Puterea comunității

 

Gabriela Dima Teach for Romania

21.09% Complete
2,109 RON
Sumă strânsă
10,000 RON
Target
16
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragilor, se apropie ziua mea de naștere și cel mai frumos cadou pe care mi-l puteți face este să donați către o cauză dragă mie. 

EDUCAȚIA 

Experiența de profesor susținut de Teach for Romania m-a reconectat cu copilul care a ales să stea departe de familie, într-un centru de recuperare, ca să reînvețe să meargă. Un vis mare pe care am reușit să îl împlinesc deoarece am avut alături de mine oameni care au crezut în mine, care m-au susținut când mi-a fost greu, care m-au încurajat să nu renunț. 

Știu cum se simte când societatea te privește și decide că educația nu este pentru tine, că nu are sens să înveți, că vei depinde toată viața de ceilalți. În cazul meu era faptul că am o dizabilitate locomotorie. În cazul elevilor cu care am lucrat era vorba de faptul că nu reușiseră să învețe să citească până la vârsta aceea sau că proveneau dintr-o anumită familiei, dintr-o anumită comunitate. 

Ce am putut duce eu la catedră a fost încrederea. Am văzut potențialul din fiecare copil și m-am așteptat să reușească. Am rămas alături de ei până la sfârșitul călătoriei. 

Acum sunt tutor în program. În fiecare zi interacționez cu profesori care au misiunea de a da încredere copiilor, de a le da aripi. Îi pregătesc pentru succes, în ciuda tuturor provocărilor cu care se confruntă. 

Anul acesta, îmi dăruiesc ziua de naștere fiecărui copil din România care merită un profesor care crede în el. Îmi dăruiesc ziua de naștere organizației Teach for Romania. 

Împreună suntem mai buni! 

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Educație de calitate pentru toți copiii din România!

Teach for Romania este o organizație non-guvernamentală, care de 8 ani recrutează și pregătește oameni valoroși să devină profesori și învățători în școlile publice din România, pornind de la cele mai dificile comunități. La Teach for Romania, noi credem că fiecare copil din România are dreptul și poate să aibă parte de o educație de calitate, alături de un profesor sau un învățător care crede în el.

 

Citeşte poveştile profesorilor!

Contribuie şi tu!

Abonează-te la Newsletter!

Căutăm constant acei oameni care cred în educație de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care #nurenunță în fața obstacolelor. În anul școlar 2021-2022, 118 cadre didactice fac parte din programul nostru și predau în 94 de școli, din 22 de județe. De asemenea, ne bucurăm că, din comunitatea noastră de 176 alumni, absolvenți ai programului, jumătate au ales să rămână la catedră în școli publice din România, dezvoltând și inovând cultura organizațională a acestora. Întreaga noastră comunitate de profesori ajunge astfel la aproximativ 20 000 de copii.

 

De ce să ne susții?

Știai că, în România, 1 din 5 copii nu finalizează învățământul obligatoriu? Cauzele sunt multiple, însă un lucru e cert: calitatea educației pe care acesta o primește până la vârsta de 15 ani și mediul în care crește sunt determinante pentru parcursul său ulterior în viață.

Cu pasiune și cu o motivație puternică de a produce o schimbare pozitivă pentru cei din jur, profesorii și învățătorii susținuți prin Programul Teach for Romania facilitatează accesul la educație de calitate, experiențe reale de învățare, dezvoltare continuă și sprijin în valorificarea potențialului maxim al fiecărui copil cu care lucrează. Prin performanța și atitudinea din cadrul orelor de curs, învățătorii și profesorii susținuți de Teach for Romania creează o relație deschisă cu elevii lor, bazată pe încredere, respect și comunicare.

Donația ta ne ajută să construim viitorul copiilor de astăzi, al generației de mâine, un viitor sprijinit pe un sistem de valori în care autenticitatea, integritatea, determinarea, excelența, învațarea continuă, colaborarea, grija față de semeni și echilibrul sunt cele care îmbracă abilitățile, competențele, dorințele, gândurile și faptele.

Toate fondurile strânse merg către susținerea și pregătirea profesorilor și învățătorilor din cele două generații. Mai multe detalii despre program și cum funcționează, pe site: http://teachforromania.org.


Ne bucurăm și îți mulțumim că ești unul dintre cei care își doresc ca, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la o educație de calitate!

Echipa Teach for Romania

http://teachforromania.org/implica-te/

https://teachforromania.org/daruieste-35/

 

 

În România rurală, un sfert din copii abandonează școala până la 14 ani. Și odată cu școala, visurile. Aducem în școlile  vulnerabile oameni care cred în educație și în potențialul fiecărui copil, producând schimbare.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

16 Donații

Anonymous

50 RON
La multi ani cu drag! Multa energie sa ai pwntru tot ce iti propui!
18 May 2021
La multi ani fericiti!
18 May 2021

Echipa Teach for Romania

315 RON
La mulți ani, Gabi! Îți mulțumim că (ne) ești inspirație, iubire, blândețe, empatie, făuritor de aripi&visuri! Te îmbrățoșăm!
18 May 2021
La multi ani plini de fapte bune, Gabriela! Ai fost și ești o lumină pentru toți copiii și oamenii cu care ai lucrat. Mult succes în continuare!
18 May 2021
Sa fie cu folos pentru cei care au nevoie! Cu drag😘🤗
18 May 2021
50 RON
La multi ani, Gabi! Te rog sa iti primesti Cadoul, asa cum l-ai cerut. Perfect in felul lui. Sa fie de (si cu) folos. Te imbratisez!
17 May 2021

Anonymous

309 RON
17 May 2021
13 May 2021
Bravo, copchil! Gabi, vreau sa-l aduc la Boovie în august, pe cheltuiala noastră (dacă ținem fizic festivalul). Da-mi de știre cum pot face asta, please!
12 May 2021
Succes!
07 May 2021
07 May 2021

Mama

100 RON
07 May 2021

Anonymous

75 RON
07 May 2021
Sa ne trăiești, Gabi!Om frumos, care si-a pus sufletul în slujba educației copiilor din mediile vulnerabile!
26 Apr 2021
23 Apr 2021

Anonymous

50 RON
20 Apr 2021