ADELA-MARIA BECA - Teach for Romania

Cel mai de suflet cadou de ziua mea

1,570 RON Donatii stranse
100% Complete
1,395 RON Target
17 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

31 de ani, 31 de lecții de calitate oferite copiilor din România!

Dacă mi-a fost ceva greu în viața asta, atunci ”SA CER” ar fi in top 3. Însă când destinația este un viitor mai bun pentru educația din România, merită să îți faci curaj!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Teach for Romania

Educație de calitate pentru toți copiii din România!

Teach for Romania este o organizație non-profit care activează din 2014 și care a adus un sistem de performanță în educația din sistemul public din România. Pentru împlinirea viziunii, educație de calitate pentru toți copiii din România, organizația atrage și pregătește cei mai talentați oameni din România pentru a deveni agenți de transformare  în sistemul educațional românesc, din rolurile de profesori și învățători pentru copiii din medii vulnerabile.

Citeşte poveştile profesorilor!

Contribuie şi tu!

Abonează-te la Newsletter!

Căutăm constant acei oameni care cred în educație de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care #nurenunță în fața obstacolelor. Din septembrie 2018, 76 de profesori și învățători s-au luat la trântă cu „nu se poate” și investesc timp, energie și pasiune în povestea educației, în aproximativ 100 de școli, din 18 județe.

rahela.jpg

De ce să ne susții?

Știai că, în România, 1 din 5 copii nu finalizează învățământul obligatoriu? Cauzele sunt multiple, însă un lucru e cert: calitatea educației pe care acesta o primește până la vârsta de 15 ani și mediul în care crește sunt determinante pentru parcursul său ulterior în viață.

Cu pasiune și cu o motivație puternică de a produce o schimbare pozitivă pentru cei din jur, profesorii și învățătorii susținuți prin Programul Teach for Romania facilitatează accesul la educație de calitate, experiențe reale de învățare, dezvoltare continuă și sprijin în valorificarea potențialului maxim al fiecărui copil cu care lucrează. Prin performanța și atitudinea din cadrul orelor de curs, învățătorii și profesorii susținuți de Teach for Romania creează o relație deschisă cu elevii lor, bazată pe încredere, respect și comunicare.

Donația ta ne ajută să construim viitorul copiilor de astăzi, al generației de mâine, un viitor sprijinit pe un sistem de valori în care autenticitatea, integritatea, determinarea, excelența, învațarea continuă, colaborarea, grija față de semeni și echilibrul sunt cele care îmbracă abilitățile, competențele, dorințele, gândurile și faptele.

Toate fondurile strânse merg către susținerea și pregătirea profesorilor și învățătorilor din cele două generații. Mai multe detalii despre program și cum funcționează, pe site: http://teachforromania.org.


Ne bucurăm și îți mulțumim că ești unul dintre cei care își doresc ca, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la o educație de calitate!

Echipa Teach for Romania

http://teachforromania.org/implica-te/

http://teachforromania.org/implica-te/doilasuta/

2lasuta-no-opaciti.jpg

 

Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!

Căutăm constant acei oameni care cred în educație de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care #nurenunță în fața obstacolelor. Din septembrie 2017, 68 de profesori și învățători s-au luat la trântă cu „nu se poate” și investesc timp, energie și pasiune în povestea educației, în aproximativ 70 de școli, din 12 județe.

Citeşte poveştile profesorilor!

Contribuie şi tu!

Abonează-te la Newsletter!

 

17 Donatii

Cristina

100 RON
La multi ani!
21 nov 2017
Go for more!! LMA!!
21 nov 2017

Alex Vesa

34 RON
21 nov 2017

Anonymous

75 RON
te iubesc, Aca!
21 nov 2017

Anonymous

100 RON
La mulți ani Adelus frumos și bun!
21 nov 2017

Admirator secret

150 RON
La mulți ani!
21 nov 2017
21 nov 2017

Anonymous

30 RON
20 nov 2017

Anonymous

121 RON
La multi multi ani Adelux! Ma bucur tare ca ai grija de acești copii, ma bucur ca o faci cu pasiune si fericire, ca toate zilele tale trec cu un motiv si ca toate drumurile ti se deschid :)
20 nov 2017
La multi ani Adela
20 nov 2017
150 RON
Succes!
20 nov 2017
La Multi Ani! :)
20 nov 2017
20 nov 2017
La multi ani, Adela! Multa bafta in tot ceea ce iti propui
15 nov 2017

Alex Vesa

75 RON
La mulți ani, draga mea prietenă! :)
15 nov 2017

Anonymous

100 RON
14 nov 2017

Anonymous

100 RON
LA MULTI ANI, OM BUN!
14 nov 2017