Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Mirela Ștețco Teach for Romania

100% Complete
805 RON
Sumă strânsă
800 RON
Target
12
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Foarte, foarte curând voi împlini 60 de ani.

Și sufletul meu e plin de recunoștință pentru toți cei care au crezut în mine, care m-au crescut, care mi-au stat alături când m-am pierdut de mine, care m-au ridicat când nu mai vedeam drumul și au mers pas cu pas lângă mine până am avut destulă putere pentru a izbândi.

E multă recunoștință și pentru lecțiile despre iubire, adevăr, curaj, integritate, leadership trăite alături de elevii mei vreme de 30 de ani.

Și, pentru că simt cu toată ființa că voi da start celei mai generoase și mai înțelepte etape din viața mea, îndrăznesc să vin spre voi și să vă cer sprijinul.

Visul meu este ca în viața câtor mai mulți copii care se confruntă cu lipsuri greu de cuprins cu mintea să intre profesori care aleg să le fie aproape, profesori care cred în ei, profesori care duc spre ei resursele de care aceștia au nevoie pentru a izbândi. 

Cel mai frumos dar pe care mi l-ați putea face de ziua mea este acela de a-mi susține visul. Știu bine că împreună schimbăm vieți, așa că vă mulțumesc din tot sufletul pentru contribuție.


Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Educație de calitate pentru toți copiii din România!

Teach for Romania este o organizație non-guvernamentală, care de 8 ani recrutează și pregătește oameni valoroși să devină profesori și învățători în școlile publice din România, pornind de la cele mai dificile comunități. La Teach for Romania, noi credem că fiecare copil din România are dreptul și poate să aibă parte de o educație de calitate, alături de un profesor sau un învățător care crede în el.

 

Citeşte poveştile profesorilor!

Contribuie şi tu!

Abonează-te la Newsletter!

Căutăm constant acei oameni care cred în educație de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care #nurenunță în fața obstacolelor. În anul școlar 2021-2022, 118 cadre didactice fac parte din programul nostru și predau în 94 de școli, din 22 de județe. De asemenea, ne bucurăm că, din comunitatea noastră de 176 alumni, absolvenți ai programului, jumătate au ales să rămână la catedră în școli publice din România, dezvoltând și inovând cultura organizațională a acestora. Întreaga noastră comunitate de profesori ajunge astfel la aproximativ 20 000 de copii.

 

De ce să ne susții?

Știai că, în România, 1 din 5 copii nu finalizează învățământul obligatoriu? Cauzele sunt multiple, însă un lucru e cert: calitatea educației pe care acesta o primește până la vârsta de 15 ani și mediul în care crește sunt determinante pentru parcursul său ulterior în viață.

Cu pasiune și cu o motivație puternică de a produce o schimbare pozitivă pentru cei din jur, profesorii și învățătorii susținuți prin Programul Teach for Romania facilitatează accesul la educație de calitate, experiențe reale de învățare, dezvoltare continuă și sprijin în valorificarea potențialului maxim al fiecărui copil cu care lucrează. Prin performanța și atitudinea din cadrul orelor de curs, învățătorii și profesorii susținuți de Teach for Romania creează o relație deschisă cu elevii lor, bazată pe încredere, respect și comunicare.

Donația ta ne ajută să construim viitorul copiilor de astăzi, al generației de mâine, un viitor sprijinit pe un sistem de valori în care autenticitatea, integritatea, determinarea, excelența, învațarea continuă, colaborarea, grija față de semeni și echilibrul sunt cele care îmbracă abilitățile, competențele, dorințele, gândurile și faptele.

Toate fondurile strânse merg către susținerea și pregătirea profesorilor și învățătorilor din cele două generații. Mai multe detalii despre program și cum funcționează, pe site: http://teachforromania.org.


Ne bucurăm și îți mulțumim că ești unul dintre cei care își doresc ca, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la o educație de calitate!

Echipa Teach for Romania

http://teachforromania.org/implica-te/

https://teachforromania.org/daruieste-35/

 

 

În România rurală, un sfert din copii abandonează școala până la 14 ani. Și odată cu școala, visurile. Aducem în școlile  vulnerabile oameni care cred în educație și în potențialul fiecărui copil, producând schimbare.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

12 Donații

La Mulți Ani!!
11 May 2021

Anonymous

30 RON
La cât mai multe fapte frumoase care sa iti bucure sufletul!
11 May 2021
10 May 2021

Anonymous

30 RON
Apreciez enorm oamenii frumosi si cred cu tarie ca trebuie sa fie sustinuti! 🤍
08 May 2021

Anonymous

150 RON
La mulți ani, doamna dirigintă! ❤
07 May 2021

Anonymous

75 RON
La mulți ani!
07 May 2021

DANIELA V.

55 RON
La muuulți ani, tănără doamnă!
07 May 2021
Felicitări pt acest vis necesar
07 May 2021
La multi ani frumosi!
07 May 2021

Iasemin Agi-Murat

100 RON
Să fie cu zâmbete și bucurii!
07 May 2021

Dima Gabriela

50 RON
La mulți ani, Mirela! Magia și bucuria să te însoțească în fiecare clipă!
07 May 2021

Anonymous

30 RON
Mirela merita totul. Mai ales cand dorinta ei sa ne fie tuturora mai bine. Ce bucurie este Mirela! La multi ani!
07 May 2021