Simona Jugastreanu - Teach for Romania

Dăruieşte viitor pentru copiii din medii vulnerabile!

1,320 RON Donatii stranse
13.2% Complete
10,000 RON Target
16 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta a fost pentru mine un an de redescoperire a increderii in mine si in puterea lui “impreuna” de a schimba lumea in care traim. Stiu acum ca este in puterea noastra sa ne influentam pozitiv viitorul, prin fiecare alegere si pas pe care il facem in directia potrivita.

Cred ca educatia sta la baza succesului nostru individual si ca natie, drept pentru care am ales sa sprijin organizatia Teach for Romania. Teach pregateste invatatori si profesori care timp de doi ani merg in zone defavorizate si le ofera copiilor educatie cu dragoste, aratandu-le drumul spre o altfel de viata. Acum ajung in 70 de comunitati din toata tara, insa nu este suficient.

Am nevoie de tine sa impingem mai departe valul educatiei cu suflet. #stiucaputemimpreuna sa schimbam viata din mediile vulnerabile. De Craciun, Daruieste Viitor!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Teach for Romania

Educație de calitate pentru toți copiii din România!

Teach for Romania este o organizație non-profit care activează din 2014 și care a adus un sistem de performanță în educația din sistemul public din România. Pentru împlinirea viziunii, educație de calitate pentru toți copiii din România, organizația atrage și pregătește cei mai talentați oameni din România pentru a deveni agenți de transformare  în sistemul educațional românesc, din rolurile de profesori și învățători pentru copiii din medii vulnerabile.

Citeşte poveştile profesorilor!

Contribuie şi tu!

Abonează-te la Newsletter!

Căutăm constant acei oameni care cred în educație de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care #nurenunță în fața obstacolelor. Din septembrie 2018, 76 de profesori și învățători s-au luat la trântă cu „nu se poate” și investesc timp, energie și pasiune în povestea educației, în aproximativ 100 de școli, din 18 județe.

rahela.jpg

De ce să ne susții?

Știai că, în România, 1 din 5 copii nu finalizează învățământul obligatoriu? Cauzele sunt multiple, însă un lucru e cert: calitatea educației pe care acesta o primește până la vârsta de 15 ani și mediul în care crește sunt determinante pentru parcursul său ulterior în viață.

Cu pasiune și cu o motivație puternică de a produce o schimbare pozitivă pentru cei din jur, profesorii și învățătorii susținuți prin Programul Teach for Romania facilitatează accesul la educație de calitate, experiențe reale de învățare, dezvoltare continuă și sprijin în valorificarea potențialului maxim al fiecărui copil cu care lucrează. Prin performanța și atitudinea din cadrul orelor de curs, învățătorii și profesorii susținuți de Teach for Romania creează o relație deschisă cu elevii lor, bazată pe încredere, respect și comunicare.

Donația ta ne ajută să construim viitorul copiilor de astăzi, al generației de mâine, un viitor sprijinit pe un sistem de valori în care autenticitatea, integritatea, determinarea, excelența, învațarea continuă, colaborarea, grija față de semeni și echilibrul sunt cele care îmbracă abilitățile, competențele, dorințele, gândurile și faptele.

Toate fondurile strânse merg către susținerea și pregătirea profesorilor și învățătorilor din cele două generații. Mai multe detalii despre program și cum funcționează, pe site: http://teachforromania.org.


Ne bucurăm și îți mulțumim că ești unul dintre cei care își doresc ca, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la o educație de calitate!

Echipa Teach for Romania

http://teachforromania.org/implica-te/

http://teachforromania.org/implica-te/doilasuta/

2lasuta-no-opaciti.jpg

 

Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!

Căutăm constant acei oameni care cred în educație de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care #nurenunță în fața obstacolelor. Din septembrie 2017, 68 de profesori și învățători s-au luat la trântă cu „nu se poate” și investesc timp, energie și pasiune în povestea educației, în aproximativ 70 de școli, din 12 județe.

Citeşte poveştile profesorilor!

Contribuie şi tu!

Abonează-te la Newsletter!

 

16 Donatii

VIOLETA GRIGORE

150 RON
21 dec 2018
12 dec 2018

Anonymous

100 RON
11 dec 2018
10 dec 2018
07 dec 2018
05 dec 2018
05 dec 2018

Anonymous

75 RON
04 dec 2018

Mariana Bibac

200 RON
04 dec 2018
04 dec 2018

Irina M

55 RON
04 dec 2018
03 dec 2018
Mult succes!
03 dec 2018
02 dec 2018

RoxG

100 RON
01 dec 2018
29 nov 2018