Irina Leca - Teach for Romania

Donează pentru cel mai frumos cadou de ziua mea ♥️

4,560 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
28 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Acum cativa ani mi-a venit ideea unui program de donatii prin care copiii din mediile defavorizate sa aiba acces la tehnologie. Practic, la fiecare innoire de telefon, am putea preda telefonul vechi, urmand ca operatorul sa il reconditioneze, sa il doteze cu acces la internet si sa il doneze comunitatilor care au nevoie. 

Visul meu era ca toti copiii, indiferent de situatia materiala, sa aiba acces la educatie prin tehnologie. Iata insa ca ceea ce atunci parea o utopie, poate fi realizat astazi, impinsi de la spate de aceasta pandemie. Daca lucrurile merg ok, zeci de mii de elevi pot primi tablete prin care sa participe la scoala online. Poate e greu de crezut acum, dar asta ar putea reprezenta un pas enorm in dezvoltarea Romaniei.

Insa ca lucrurile sa iasa bine, este nevoie ca acesti copii sa fie indrumati de profesori competenti si implicati, pentru ca ei nu se vor putea baza pe ajutorul primit acasa. 

De aceea, anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere asociatiei Teach for Romania, pentru ca toti copiii din Romania sa poate beneficia de educatie de calitate!

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Teach for Romania

Educație de calitate pentru toți copiii din România!

Teach for Romania este o organizație non-profit care activează din 2014 și care a adus un sistem de performanță în educația din sistemul public din România. Pentru împlinirea viziunii, educație de calitate pentru toți copiii din România, organizația atrage și pregătește cei mai talentați oameni din România pentru a deveni agenți de transformare  în sistemul educațional românesc, din rolurile de profesori și învățători pentru copiii din medii vulnerabile.

Citeşte poveştile profesorilor!

Contribuie şi tu!

Abonează-te la Newsletter!

Căutăm constant acei oameni care cred în educație de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care #nurenunță în fața obstacolelor. Din septembrie 2018, 76 de profesori și învățători s-au luat la trântă cu „nu se poate” și investesc timp, energie și pasiune în povestea educației, în aproximativ 100 de școli, din 18 județe.

rahela.jpg

De ce să ne susții?

Știai că, în România, 1 din 5 copii nu finalizează învățământul obligatoriu? Cauzele sunt multiple, însă un lucru e cert: calitatea educației pe care acesta o primește până la vârsta de 15 ani și mediul în care crește sunt determinante pentru parcursul său ulterior în viață.

Cu pasiune și cu o motivație puternică de a produce o schimbare pozitivă pentru cei din jur, profesorii și învățătorii susținuți prin Programul Teach for Romania facilitatează accesul la educație de calitate, experiențe reale de învățare, dezvoltare continuă și sprijin în valorificarea potențialului maxim al fiecărui copil cu care lucrează. Prin performanța și atitudinea din cadrul orelor de curs, învățătorii și profesorii susținuți de Teach for Romania creează o relație deschisă cu elevii lor, bazată pe încredere, respect și comunicare.

Donația ta ne ajută să construim viitorul copiilor de astăzi, al generației de mâine, un viitor sprijinit pe un sistem de valori în care autenticitatea, integritatea, determinarea, excelența, învațarea continuă, colaborarea, grija față de semeni și echilibrul sunt cele care îmbracă abilitățile, competențele, dorințele, gândurile și faptele.

Toate fondurile strânse merg către susținerea și pregătirea profesorilor și învățătorilor din cele două generații. Mai multe detalii despre program și cum funcționează, pe site: http://teachforromania.org.


Ne bucurăm și îți mulțumim că ești unul dintre cei care își doresc ca, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la o educație de calitate!

Echipa Teach for Romania

http://teachforromania.org/implica-te/

http://teachforromania.org/implica-te/doilasuta/

2lasuta-no-opaciti.jpg

 

Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!

În România rurală, un sfert din copii abandonează școala până la 14 ani. Și odată cu școala, visurile. În satele din România, abandonul școlar se predă acasă, din generație în generație. Rezulatele testării PISA publicate in 2019 arată că aproape jumătate dintre copiii de 15 ani care merg la școală suferă de analfabestism funțional - pot scrie, pot citi, dar nu înteleg informația dintr-un text și nu o pot folosi în viața de zi cu zi. Acești copii ar avea, de exemplu, dificultăți să citească și să înțeleagă manualul de funcționare al mașinii de spălat sau să interpreteze o hartă.

Teach for Romania caută și recrutează în școlile publice vulnerabile oameni care cred în educația de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care nu renunță în fața obstacolelor și care pot să producă schimbare de la firul ierbii, acum, din poziția de profesori și învățători pentru copiii din mediile cele mai defavorizate.

În acest moment, Teach for Romania susține peste 130 de profesori care predau în 108 școli din 17 județe. Ajungem acum la aproximativ 10.000 de copii. Împreună, însă, putem mai mult!

 

Citeşte poveştile profesorilor!

Află cum altfel mai poți contribui!

Abonează-te la Newsletter!

 

28 Donatii

Anonymous

50 RON
Sper sa ajute!
20 mai 2020
19 mai 2020
18 mai 2020

Silvia Sidorov

150 RON
La multi ani Irina!
18 mai 2020

Adina

75 RON
La multi ani!
18 mai 2020

Anonymous

50 RON
17 mai 2020

Magdalena Konxa

300 RON
100 lat!
17 mai 2020
480 RON
Love you :)
17 mai 2020
Trinomial
17 mai 2020
La multi ani, Irina!
17 mai 2020
17 mai 2020
16 mai 2020

Tatiana

75 RON
Pentru o șansă la un viitor mai bun pentru toți copiii.
16 mai 2020
30 RON
16 mai 2020

Anonymous

150 RON
La multi ani!
16 mai 2020

Anonymous

300 RON
16 mai 2020
16 mai 2020

Bossulica

100 RON
Cu drag, Bossulicii!
15 mai 2020

Livia Ion

150 RON
La multi ani si chiar esti un om deosebit
15 mai 2020
15 mai 2020
15 mai 2020
14 mai 2020

Anonymous

100 RON
14 mai 2020
13 mai 2020

Alexandra Pahomi

250 RON
13 mai 2020
Bravo, Irina, pentru susținerea acestui proiect frumos! Fiecare putem contribui la schimbare, chiar și la cea a sistemului de învățământ.
12 mai 2020
Happy Bday, Beautiful! Toate proiectele tale speciale sa devină realitate! ❤️❤️❤️❤️ #beautifulpeople
12 mai 2020

Anonymous

300 RON
12 mai 2020