Education for all // Educație pentru toți

 

Nawaf Salameh Teach for Romania

73.266666666667% Complete
21,980 RON
Sumă strânsă
30,000 RON
Target
29
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Eng: My birthday is around the corner and I want to use the moment to underline the paramount importance of education. I was lucky enough to have many family members that were teachers, some of whom were my teachers as well - thus, through them, my mother knew of my doings even before I got home :).

So I got to understand early in my childhood the immense priviledge that a good education offers and the vital role that teachers play. Sadly, today, access to education, though a fundamental right, is not universal because of dire social inequalities.

That’s why I want to dedicate my birthday and donate to Teach for Romania, part of Teach For All global network, so that vulnerable children have a chance to a better life and hundreds of teachers can continue their immeasurable work. I encourage you to donate as well for this cause; it will be the best present I can get.

//

Ro: Se apropie ziua mea ne naștere și vreau să folosesc această ocazia pentru a sublinia importanța educației. In familia mea au fost și sunt încă mulți învățători, unii dintre ei mi-au fost chiar profesori, lucru care mă face extrem de norocos.

Având toți acești mentori prin preajmă am înțeles, încă de mic copil, privilegiul imens pe care îl oferă educația și rolul vital pe care-l joacă profesorii. Din păcate, astăzi accesul la educație nu este universal din cauza imenselor inechități sociale, chiar dacă este un drept fundamental.

De aceea vreau să-mi dedic ziua de naștere și să donez pentru Teach for Romania, parte din rețeaua globală Teach for All. Astfel mulți copii defavorizați vor avea o șansă la o viață mai bună și sute de profesori vor putea să-și continue inestimabila lor muncă. Vă încurajez și pe voi să donați către această cauză; va fi cel mai frumos cadou pe care-l pot primi de ziua mea.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Educație de calitate pentru toți copiii din România!

Teach for Romania este o organizație non-guvernamentală, care de 8 ani recrutează și pregătește oameni valoroși să devină profesori și învățători în școlile publice din România, pornind de la cele mai dificile comunități. La Teach for Romania, noi credem că fiecare copil din România are dreptul și poate să aibă parte de o educație de calitate, alături de un profesor sau un învățător care crede în el.

 

Citeşte poveştile profesorilor!

Contribuie şi tu!

Abonează-te la Newsletter!

Căutăm constant acei oameni care cred în educație de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care #nurenunță în fața obstacolelor. În anul școlar 2021-2022, 118 cadre didactice fac parte din programul nostru și predau în 94 de școli, din 22 de județe. De asemenea, ne bucurăm că, din comunitatea noastră de 176 alumni, absolvenți ai programului, jumătate au ales să rămână la catedră în școli publice din România, dezvoltând și inovând cultura organizațională a acestora. Întreaga noastră comunitate de profesori ajunge astfel la aproximativ 20 000 de copii.

 

De ce să ne susții?

Știai că, în România, 1 din 5 copii nu finalizează învățământul obligatoriu? Cauzele sunt multiple, însă un lucru e cert: calitatea educației pe care acesta o primește până la vârsta de 15 ani și mediul în care crește sunt determinante pentru parcursul său ulterior în viață.

Cu pasiune și cu o motivație puternică de a produce o schimbare pozitivă pentru cei din jur, profesorii și învățătorii susținuți prin Programul Teach for Romania facilitatează accesul la educație de calitate, experiențe reale de învățare, dezvoltare continuă și sprijin în valorificarea potențialului maxim al fiecărui copil cu care lucrează. Prin performanța și atitudinea din cadrul orelor de curs, învățătorii și profesorii susținuți de Teach for Romania creează o relație deschisă cu elevii lor, bazată pe încredere, respect și comunicare.

Donația ta ne ajută să construim viitorul copiilor de astăzi, al generației de mâine, un viitor sprijinit pe un sistem de valori în care autenticitatea, integritatea, determinarea, excelența, învațarea continuă, colaborarea, grija față de semeni și echilibrul sunt cele care îmbracă abilitățile, competențele, dorințele, gândurile și faptele.

Toate fondurile strânse merg către susținerea și pregătirea profesorilor și învățătorilor din cele două generații. Mai multe detalii despre program și cum funcționează, pe site: http://teachforromania.org.


Ne bucurăm și îți mulțumim că ești unul dintre cei care își doresc ca, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la o educație de calitate!

Echipa Teach for Romania

http://teachforromania.org/implica-te/

https://teachforromania.org/daruieste-35/

 

 

În România rurală, un sfert din copii abandonează școala până la 14 ani. Și odată cu școala, visurile. Aducem în școlile  vulnerabile oameni care cred în educație și în potențialul fiecărui copil, producând schimbare.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

29 Donații

17 Sep 2021
Great thought✨
17 Sep 2021
Happy birthday! Health and happiness to you and your family
15 Sep 2021
Succes !
14 Sep 2021

Andreea Dogaru

100 RON
14 Sep 2021
14 Sep 2021
14 Sep 2021
14 Sep 2021
150 RON
14 Sep 2021
Toti copiii au dreptup la educatie ❤️❤️❤️
14 Sep 2021
La mulți ani, Nawaf Salameh! Multă sănătate și putere!
14 Sep 2021
1,000 RON
Happy Birthday! May God keep you and your family healthy and safe!
13 Sep 2021
La mulți ani cu sănătate!
12 Sep 2021

Nikos Z

1,000 RON
La Multi Ani!!! Sa fiti sanatos si fericit intotdeuna!
09 Sep 2021
La multi ani cu sanatate.
09 Sep 2021
La Multi Ani Mr President!
08 Sep 2021
La mulți ani! Sanatate, fericire și visele să vi se împlinească!
07 Sep 2021
Bunul Dumnezeu sa va calauzeasca pasii si sa va ajute sa luati deciziile cele mai bune si intelepte atat pentru dumneavoastra cat si pentru familia dumneavoastra! La multi ani sanatosi si frumosi domnul Nawaf!
07 Sep 2021
150 RON
Happy birthday my good friend. I wish you health so to keep enjoying your beautiful family!!
06 Sep 2021
Va felicit pentru initiativa si ma bucur sa va fiu alaturi in acest demers! Sa avem o Romanie educata!
06 Sep 2021
1,000 RON
Happy Birthday To My Awesome Brother in law who could always handle anything! Thanks for being there for me over all these years.
06 Sep 2021

Anonymous

200 RON
06 Sep 2021
05 Sep 2021
Happy Birthday and congratulations on supporting this great cause.
04 Sep 2021
10,000 RON
Happy birthday, my generous man! 🤍
04 Sep 2021
Happy Birthday all the best for you and family. God Bless you All
04 Sep 2021
Foarte buna initiativa
04 Sep 2021
03 Sep 2021
Happy birthday, Mr. Nawaf! Wish you all the best.
03 Sep 2021