Ioana Petrescu - Teach for Romania

The Birthday Present

1,010 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Shoutout to all who enjoyed the advantages of good education. This year I'm donating my birthday to Teach for Romania.

TFR is an international programme aimed at improving and offering a good education to kids coming from disadvantaged areas (mainly villages). Our overall educational system is pretty full of flaws, with teachers being either underpaid or unprepared (or both), and with kids from remote areas not having access to proper schooling. In the end, they don't even have the chance of dreaming or setting a goal for what they want to be when they grow up.  

Luckily I've had the chance of meeting some well-prepared people, that pushed me in a good direction and helped me along the way.

Therefore, if you had a Chemistry teacher taking care of a study group in her free time, an English teacher supporting you to improve your language skills (go figure, I speak it more than my mother tongue), or any other teacher dedicated to his/her job, then you can now show some appreciation to their profession. Support a programme that gives teachers the right tools and kids the opportunity of dreaming and making their dreams come true.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Teach for Romania

Educație de calitate pentru toți copiii din România!

Teach for Romania este o organizație non-profit care activează din 2014 și care a adus un sistem de performanță în educația din sistemul public din România. Pentru împlinirea viziunii, educație de calitate pentru toți copiii din România, organizația atrage și pregătește cei mai talentați oameni din România pentru a deveni agenți de transformare  în sistemul educațional românesc, din rolurile de profesori și învățători pentru copiii din medii vulnerabile.

Citeşte poveştile profesorilor!

Contribuie şi tu!

Abonează-te la Newsletter!

Căutăm constant acei oameni care cred în educație de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care #nurenunță în fața obstacolelor. Din septembrie 2018, 76 de profesori și învățători s-au luat la trântă cu „nu se poate” și investesc timp, energie și pasiune în povestea educației, în aproximativ 100 de școli, din 18 județe.

rahela.jpg

De ce să ne susții?

Știai că, în România, 1 din 5 copii nu finalizează învățământul obligatoriu? Cauzele sunt multiple, însă un lucru e cert: calitatea educației pe care acesta o primește până la vârsta de 15 ani și mediul în care crește sunt determinante pentru parcursul său ulterior în viață.

Cu pasiune și cu o motivație puternică de a produce o schimbare pozitivă pentru cei din jur, profesorii și învățătorii susținuți prin Programul Teach for Romania facilitatează accesul la educație de calitate, experiențe reale de învățare, dezvoltare continuă și sprijin în valorificarea potențialului maxim al fiecărui copil cu care lucrează. Prin performanța și atitudinea din cadrul orelor de curs, învățătorii și profesorii susținuți de Teach for Romania creează o relație deschisă cu elevii lor, bazată pe încredere, respect și comunicare.

Donația ta ne ajută să construim viitorul copiilor de astăzi, al generației de mâine, un viitor sprijinit pe un sistem de valori în care autenticitatea, integritatea, determinarea, excelența, învațarea continuă, colaborarea, grija față de semeni și echilibrul sunt cele care îmbracă abilitățile, competențele, dorințele, gândurile și faptele.

Toate fondurile strânse merg către susținerea și pregătirea profesorilor și învățătorilor din cele două generații. Mai multe detalii despre program și cum funcționează, pe site: http://teachforromania.org.


Ne bucurăm și îți mulțumim că ești unul dintre cei care își doresc ca, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la o educație de calitate!

Echipa Teach for Romania

http://teachforromania.org/implica-te/

http://teachforromania.org/implica-te/doilasuta/

2lasuta-no-opaciti.jpg

 

Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!

Căutăm constant acei oameni care cred în educație de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care #nurenunță în fața obstacolelor. Din septembrie 2017, 68 de profesori și învățători s-au luat la trântă cu „nu se poate” și investesc timp, energie și pasiune în povestea educației, în aproximativ 70 de școli, din 12 județe.

Citeşte poveştile profesorilor!

Contribuie şi tu!

Abonează-te la Newsletter!

 

9 Donatii

La muuuulti ani!
19 Mar 2018

Anonymous

75 RON
19 Mar 2018

Luc & Anke

110 RON
Happy bday
18 Mar 2018

Wouter & Katerina

150 RON
Happy birthday from Wouter and Katerina!
16 Mar 2018
14 Mar 2018
Gefeliciteerd en succes met goede doel
13 Mar 2018
Happy birthday Ioana!! That's a nice initiative :)
13 Mar 2018

Anonymous

30 RON
Bafta!
13 Mar 2018
Happy birthday! :D And good luck with the initiave, I like it :)
12 Mar 2018