Ioana Ban - Teach for Romania

What is the best gift that you have ever received?

0 RON Donations raised
0% Complete
2,700 RON Target
0 Donations
I want to donate!

 

Chiar asa, care e cel mai pretios cadou pe care l-ai primit vreodata?

Cadoul cu cel mai mare impact pozitiv asupra a ceea ce esti azi?

Oamenii de la Teach for Romania cred ca sansa pe care o dam unui copil sa isi creasca potentialul si sa devina un om mare este cel mai fain cadou pe care il poate primi oricare dintre noi pentru viitorul propriu.

Asa ca m-am decis ca in fiecare zi e ziua mea si ca in fiecare zi va astept sa ne facem acest cadou. Incep cu ziua de maine cand voi alerga impreuna cu 3 prieteni dragi stafeta din Bucuresti.

Hai cu noi sa crestem Teach for Romania si numarul profesorilor-mentori pregatiti de ei! 

Tu ce-ti doresti de ziua ta? http://galantom.ro/daruiesteziuata/projects/select

 

To those dear friends who are not yet fluent in Romanian :)

I know each of you to have already made a significant positive mark in the live of others, therefore I know you'll definitely be a fan of an initiative that is already established in around 40 countries around the world: Teach for All.

Teach for Romania is a very well structured local project, that has managed in only two years to not only bring together top notch educators full of enthousiasm, but to also transplant their value in the most remote and underpriviledged areas of my home country. 

Galantom provides an easy way to enhance their capacity to do good: fundaise by donating one's birthday. Since the best gift each of us can get/give is a future filled with people who are able to expand their horizons and potential, here is where you can contribute:

http://teachforromania.org/

http://teachforall.org/en

http://galantom.ro 

 

 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Teach for Romania

Educație de calitate pentru toți copiii din România!

Teach for Romania este o organizație non-profit care activează din 2014 și care a adus un sistem de performanță în educația din sistemul public din România. Pentru împlinirea viziunii, educație de calitate pentru toți copiii din România, organizația atrage și pregătește cei mai talentați oameni din România pentru a deveni agenți de transformare  în sistemul educațional românesc, din rolurile de profesori și învățători pentru copiii din medii vulnerabile.

Citeşte poveştile profesorilor!

Contribuie şi tu!

Abonează-te la Newsletter!

Căutăm constant acei oameni care cred în educație de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care #nurenunță în fața obstacolelor. Din septembrie 2018, 76 de profesori și învățători s-au luat la trântă cu „nu se poate” și investesc timp, energie și pasiune în povestea educației, în aproximativ 100 de școli, din 18 județe.

rahela.jpg

De ce să ne susții?

Știai că, în România, 1 din 5 copii nu finalizează învățământul obligatoriu? Cauzele sunt multiple, însă un lucru e cert: calitatea educației pe care acesta o primește până la vârsta de 15 ani și mediul în care crește sunt determinante pentru parcursul său ulterior în viață.

Cu pasiune și cu o motivație puternică de a produce o schimbare pozitivă pentru cei din jur, profesorii și învățătorii susținuți prin Programul Teach for Romania facilitatează accesul la educație de calitate, experiențe reale de învățare, dezvoltare continuă și sprijin în valorificarea potențialului maxim al fiecărui copil cu care lucrează. Prin performanța și atitudinea din cadrul orelor de curs, învățătorii și profesorii susținuți de Teach for Romania creează o relație deschisă cu elevii lor, bazată pe încredere, respect și comunicare.

Donația ta ne ajută să construim viitorul copiilor de astăzi, al generației de mâine, un viitor sprijinit pe un sistem de valori în care autenticitatea, integritatea, determinarea, excelența, învațarea continuă, colaborarea, grija față de semeni și echilibrul sunt cele care îmbracă abilitățile, competențele, dorințele, gândurile și faptele.

Toate fondurile strânse merg către susținerea și pregătirea profesorilor și învățătorilor din cele două generații. Mai multe detalii despre program și cum funcționează, pe site: http://teachforromania.org.


Ne bucurăm și îți mulțumim că ești unul dintre cei care își doresc ca, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la o educație de calitate!

Echipa Teach for Romania

http://teachforromania.org/implica-te/

http://teachforromania.org/implica-te/doilasuta/

2lasuta-no-opaciti.jpg

 

Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!

Căutăm constant acei oameni care cred în educație de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care #nurenunță în fața obstacolelor. Din septembrie 2017, 68 de profesori și învățători s-au luat la trântă cu „nu se poate” și investesc timp, energie și pasiune în povestea educației, în aproximativ 70 de școli, din 12 județe.

Citeşte poveştile profesorilor!

Contribuie şi tu!

Abonează-te la Newsletter!

 

0 Donations

There are no donations. Be the first one to donate!