Cati Antonescu - Teach for Romania

De Crăciun, dă o șansă educației!

1,260 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

De mai bine de 15 ani militez pentru o educație creativă și autentică.

Prin natura meseriei mele, reușesc să gândesc pozitiv și să-mi simt sufletul mereu tânăr. De la copii învăț să fiu cel mai aprig critic al meu și tot de la ei ,,copiez” copilăria - joacă, zâmbet, vis, dăruire, curiozitate, fantezie, prietenie, viață!

Îmi doresc să construiesc în fiecare zi măcar o idee a mea sau a cuiva. Am ales să mă alătur celor de la Teach for Romania în misiunea ,,Dăruiește viitor!” tocmai pentru că de astfel de oameni e nevoie pentru a schimba mentalități și pentru a da șansa copiilor noștri să zboare către înălțimi necunoscute, să aibă curaj, curiozitate, motivație și ambiție.

DĂRUIEȘTE AZI și vei oferi copiilor din zonele vulnerabile ale României oportunități de viață prin educație de calitate. Numai printr-un efort colectiv vom putea să construim o lume mai sigură și mai puternică!

Alege să dăruiești! Viitorul lor este viitorul nostru!

DĂRUIEȘTE și VEI CONSTRUI DESTINE!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Teach for Romania

Educație de calitate pentru toți copiii din România!

Teach for Romania este o organizație non-profit care activează din 2014 și care a adus un sistem de performanță în educația din sistemul public din România. Pentru împlinirea viziunii, educație de calitate pentru toți copiii din România, organizația atrage și pregătește cei mai talentați oameni din România pentru a deveni agenți de transformare  în sistemul educațional românesc, din rolurile de profesori și învățători pentru copiii din medii vulnerabile.

Citeşte poveştile profesorilor!

Contribuie şi tu!

Abonează-te la Newsletter!

Căutăm constant acei oameni care cred în educație de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care #nurenunță în fața obstacolelor. Din septembrie 2018, 76 de profesori și învățători s-au luat la trântă cu „nu se poate” și investesc timp, energie și pasiune în povestea educației, în aproximativ 100 de școli, din 18 județe.

rahela.jpg

De ce să ne susții?

Știai că, în România, 1 din 5 copii nu finalizează învățământul obligatoriu? Cauzele sunt multiple, însă un lucru e cert: calitatea educației pe care acesta o primește până la vârsta de 15 ani și mediul în care crește sunt determinante pentru parcursul său ulterior în viață.

Cu pasiune și cu o motivație puternică de a produce o schimbare pozitivă pentru cei din jur, profesorii și învățătorii susținuți prin Programul Teach for Romania facilitatează accesul la educație de calitate, experiențe reale de învățare, dezvoltare continuă și sprijin în valorificarea potențialului maxim al fiecărui copil cu care lucrează. Prin performanța și atitudinea din cadrul orelor de curs, învățătorii și profesorii susținuți de Teach for Romania creează o relație deschisă cu elevii lor, bazată pe încredere, respect și comunicare.

Donația ta ne ajută să construim viitorul copiilor de astăzi, al generației de mâine, un viitor sprijinit pe un sistem de valori în care autenticitatea, integritatea, determinarea, excelența, învațarea continuă, colaborarea, grija față de semeni și echilibrul sunt cele care îmbracă abilitățile, competențele, dorințele, gândurile și faptele.

Toate fondurile strânse merg către susținerea și pregătirea profesorilor și învățătorilor din cele două generații. Mai multe detalii despre program și cum funcționează, pe site: http://teachforromania.org.


Ne bucurăm și îți mulțumim că ești unul dintre cei care își doresc ca, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la o educație de calitate!

Echipa Teach for Romania

http://teachforromania.org/implica-te/

http://teachforromania.org/implica-te/doilasuta/

2lasuta-no-opaciti.jpg

 

Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!

În România rurală, un sfert din copii abandonează școala până la 14 ani. Și odată cu școala, visurile. În satele din România, abandonul școlar se predă acasă, din generație în generație. Rezulatele testării PISA publicate in 2019 arată că aproape jumătate dintre copiii de 15 ani care merg la școală suferă de analfabestism funțional - pot scrie, pot citi, dar nu înteleg informația dintr-un text și nu o pot folosi în viața de zi cu zi. Acești copii ar avea, de exemplu, dificultăți să citească și să înțeleagă manualul de funcționare al mașinii de spălat sau să interpreteze o hartă.

Teach for Romania caută și recrutează în școlile publice vulnerabile oameni care cred în educația de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care nu renunță în fața obstacolelor și care pot să producă schimbare de la firul ierbii, acum, din poziția de profesori și învățători pentru copiii din mediile cele mai defavorizate.

În acest moment, Teach for Romania susține peste 130 de profesori care predau în 108 școli din 17 județe. Ajungem acum la aproximativ 10.000 de copii. Împreună, însă, putem mai mult!

 

Citeşte poveştile profesorilor!

Află cum altfel mai poți contribui!

Abonează-te la Newsletter!

 

8 Donatii

Suma este donată de către comunitatea Municipiului Dorohoi, județul Botoșani. Banii au fost strânși în cadrul unui Târg de Carte de Crăciun. Țin să mulțumesc tuturor celor care au dat curs Campaniei inițiate ,,De Crăciun, dă o șansă educației!”.
21 Dec 2018
Mult succes si sarbatori fericite curand!:)
11 Dec 2018
09 Dec 2018
09 Dec 2018
O inițiativa lăudabilă!Mult succes!
09 Dec 2018
06 Dec 2018
Mult succes iti doresc!
06 Dec 2018

Anonymous

30 RON
03 Dec 2018