Adelina Dabu - Teach for Romania

De ziua mea, hai să oferim impreună copiilor o șansă prin educație

2,005 RON Donatii stranse
100% Complete
1,500 RON Target
22 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Viața copiilor din comunitățile vulnerabile depinde de sansele pe care le oferim noi, cei care putem face ceva.

Eu am avut sansa să primesc o educație cel puțin decentă. Dacă ai deschis această pagină, probabil că și tu. 

În România sunt copii care incă merg flămânzi la culcare, care isi fac temele la lumânare, care isi ajută familia in gospodărie in timpul cursurilor. Pentru ei am ales să imi dăruiesc si anul acesta ziua cadou celor de la Teach for Romania. Ei asigură profesori de calitate in peste 30 de scoli din medii vulnerabile, oameni care le deschid copiilor mintea către lume. 

De ce am ales să fac acest lucru patru ani la rând? Pentru că lucrurile mari cer perseverență. Și educația cere perseverență și timp. După al patrulea an putem spune că împreună am ajutat copii să finalizeze școala primară. Și mai urmează alte 8!

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face și anul acesta este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză. 

Împreună suntem mai buni!

Cu recunoștință,

Adelina

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Teach for Romania

Educație de calitate pentru toți copiii din România!

Teach for Romania este o organizație non-profit care activează din 2014 și care a adus un sistem de performanță în educația din sistemul public din România. Pentru împlinirea viziunii, educație de calitate pentru toți copiii din România, organizația atrage și pregătește cei mai talentați oameni din România pentru a deveni agenți de transformare  în sistemul educațional românesc, din rolurile de profesori și învățători pentru copiii din medii vulnerabile.

Citeşte poveştile profesorilor!

Contribuie şi tu!

Abonează-te la Newsletter!

Căutăm constant acei oameni care cred în educație de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care #nurenunță în fața obstacolelor. Din septembrie 2018, 76 de profesori și învățători s-au luat la trântă cu „nu se poate” și investesc timp, energie și pasiune în povestea educației, în aproximativ 100 de școli, din 18 județe.

rahela.jpg

De ce să ne susții?

Știai că, în România, 1 din 5 copii nu finalizează învățământul obligatoriu? Cauzele sunt multiple, însă un lucru e cert: calitatea educației pe care acesta o primește până la vârsta de 15 ani și mediul în care crește sunt determinante pentru parcursul său ulterior în viață.

Cu pasiune și cu o motivație puternică de a produce o schimbare pozitivă pentru cei din jur, profesorii și învățătorii susținuți prin Programul Teach for Romania facilitatează accesul la educație de calitate, experiențe reale de învățare, dezvoltare continuă și sprijin în valorificarea potențialului maxim al fiecărui copil cu care lucrează. Prin performanța și atitudinea din cadrul orelor de curs, învățătorii și profesorii susținuți de Teach for Romania creează o relație deschisă cu elevii lor, bazată pe încredere, respect și comunicare.

Donația ta ne ajută să construim viitorul copiilor de astăzi, al generației de mâine, un viitor sprijinit pe un sistem de valori în care autenticitatea, integritatea, determinarea, excelența, învațarea continuă, colaborarea, grija față de semeni și echilibrul sunt cele care îmbracă abilitățile, competențele, dorințele, gândurile și faptele.

Toate fondurile strânse merg către susținerea și pregătirea profesorilor și învățătorilor din cele două generații. Mai multe detalii despre program și cum funcționează, pe site: http://teachforromania.org.


Ne bucurăm și îți mulțumim că ești unul dintre cei care își doresc ca, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la o educație de calitate!

Echipa Teach for Romania

http://teachforromania.org/implica-te/

http://teachforromania.org/implica-te/doilasuta/

2lasuta-no-opaciti.jpg

 

Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!

Căutăm constant acei oameni care cred în educație de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care #nurenunță în fața obstacolelor. Din septembrie 2017, 68 de profesori și învățători s-au luat la trântă cu „nu se poate” și investesc timp, energie și pasiune în povestea educației, în aproximativ 70 de școli, din 12 județe.

Citeşte poveştile profesorilor!

Contribuie şi tu!

Abonează-te la Newsletter!

 

22 Donatii

Anonymous

30 RON
08 Feb 2019
40 RON
03 Feb 2019

Anonymous

75 RON
La multi ani, Ade! You are great! :)
31 Jan 2019
La multi ani si cat mai multe proiecte reusite!
25 Jan 2019
24 Jan 2019
24 Jan 2019
24 Jan 2019
La multi ani frumosi si samanatosi, Ade!
24 Jan 2019

Laura

75 RON
La multi ani sănătoși si frumosi, în care să se împlinească toate schimbările în bine pe care le dorești!
24 Jan 2019
La mulți ani Adelina!
24 Jan 2019

Anonymous

30 RON
La multi ani si la cat mai multe fapte cu impact!
24 Jan 2019

Andra C.

75 RON
La mulți ani, Ade! Tot binele și numai energie pozitivă. Te îmbrățișez
24 Jan 2019
100 RON
La multi ani fata frumoasa și buna :*
24 Jan 2019

Laurentiu

100 RON
La Multi Ani si multe realizari grozave care sa aduca schimbare. :)
24 Jan 2019

Lidia & Miruna

150 RON
La multi ani, Angel! :D We love youuu!! :*
23 Jan 2019

Anonymous

300 RON
La multi ani frumosi si bucuroși!
20 Jan 2019

Minodora Cerin

50 RON
La multi ani, Ade! Si eu sunt o fana a Teach for Romania, prin prisma profesorilor Teach pe care i-am cunoscut :)
20 Jan 2019
La multi aaaaaani!
20 Jan 2019

Lovely neighbour and ex-colleague :)

75 RON
La mulți ani! Te pup
18 Jan 2019
Felicitari pt tot ceea ce faci si mult succes in toate proiectele! Sa ai un 2019 asa cum iti doresti!
17 Jan 2019

Ramona

50 RON
La multi ani! :)
14 Jan 2019

Anonymous

75 RON
14 Jan 2019