Andreea Irinca - Teach for Romania

3, 2, 1 …. Birthday Wish

1,580 RON Donatii stranse
100% Complete
1,500 RON Target
17 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

I have recently met this great organization, Teach for Romania, which has the purpose of making good education available for un-favored communities in Romania. I have come across stories of kids who travel by walking 10 km per day to the nearest school in rural Romania. Or kids who are encouraged by their parents to skip school and help with day-to-day work at home. I am happy to participate in a fund-raising effort by donating my birthday to Teach for Romania.

 

So here is my birthday wish: if you thought about offering me a present, donate the money instead, by clicking the ‘I want to donate’ button below.

 

Thank you and great years to come for all of us!    


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Teach for Romania

Educație de calitate pentru toți copiii din România!

Teach for Romania este o organizație non-profit care activează din 2014 și care a adus un sistem de performanță în educația din sistemul public din România. Pentru împlinirea viziunii, educație de calitate pentru toți copiii din România, organizația atrage și pregătește cei mai talentați oameni din România pentru a deveni agenți de transformare  în sistemul educațional românesc, din rolurile de profesori și învățători pentru copiii din medii vulnerabile.

Citeşte poveştile profesorilor!

Contribuie şi tu!

Abonează-te la Newsletter!

Căutăm constant acei oameni care cred în educație de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care #nurenunță în fața obstacolelor. Din septembrie 2018, 76 de profesori și învățători s-au luat la trântă cu „nu se poate” și investesc timp, energie și pasiune în povestea educației, în aproximativ 100 de școli, din 18 județe.

rahela.jpg

De ce să ne susții?

Știai că, în România, 1 din 5 copii nu finalizează învățământul obligatoriu? Cauzele sunt multiple, însă un lucru e cert: calitatea educației pe care acesta o primește până la vârsta de 15 ani și mediul în care crește sunt determinante pentru parcursul său ulterior în viață.

Cu pasiune și cu o motivație puternică de a produce o schimbare pozitivă pentru cei din jur, profesorii și învățătorii susținuți prin Programul Teach for Romania facilitatează accesul la educație de calitate, experiențe reale de învățare, dezvoltare continuă și sprijin în valorificarea potențialului maxim al fiecărui copil cu care lucrează. Prin performanța și atitudinea din cadrul orelor de curs, învățătorii și profesorii susținuți de Teach for Romania creează o relație deschisă cu elevii lor, bazată pe încredere, respect și comunicare.

Donația ta ne ajută să construim viitorul copiilor de astăzi, al generației de mâine, un viitor sprijinit pe un sistem de valori în care autenticitatea, integritatea, determinarea, excelența, învațarea continuă, colaborarea, grija față de semeni și echilibrul sunt cele care îmbracă abilitățile, competențele, dorințele, gândurile și faptele.

Toate fondurile strânse merg către susținerea și pregătirea profesorilor și învățătorilor din cele două generații. Mai multe detalii despre program și cum funcționează, pe site: http://teachforromania.org.


Ne bucurăm și îți mulțumim că ești unul dintre cei care își doresc ca, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la o educație de calitate!

Echipa Teach for Romania

http://teachforromania.org/implica-te/

http://teachforromania.org/implica-te/doilasuta/

2lasuta-no-opaciti.jpg

 

Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!

În România rurală, un sfert din copii abandonează școala până la 14 ani. Și odată cu școala, visurile. În satele din România, abandonul școlar se predă acasă, din generație în generație. Rezulatele testării PISA publicate in 2019 arată că aproape jumătate dintre copiii de 15 ani care merg la școală suferă de analfabestism funțional - pot scrie, pot citi, dar nu înteleg informația dintr-un text și nu o pot folosi în viața de zi cu zi. Acești copii ar avea, de exemplu, dificultăți să citească și să înțeleagă manualul de funcționare al mașinii de spălat sau să interpreteze o hartă.

Teach for Romania caută și recrutează în școlile publice vulnerabile oameni care cred în educația de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care nu renunță în fața obstacolelor și care pot să producă schimbare de la firul ierbii, acum, din poziția de profesori și învățători pentru copiii din mediile cele mai defavorizate.

În acest moment, Teach for Romania susține peste 130 de profesori care predau în 108 școli din 17 județe. Ajungem acum la aproximativ 10.000 de copii. Împreună, însă, putem mai mult!

 

Citeşte poveştile profesorilor!

Află cum altfel mai poți contribui!

Abonează-te la Newsletter!

 

17 Donatii

Horea,Closca & Crisan

50 RON
Să te bucuri de toate și de tot! La multi ani!
26 Sep 2017
La multi ani! :))
04 Sep 2017

Luc

110 RON
Good idea!
04 Sep 2017
La multi ani !
03 Sep 2017
La multi ani!
03 Sep 2017

Anonymous

105 RON
LA MULTI ANI!!
02 Sep 2017
75 RON
la multi ani :)
01 Sep 2017
La multi ani , Andreea !
01 Sep 2017

Echipa Online

100 RON
Kidule, sa ne traiesti, sa fii sanatoasa si implinita!!! Iar cu trecerea timpului vezi ce sau pe cine mai uiti :)))
01 Sep 2017
la multi aaaani!!!!!!
01 Sep 2017

UL Team

160 RON
La multi, multi ani, Kid! :)
01 Sep 2017
Your birthday brings smiles!
31 Aug 2017

Andra, Grati & Clara

100 RON
La multi ani, Kidoo! Foarta faina initiativa ta, te sustinem :)
31 Aug 2017
yayyy, la multi ani! <3
30 Aug 2017

Anonymous

50 RON
30 Aug 2017
La multi ani tuturor copiilor!;)
29 Aug 2017

Anonymous

50 RON
Yep, keep the spirit! LMA!:)
29 Aug 2017