Mirela Ștețco - Teach for Romania

Cel mai frumos cadou de ziua mea

805 RON Donatii stranse
100% Complete
800 RON Target
12 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Foarte, foarte curând voi împlini 60 de ani.

Și sufletul meu e plin de recunoștință pentru toți cei care au crezut în mine, care m-au crescut, care mi-au stat alături când m-am pierdut de mine, care m-au ridicat când nu mai vedeam drumul și au mers pas cu pas lângă mine până am avut destulă putere pentru a izbândi.

E multă recunoștință și pentru lecțiile despre iubire, adevăr, curaj, integritate, leadership trăite alături de elevii mei vreme de 30 de ani.

Și, pentru că simt cu toată ființa că voi da start celei mai generoase și mai înțelepte etape din viața mea, îndrăznesc să vin spre voi și să vă cer sprijinul.

Visul meu este ca în viața câtor mai mulți copii care se confruntă cu lipsuri greu de cuprins cu mintea să intre profesori care aleg să le fie aproape, profesori care cred în ei, profesori care duc spre ei resursele de care aceștia au nevoie pentru a izbândi. 

Cel mai frumos dar pe care mi l-ați putea face de ziua mea este acela de a-mi susține visul. Știu bine că împreună schimbăm vieți, așa că vă mulțumesc din tot sufletul pentru contribuție.


Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Teach for Romania

Educație de calitate pentru toți copiii din România!

Teach for Romania este o organizație non-profit care activează din 2014 și care a adus un sistem de performanță în educația din sistemul public din România. Pentru împlinirea viziunii, educație de calitate pentru toți copiii din România, organizația atrage și pregătește cei mai talentați oameni din România pentru a deveni agenți de transformare  în sistemul educațional românesc, din rolurile de profesori și învățători pentru copiii din medii vulnerabile.

Citeşte poveştile profesorilor!

Contribuie şi tu!

Abonează-te la Newsletter!

Căutăm constant acei oameni care cred în educație de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care #nurenunță în fața obstacolelor. Din septembrie 2018, 76 de profesori și învățători s-au luat la trântă cu „nu se poate” și investesc timp, energie și pasiune în povestea educației, în aproximativ 100 de școli, din 18 județe.

rahela.jpg

De ce să ne susții?

Știai că, în România, 1 din 5 copii nu finalizează învățământul obligatoriu? Cauzele sunt multiple, însă un lucru e cert: calitatea educației pe care acesta o primește până la vârsta de 15 ani și mediul în care crește sunt determinante pentru parcursul său ulterior în viață.

Cu pasiune și cu o motivație puternică de a produce o schimbare pozitivă pentru cei din jur, profesorii și învățătorii susținuți prin Programul Teach for Romania facilitatează accesul la educație de calitate, experiențe reale de învățare, dezvoltare continuă și sprijin în valorificarea potențialului maxim al fiecărui copil cu care lucrează. Prin performanța și atitudinea din cadrul orelor de curs, învățătorii și profesorii susținuți de Teach for Romania creează o relație deschisă cu elevii lor, bazată pe încredere, respect și comunicare.

Donația ta ne ajută să construim viitorul copiilor de astăzi, al generației de mâine, un viitor sprijinit pe un sistem de valori în care autenticitatea, integritatea, determinarea, excelența, învațarea continuă, colaborarea, grija față de semeni și echilibrul sunt cele care îmbracă abilitățile, competențele, dorințele, gândurile și faptele.

Toate fondurile strânse merg către susținerea și pregătirea profesorilor și învățătorilor din cele două generații. Mai multe detalii despre program și cum funcționează, pe site: http://teachforromania.org.


Ne bucurăm și îți mulțumim că ești unul dintre cei care își doresc ca, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la o educație de calitate!

Echipa Teach for Romania

http://teachforromania.org/implica-te/

http://teachforromania.org/implica-te/doilasuta/

2lasuta-no-opaciti.jpg

 

Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!

În România rurală, un sfert din copii abandonează școala până la 14 ani. Și odată cu școala, visurile. În satele din România, abandonul școlar se predă acasă, din generație în generație. Rezulatele testării PISA publicate in 2019 arată că aproape jumătate dintre copiii de 15 ani care merg la școală suferă de analfabestism funțional - pot scrie, pot citi, dar nu înteleg informația dintr-un text și nu o pot folosi în viața de zi cu zi. Acești copii ar avea, de exemplu, dificultăți să citească și să înțeleagă manualul de funcționare al mașinii de spălat sau să interpreteze o hartă.

Teach for Romania caută și recrutează în școlile publice vulnerabile oameni care cred în educația de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care nu renunță în fața obstacolelor și care pot să producă schimbare de la firul ierbii, acum, din poziția de profesori și învățători pentru copiii din mediile cele mai defavorizate.

În acest moment, Teach for Romania susține peste 130 de profesori care predau în 108 școli din 17 județe. Ajungem acum la aproximativ 10.000 de copii. Împreună, însă, putem mai mult!

 

Citeşte poveştile profesorilor!

Află cum altfel mai poți contribui!

Abonează-te la Newsletter!

 

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

12 Donatii

La Mulți Ani!!
11 May 2021

Anonymous

30 RON
La cât mai multe fapte frumoase care sa iti bucure sufletul!
11 May 2021
10 May 2021

Anonymous

30 RON
Apreciez enorm oamenii frumosi si cred cu tarie ca trebuie sa fie sustinuti! 🤍
08 May 2021

Anonymous

150 RON
La mulți ani, doamna dirigintă! ❤
07 May 2021

Anonymous

75 RON
La mulți ani!
07 May 2021

DANIELA V.

55 RON
La muuulți ani, tănără doamnă!
07 May 2021
Felicitări pt acest vis necesar
07 May 2021
La multi ani frumosi!
07 May 2021

Iasemin Agi-Murat

100 RON
Să fie cu zâmbete și bucurii!
07 May 2021

Dima Gabriela

50 RON
La mulți ani, Mirela! Magia și bucuria să te însoțească în fiecare clipă!
07 May 2021

Anonymous

30 RON
Mirela merita totul. Mai ales cand dorinta ei sa ne fie tuturora mai bine. Ce bucurie este Mirela! La multi ani!
07 May 2021