Emil Stoia - Teach for Romania

Alerg pentru Teach for Romania! Hai sa ajutam copiii sa scrie. Viitorul.

835 RON Donatii stranse
83.5% Complete
1,000 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutări! Sunt Emil, un pasionat de sport si natura, alerg pentru prima oara la un semi-maraton si am plăcerea sa susțin cu această ocazie programul Teach for Romania. Cred cu certitudine ca cel mai frumos cadou pe care putem sa-l facem copiilor din Romania, mai ales tinerilor din zonele rurale, este o educație de calitate, care sa le valorifice potențialul lor maxim, sa le dea oportunitatea si puterea de a transforma cunoștințele si valorile dobândite într-un trai decent pentru ei, familiile lor si poate chiar întregile lor comunități.    

Imi doresc o tara in care copiii sa poata sa isi construiasca visurile, iar noi putem sa ii ajutam in mod real si cu atat de putin. Cu doar 45 lei se poate asigura o lecție de calitate pentru 25 de copii, asa ca hai sa contribuim impreuna pentru viitorul Romaniei, copiii. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Teach for Romania

Educație de calitate pentru toți copiii din România!

Teach for Romania este o organizație non-profit care activează din 2014 și care a adus un sistem de performanță în educația din sistemul public din România. Pentru împlinirea viziunii, educație de calitate pentru toți copiii din România, organizația atrage și pregătește cei mai talentați oameni din România pentru a deveni agenți de transformare  în sistemul educațional românesc, din rolurile de profesori și învățători pentru copiii din medii vulnerabile.

Citeşte poveştile profesorilor!

Contribuie şi tu!

Abonează-te la Newsletter!

Căutăm constant acei oameni care cred în educație de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care #nurenunță în fața obstacolelor. Din septembrie 2018, 76 de profesori și învățători s-au luat la trântă cu „nu se poate” și investesc timp, energie și pasiune în povestea educației, în aproximativ 100 de școli, din 18 județe.

rahela.jpg

De ce să ne susții?

Știai că, în România, 1 din 5 copii nu finalizează învățământul obligatoriu? Cauzele sunt multiple, însă un lucru e cert: calitatea educației pe care acesta o primește până la vârsta de 15 ani și mediul în care crește sunt determinante pentru parcursul său ulterior în viață.

Cu pasiune și cu o motivație puternică de a produce o schimbare pozitivă pentru cei din jur, profesorii și învățătorii susținuți prin Programul Teach for Romania facilitatează accesul la educație de calitate, experiențe reale de învățare, dezvoltare continuă și sprijin în valorificarea potențialului maxim al fiecărui copil cu care lucrează. Prin performanța și atitudinea din cadrul orelor de curs, învățătorii și profesorii susținuți de Teach for Romania creează o relație deschisă cu elevii lor, bazată pe încredere, respect și comunicare.

Donația ta ne ajută să construim viitorul copiilor de astăzi, al generației de mâine, un viitor sprijinit pe un sistem de valori în care autenticitatea, integritatea, determinarea, excelența, învațarea continuă, colaborarea, grija față de semeni și echilibrul sunt cele care îmbracă abilitățile, competențele, dorințele, gândurile și faptele.

Toate fondurile strânse merg către susținerea și pregătirea profesorilor și învățătorilor din cele două generații. Mai multe detalii despre program și cum funcționează, pe site: http://teachforromania.org.


Ne bucurăm și îți mulțumim că ești unul dintre cei care își doresc ca, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la o educație de calitate!

Echipa Teach for Romania

http://teachforromania.org/implica-te/

http://teachforromania.org/implica-te/doilasuta/

2lasuta-no-opaciti.jpg

 

Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!

Căutăm constant acei oameni care cred în educație de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care #nurenunță în fața obstacolelor. Din septembrie 2017, 68 de profesori și învățători s-au luat la trântă cu „nu se poate” și investesc timp, energie și pasiune în povestea educației, în aproximativ 70 de școli, din 12 județe.

Citeşte poveştile profesorilor!

Contribuie şi tu!

Abonează-te la Newsletter!

 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

10 Donatii

Magda&Nae

200 RON
16 May 2016
13 May 2016
Bravo Succes !
11 May 2016
Sustin aceasta cauza si consider ca educatia este esentiala pentru a le asigura copiilor din Romania un viitor mai bun!
10 May 2016

Angela Ologeanu

50 RON
Mult, mult succes, Emil!
10 May 2016
Succes !!!
09 May 2016

Florian Ologeanu

50 RON
Succes!
09 May 2016

emil

30 RON
09 May 2016

Angela Ologeanu

50 RON
Felicitări pentru inițiativă și mult succes, Emil!
09 May 2016

Matei

30 RON
09 May 2016