Nawaf Salameh - Teach for Romania

Education for all // Educație pentru toți

21,980 RON Donatii stranse
73.266666666667% Complete
30,000 RON Target
29 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Eng: My birthday is around the corner and I want to use the moment to underline the paramount importance of education. I was lucky enough to have many family members that were teachers, some of whom were my teachers as well - thus, through them, my mother knew of my doings even before I got home :).

So I got to understand early in my childhood the immense priviledge that a good education offers and the vital role that teachers play. Sadly, today, access to education, though a fundamental right, is not universal because of dire social inequalities.

That’s why I want to dedicate my birthday and donate to Teach for Romania, part of Teach For All global network, so that vulnerable children have a chance to a better life and hundreds of teachers can continue their immeasurable work. I encourage you to donate as well for this cause; it will be the best present I can get.

//

Ro: Se apropie ziua mea ne naștere și vreau să folosesc această ocazia pentru a sublinia importanța educației. In familia mea au fost și sunt încă mulți învățători, unii dintre ei mi-au fost chiar profesori, lucru care mă face extrem de norocos.

Având toți acești mentori prin preajmă am înțeles, încă de mic copil, privilegiul imens pe care îl oferă educația și rolul vital pe care-l joacă profesorii. Din păcate, astăzi accesul la educație nu este universal din cauza imenselor inechități sociale, chiar dacă este un drept fundamental.

De aceea vreau să-mi dedic ziua de naștere și să donez pentru Teach for Romania, parte din rețeaua globală Teach for All. Astfel mulți copii defavorizați vor avea o șansă la o viață mai bună și sute de profesori vor putea să-și continue inestimabila lor muncă. Vă încurajez și pe voi să donați către această cauză; va fi cel mai frumos cadou pe care-l pot primi de ziua mea.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Teach for Romania

Educație de calitate pentru toți copiii din România!

Teach for Romania este o organizație non-profit care activează din 2014 și care a adus un sistem de performanță în educația din sistemul public din România. Pentru împlinirea viziunii, educație de calitate pentru toți copiii din România, organizația atrage și pregătește cei mai talentați oameni din România pentru a deveni agenți de transformare  în sistemul educațional românesc, din rolurile de profesori și învățători pentru copiii din medii vulnerabile.

Citeşte poveştile profesorilor!

Contribuie şi tu!

Abonează-te la Newsletter!

Căutăm constant acei oameni care cred în educație de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care #nurenunță în fața obstacolelor. Din septembrie 2018, 76 de profesori și învățători s-au luat la trântă cu „nu se poate” și investesc timp, energie și pasiune în povestea educației, în aproximativ 100 de școli, din 18 județe.

rahela.jpg

De ce să ne susții?

Știai că, în România, 1 din 5 copii nu finalizează învățământul obligatoriu? Cauzele sunt multiple, însă un lucru e cert: calitatea educației pe care acesta o primește până la vârsta de 15 ani și mediul în care crește sunt determinante pentru parcursul său ulterior în viață.

Cu pasiune și cu o motivație puternică de a produce o schimbare pozitivă pentru cei din jur, profesorii și învățătorii susținuți prin Programul Teach for Romania facilitatează accesul la educație de calitate, experiențe reale de învățare, dezvoltare continuă și sprijin în valorificarea potențialului maxim al fiecărui copil cu care lucrează. Prin performanța și atitudinea din cadrul orelor de curs, învățătorii și profesorii susținuți de Teach for Romania creează o relație deschisă cu elevii lor, bazată pe încredere, respect și comunicare.

Donația ta ne ajută să construim viitorul copiilor de astăzi, al generației de mâine, un viitor sprijinit pe un sistem de valori în care autenticitatea, integritatea, determinarea, excelența, învațarea continuă, colaborarea, grija față de semeni și echilibrul sunt cele care îmbracă abilitățile, competențele, dorințele, gândurile și faptele.

