Codruta Bala - Teach for Romania

Prin Educatie, Ne Cream Viitorul! Through Education, We Create Our Future!

1,200 RON Donatii stranse
80% Complete
1,500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragii mei,

Cred, cu tarie, ca fiecare copil din România trebuie să aibă acces la educație de calitate, indiferent de zona din care provine, tipul de școală la care are acces sau statutul său socio-economic.

Teach for Romania este un program cu un impact transformațional în sistemul educațional românesc, la scară largă și pe termen lung. Efectele se vor răsfrânge pe viitor asupra tuturor copiilor din România care vor avea astfel șanse egale să învețe și să își dezvolte perspectivele de viitor.

Cel mai frumos cadou pe care mi-l poți face anul acesta, de ziua mea, este să donezi o sumă pe care tu o decizi Asociației Teach for Romania care recrutează și pregătește învățători și profesori model iar mai apoi îi sprijină pentru a preda în școli defavorizate.

Ma bazez pe fiecare dintre voi ca vom reusi impreuna sa dezvoltam sistemul de educatie in Romania.

Va multumesc anticipat.

Cu drag,

Codruta

_____________________________________________________________________

Dear all,

I strongly believe that every child in Romania must have access to quality education, regardless of where the kid comes from, the type of school has access to, or his/her socio-economic status. 

Teach for Romania is a program with a transformational impact on the Romanian educational system, on a large scale and on a long-term basis. The effects will be on the future for all children in Romania who will have equal chances to learn and develop their future prospects.  

The most beautiful gift you can make this year, on my birthday, is to donate a sum that you decide to Teach for Romania, which recruits and prepares model teachers and teachers, and then supports them to teach in schools disadvantaged. 

I rely on each of you that we will be able to change our way of education in Romania.

Thank you. 

With love, 

Codruta

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Teach for Romania

Educație de calitate pentru toți copiii din România!

Teach for Romania este o organizație non-profit care activează din 2014 și care a adus un sistem de performanță în educația din sistemul public din România. Pentru împlinirea viziunii, educație de calitate pentru toți copiii din România, organizația atrage și pregătește cei mai talentați oameni din România pentru a deveni agenți de transformare  în sistemul educațional românesc, din rolurile de profesori și învățători pentru copiii din medii vulnerabile.

Citeşte poveştile profesorilor!

Contribuie şi tu!

Abonează-te la Newsletter!

Căutăm constant acei oameni care cred în educație de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care #nurenunță în fața obstacolelor. Din septembrie 2018, 76 de profesori și învățători s-au luat la trântă cu „nu se poate” și investesc timp, energie și pasiune în povestea educației, în aproximativ 100 de școli, din 18 județe.

rahela.jpg

De ce să ne susții?

Știai că, în România, 1 din 5 copii nu finalizează învățământul obligatoriu? Cauzele sunt multiple, însă un lucru e cert: calitatea educației pe care acesta o primește până la vârsta de 15 ani și mediul în care crește sunt determinante pentru parcursul său ulterior în viață.

Cu pasiune și cu o motivație puternică de a produce o schimbare pozitivă pentru cei din jur, profesorii și învățătorii susținuți prin Programul Teach for Romania facilitatează accesul la educație de calitate, experiențe reale de învățare, dezvoltare continuă și sprijin în valorificarea potențialului maxim al fiecărui copil cu care lucrează. Prin performanța și atitudinea din cadrul orelor de curs, învățătorii și profesorii susținuți de Teach for Romania creează o relație deschisă cu elevii lor, bazată pe încredere, respect și comunicare.

Donația ta ne ajută să construim viitorul copiilor de astăzi, al generației de mâine, un viitor sprijinit pe un sistem de valori în care autenticitatea, integritatea, determinarea, excelența, învațarea continuă, colaborarea, grija față de semeni și echilibrul sunt cele care îmbracă abilitățile, competențele, dorințele, gândurile și faptele.

Toate fondurile strânse merg către susținerea și pregătirea profesorilor și învățătorilor din cele două generații. Mai multe detalii despre program și cum funcționează, pe site: http://teachforromania.org.


Ne bucurăm și îți mulțumim că ești unul dintre cei care își doresc ca, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la o educație de calitate!

Echipa Teach for Romania

http://teachforromania.org/implica-te/

http://teachforromania.org/implica-te/doilasuta/

2lasuta-no-opaciti.jpg

 

Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!

În România rurală, un sfert din copii abandonează școala până la 14 ani. Și odată cu școala, visurile. În satele din România, abandonul școlar se predă acasă, din generație în generație. Rezulatele testării PISA publicate in 2019 arată că aproape jumătate dintre copiii de 15 ani care merg la școală suferă de analfabestism funțional - pot scrie, pot citi, dar nu înteleg informația dintr-un text și nu o pot folosi în viața de zi cu zi. Acești copii ar avea, de exemplu, dificultăți să citească și să înțeleagă manualul de funcționare al mașinii de spălat sau să interpreteze o hartă.

Teach for Romania caută și recrutează în școlile publice vulnerabile oameni care cred în educația de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care nu renunță în fața obstacolelor și care pot să producă schimbare de la firul ierbii, acum, din poziția de profesori și învățători pentru copiii din mediile cele mai defavorizate.

În acest moment, Teach for Romania susține peste 130 de profesori care predau în 108 școli din 17 județe. Ajungem acum la aproximativ 10.000 de copii. Împreună, însă, putem mai mult!

 

Citeşte poveştile profesorilor!

Află cum altfel mai poți contribui!

Abonează-te la Newsletter!

 

7 Donatii

Anonymous

200 RON
Happy birthday Codruta!
26 mai 2020

Anonymous

350 RON
La multi ani și sa fii iubita!
15 mai 2020
14 mai 2020

Anonymous

150 RON
La mulți ani cu sănătate
14 mai 2020
Thanks a lot, Codruta, for this inspiring initiative.
13 mai 2020

Cami Giurgiu

50 RON
13 mai 2020

Ionut

50 RON
La Multi Ani Codruta!
13 mai 2020