Victoria Padure - Teach for Romania

Cel mai frumos cadou de ziua mea

600 RON Donatii stranse
40% Complete
1,500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe 13 iunie 1990, ziua-n care se întâmplă una dintre cele mai sângeroase acțiuni împotriva protestatarilor din Piața Universității și a populației civile, încă nu eram născută. Abia 5 zile mai târziu a mai apărut un "golan de bună-credință”.

Astazi, 28 de ani mai târziu, se pare că Guvernul actual, inspirat de "Cămășile negre" ale lui Mussolini, au adus "Tricourile albe" în capitală. Și le-a reușit asta datorită realității triste din sistemul românesc de educație și a lipsei de informare a cetățenilor.

Baza unui învățământ de calitate este pregătirea unor profesori/mentori/învățători care să educe, nu doar formal, copiii din toate mediile, ci și prin metode mai putin tradiționale (non-formal, informal), astfel încât, fiecare copil din România să aibă acces la opțiuni de viață prin educație de calitate. În asta investesc cei de la Teach for Romania.

De ziua mea, nu-mi doresc lucruri materiale, dar o să profit de ocazie și o să vă rog să donați pentru o cauză bună.

Donația ta, oricat de mica e, ajută să contribuim la construirea viitorul copiilor de astăzi, al generației de mâine.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Teach for Romania

Educație de calitate pentru toți copiii din România!

Teach for Romania este o organizație non-profit care activează din 2014 și care a adus un sistem de performanță în educația din sistemul public din România. Pentru împlinirea viziunii, educație de calitate pentru toți copiii din România, organizația atrage și pregătește cei mai talentați oameni din România pentru a deveni agenți de transformare  în sistemul educațional românesc, din rolurile de profesori și învățători pentru copiii din medii vulnerabile.

Citeşte poveştile profesorilor!

Contribuie şi tu!

Abonează-te la Newsletter!

Căutăm constant acei oameni care cred în educație de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care #nurenunță în fața obstacolelor. Din septembrie 2018, 76 de profesori și învățători s-au luat la trântă cu „nu se poate” și investesc timp, energie și pasiune în povestea educației, în aproximativ 100 de școli, din 18 județe.

rahela.jpg

De ce să ne susții?

Știai că, în România, 1 din 5 copii nu finalizează învățământul obligatoriu? Cauzele sunt multiple, însă un lucru e cert: calitatea educației pe care acesta o primește până la vârsta de 15 ani și mediul în care crește sunt determinante pentru parcursul său ulterior în viață.

Cu pasiune și cu o motivație puternică de a produce o schimbare pozitivă pentru cei din jur, profesorii și învățătorii susținuți prin Programul Teach for Romania facilitatează accesul la educație de calitate, experiențe reale de învățare, dezvoltare continuă și sprijin în valorificarea potențialului maxim al fiecărui copil cu care lucrează. Prin performanța și atitudinea din cadrul orelor de curs, învățătorii și profesorii susținuți de Teach for Romania creează o relație deschisă cu elevii lor, bazată pe încredere, respect și comunicare.

Donația ta ne ajută să construim viitorul copiilor de astăzi, al generației de mâine, un viitor sprijinit pe un sistem de valori în care autenticitatea, integritatea, determinarea, excelența, învațarea continuă, colaborarea, grija față de semeni și echilibrul sunt cele care îmbracă abilitățile, competențele, dorințele, gândurile și faptele.

Toate fondurile strânse merg către susținerea și pregătirea profesorilor și învățătorilor din cele două generații. Mai multe detalii despre program și cum funcționează, pe site: http://teachforromania.org.


Ne bucurăm și îți mulțumim că ești unul dintre cei care își doresc ca, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la o educație de calitate!

Echipa Teach for Romania

http://teachforromania.org/implica-te/

http://teachforromania.org/implica-te/doilasuta/

2lasuta-no-opaciti.jpg

 

Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!

Căutăm constant acei oameni care cred în educație de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care #nurenunță în fața obstacolelor. Din septembrie 2017, 68 de profesori și învățători s-au luat la trântă cu „nu se poate” și investesc timp, energie și pasiune în povestea educației, în aproximativ 70 de școli, din 12 județe.

Citeşte poveştile profesorilor!

Contribuie şi tu!

Abonează-te la Newsletter!

 

7 Donatii

21 Jun 2018

Tudor

300 RON
18 Jun 2018

A.

30 RON
That's nice of you, but every woman needs to be spoiled. May I?
18 Jun 2018

Olga Manic

15 RON
Zic mai bine mai tirziu de cit de loc. La multi ani Vica!
17 Jun 2018

Anonymous

30 RON
17 Jun 2018

Ingrid

75 RON
17 Jun 2018
17 Jun 2018