! :)
06 oct 2015

Denisia Arsene

75 RON
Ma bucura Lumina din sufletul copilului!!Bafta!!!
02 oct 2015

Oana Raiu

50 RON
'Impreuna putem aduce mai multe zambete. Felicitari pentru initiativa!'
30 sep 2015

Bogdan Mirica

300 RON
Bogdan 60 către Bogdan 30 : "Don't give-up! Keep going! "
30 sep 2015

Andrei Rosu

100 RON
Felicitari pentru invitiativa, Bogdan!
30 sep 2015

Eliza & Claudiu prietenii tai :-)

42 RON
Dragă Bogdan, îți mulțumim pentru OMUL minunat care ești: atent la cei din jur, charismatic, mereu zâmbitor, o adevărată bucurie pentru cei care te întâlnesc. Fiecare moment în care drumurile ni se interesectează se transformă în clipe magice cu zâmbete largi. Ești minunat! Cu drag, Eliza & Claudiu
30 sep 2015

Oprina Mirela

50 RON
29 sep 2015

Dani Ghilea

50 RON
Respect, Mr Bodo!
29 sep 2015

Adrian Secareanu

47 RON
29 sep 2015

Elena Radu

150 RON
Zambete infinite pe chipurile copiilor. Sunt tare mandra de tine, Bogdan!
29 sep 2015

Andreea opris

75 RON
pt ca avem radacini comune. Felicitari Bogdan!
29 sep 2015

Alexandra Bolozan

75 RON
28 sep 2015

Ioana Horga

200 RON
26 sep 2015

Ruxandra Razi

30 RON
supeR initiativaaaa!!!! Baftaaa!
26 sep 2015

Flavia Cristescu

150 RON
Pentru copilul din tine si pentru fiecare vis devenit realitate
25 sep 2015

cristina bartan

150 RON
Succes si sa aduci zambet pe fetele copiilor!
25 sep 2015

Ruxandra Naita

30 RON
Bravo Bogdan ! Baga tare ! :)
25 sep 2015

Daniela Marinescu

30 RON
25 sep 2015

Andreea Clincea

50 RON
25 sep 2015

Andrei Ologu

30 RON
Bafta si spor!
25 sep 2015