Toate fondurile strânse merg către susținerea și pregătirea profesorilor și învățătorilor din cele două generații. Mai multe detalii despre program și cum funcționează, pe site: http://teachforromania.org.


Ne bucurăm și îți mulțumim că ești unul dintre cei care își doresc ca, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la o educație de calitate!

Echipa Teach for Romania

http://teachforromania.org/implica-te/

http://teachforromania.org/implica-te/doilasuta/

2lasuta-no-opaciti.jpg

 

Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!

În România rurală, un sfert din copii abandonează școala până la 14 ani. Și odată cu școala, visurile. În satele din România, abandonul școlar se predă acasă, din generație în generație. Rezulatele testării PISA publicate in 2019 arată că aproape jumătate dintre copiii de 15 ani care merg la școală suferă de analfabestism funțional - pot scrie, pot citi, dar nu înteleg informația dintr-un text și nu o pot folosi în viața de zi cu zi. Acești copii ar avea, de exemplu, dificultăți să citească și să înțeleagă manualul de funcționare al mașinii de spălat sau să interpreteze o hartă.

Teach for Romania caută și recrutează în școlile publice vulnerabile oameni care cred în educația de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care nu renunță în fața obstacolelor și care pot să producă schimbare de la firul ierbii, acum, din poziția de profesori și învățători pentru copiii din mediile cele mai defavorizate.

În acest moment, Teach for Romania susține peste 130 de profesori care predau în 108 școli din 17 județe. Ajungem acum la aproximativ 10.000 de copii. Împreună, însă, putem mai mult!

 

Citeşte poveştile profesorilor!

Află cum altfel mai poți contribui!

Abonează-te la Newsletter!

 

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

29 Donatii

17 Sep 2021
Great thought✨
17 Sep 2021
Happy birthday! Health and happiness to you and your family
15 Sep 2021
Succes !
14 Sep 2021

Andreea Dogaru

100 RON
14 Sep 2021
14 Sep 2021
14 Sep 2021
14 Sep 2021
150 RON
14 Sep 2021
Toti copiii au dreptup la educatie ❤️❤️❤️
14 Sep 2021
La mulți ani, Nawaf Salameh! Multă sănătate și putere!
14 Sep 2021
1,000 RON
Happy Birthday! May God keep you and your family healthy and safe!
13 Sep 2021
La mulți ani cu sănătate!
12 Sep 2021

Nikos Z

1,000 RON
La Multi Ani!!! Sa fiti sanatos si fericit intotdeuna!
09 Sep 2021
La multi ani cu sanatate.
09 Sep 2021
La Multi Ani Mr President!
08 Sep 2021
La mulți ani! Sanatate, fericire și visele să vi se împlinească!
07 Sep 2021
Bunul Dumnezeu sa va calauzeasca pasii si sa va ajute sa luati deciziile cele mai bune si intelepte atat pentru dumneavoastra cat si pentru familia dumneavoastra! La multi ani sanatosi si frumosi domnul Nawaf!
07 Sep 2021
150 RON
Happy birthday my good friend. I wish you health so to keep enjoying your beautiful family!!
06 Sep 2021
Va felicit pentru initiativa si ma bucur sa va fiu alaturi in acest demers! Sa avem o Romanie educata!
06 Sep 2021
1,000 RON
Happy Birthday To My Awesome Brother in law who could always handle anything! Thanks for being there for me over all these years.
06 Sep 2021

Anonymous

200 RON
06 Sep 2021
05 Sep 2021
Happy Birthday and congratulations on supporting this great cause.
04 Sep 2021
10,000 RON
Happy birthday, my generous man! 🤍
04 Sep 2021
Happy Birthday all the best for you and family. God Bless you All
04 Sep 2021
Foarte buna initiativa
04 Sep 2021
03 Sep 2021
Happy birthday, Mr. Nawaf! Wish you all the best.
03 Sep 2021