Andreea Orîndaru - Teach for Romania

Cu drag din inimă pentru educație

600 RON Donatii stranse
40% Complete
1,500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

De mic copil am iubit să-mi serbez ziua de naștere cu prieteni, familie și cunoscuți. Am avut șansa să fac asta pentru că am avut parte în jurul meu de oameni crescuți frumos, educați temeinic și cu suflet de milioane.

Pentru că îmi doresc ca din ce în ce mai mulți copii să trăiască bucuria unei vieți armonioase în care să se bucure de magia descoperirilor și pentru că iubesc din toată inima tot ce e legat de educație, anul acesta vreau să sărbătorim (da, împreună cu tine, prieten drag) cei 30 de ani de existență a mea contribuind în viața juniorilor cu sete nemărginită de cunoaștere. Vreau să-i ajutăm pe acei profesori determinați, creativi și pasionați de ceea ce fac să ajungă la sufletele care au cea mai mare nevoie de o deschidere a perspectivei despre ce este posibil pentru ei (căci da, totul este posibil pentru ei, dar mai au nevoie să afle și ei despre nelimitarea ce-i așteaptă).

Hai să facem din ziua mea una memorabilă în care și eu și tu ne vom hrăni din bucuria lor, a celor care, cu ajutorul nostru, vor avea șansa la un mâine mai însorit, mai clar, mai frumos.

Îți mulțumesc din inimă, prieten drag! Îți trimit iubirea și recunoștința mea pentru contribuția ta!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Teach for Romania

Educație de calitate pentru toți copiii din România!

Teach for Romania este o organizație non-profit care activează din 2014 și care a adus un sistem de performanță în educația din sistemul public din România. Pentru împlinirea viziunii, educație de calitate pentru toți copiii din România, organizația atrage și pregătește cei mai talentați oameni din România pentru a deveni agenți de transformare  în sistemul educațional românesc, din rolurile de profesori și învățători pentru copiii din medii vulnerabile.

Citeşte poveştile profesorilor!

Contribuie şi tu!

Abonează-te la Newsletter!

Căutăm constant acei oameni care cred în educație de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care #nurenunță în fața obstacolelor. Din septembrie 2018, 76 de profesori și învățători s-au luat la trântă cu „nu se poate” și investesc timp, energie și pasiune în povestea educației, în aproximativ 100 de școli, din 18 județe.

rahela.jpg

De ce să ne susții?

Știai că, în România, 1 din 5 copii nu finalizează învățământul obligatoriu? Cauzele sunt multiple, însă un lucru e cert: calitatea educației pe care acesta o primește până la vârsta de 15 ani și mediul în care crește sunt determinante pentru parcursul său ulterior în viață.

Cu pasiune și cu o motivație puternică de a produce o schimbare pozitivă pentru cei din jur, profesorii și învățătorii susținuți prin Programul Teach for Romania facilitatează accesul la educație de calitate, experiențe reale de învățare, dezvoltare continuă și sprijin în valorificarea potențialului maxim al fiecărui copil cu care lucrează. Prin performanța și atitudinea din cadrul orelor de curs, învățătorii și profesorii susținuți de Teach for Romania creează o relație deschisă cu elevii lor, bazată pe încredere, respect și comunicare.

Donația ta ne ajută să construim viitorul copiilor de astăzi, al generației de mâine, un viitor sprijinit pe un sistem de valori în care autenticitatea, integritatea, determinarea, excelența, învațarea continuă, colaborarea, grija față de semeni și echilibrul sunt cele care îmbracă abilitățile, competențele, dorințele, gândurile și faptele.

Toate fondurile strânse merg către susținerea și pregătirea profesorilor și învățătorilor din cele două generații. Mai multe detalii despre program și cum funcționează, pe site: http://teachforromania.org.


Ne bucurăm și îți mulțumim că ești unul dintre cei care își doresc ca, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la o educație de calitate!

Echipa Teach for Romania

http://teachforromania.org/implica-te/

http://teachforromania.org/implica-te/doilasuta/

2lasuta-no-opaciti.jpg

 

Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!

Căutăm constant acei oameni care cred în educație de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care #nurenunță în fața obstacolelor. Din septembrie 2017, 68 de profesori și învățători s-au luat la trântă cu „nu se poate” și investesc timp, energie și pasiune în povestea educației, în aproximativ 70 de școli, din 12 județe.

Citeşte poveştile profesorilor!

Contribuie şi tu!

Abonează-te la Newsletter!

 

3 Donatii

16 May 2019

Alexandra Nita

30 RON
La multi ani, om frumos!!
14 May 2019

Anonymous

200 RON
10 May 2019