Bogdan Puscasu - Teach for Romania

O mica donatie, un viitor mai bun pentru copii

486 RON Donatii stranse
100% Complete
330 RON Target
5 Donatii

 

Update 26.02.2018: Prima cursa inainte de viscol. A fost la limita si a meritat.
http://bit.ly/2ETcarO

Salutare,

De ziua mea, va invit sa donati pentru "Asociatia Teach for Romania" astfel incat sa cream impreuna un viitor mai bun pentru copii care cresc impreuna cu ai nostri.

Cunosc aceasta asociatie si voluntari care fac parte din ea si pot sa va spun ca ei dau totul pentru a construi prin educatie un viitor mai bun copiilor defavorizati.

Copii se pot modela, iar noi implicandu-ne, ii putem ajuta sa se dezvolte astfel incat, atunci cand ajung "mari" sa fie bucurosi de viata pe care o au. 

Cred ca doar prin educatie, si nu doar a noastra, vom avea progres.

Progres in modul de viata, progres in evolutia noastra personala si nu in ultimul rand in bunastarea noastra, a tuturor.

Prin puterea exemplului putem sculpta o viata de om armonioasa.

Dandu-le o sansa copiilor vom vedea ca lumea poate fi un loc mai bun.

Lansez si o provocare: Voi alerga 1 km pentru fiecare 10 RON donati. 

Numarul de km per sesiune si data cand ii voi alerga ii voi hotara eu. Daca donatiile merg bine, probabil intr-o luna termin si cu alergatul.

Va voi tine la curent cu istoricul curselor ;)

Asadar, va invit sa ma ajutati sa alerg varsta mea in km.

Va multumesc,

Bogdan


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Teach for Romania

Educație de calitate pentru toți copiii din România!

Teach for Romania este o organizație non-profit care activează din 2014 și care a adus un sistem de performanță în educația din sistemul public din România. Pentru împlinirea viziunii, educație de calitate pentru toți copiii din România, organizația atrage și pregătește cei mai talentați oameni din România pentru a deveni agenți de transformare  în sistemul educațional românesc, din rolurile de profesori și învățători pentru copiii din medii vulnerabile.

Citeşte poveştile profesorilor!

Contribuie şi tu!

Abonează-te la Newsletter!

Căutăm constant acei oameni care cred în educație de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care #nurenunță în fața obstacolelor. Din septembrie 2018, 76 de profesori și învățători s-au luat la trântă cu „nu se poate” și investesc timp, energie și pasiune în povestea educației, în aproximativ 100 de școli, din 18 județe.

rahela.jpg

De ce să ne susții?

Știai că, în România, 1 din 5 copii nu finalizează învățământul obligatoriu? Cauzele sunt multiple, însă un lucru e cert: calitatea educației pe care acesta o primește până la vârsta de 15 ani și mediul în care crește sunt determinante pentru parcursul său ulterior în viață.

Cu pasiune și cu o motivație puternică de a produce o schimbare pozitivă pentru cei din jur, profesorii și învățătorii susținuți prin Programul Teach for Romania facilitatează accesul la educație de calitate, experiențe reale de învățare, dezvoltare continuă și sprijin în valorificarea potențialului maxim al fiecărui copil cu care lucrează. Prin performanța și atitudinea din cadrul orelor de curs, învățătorii și profesorii susținuți de Teach for Romania creează o relație deschisă cu elevii lor, bazată pe încredere, respect și comunicare.

Donația ta ne ajută să construim viitorul copiilor de astăzi, al generației de mâine, un viitor sprijinit pe un sistem de valori în care autenticitatea, integritatea, determinarea, excelența, învațarea continuă, colaborarea, grija față de semeni și echilibrul sunt cele care îmbracă abilitățile, competențele, dorințele, gândurile și faptele.

Toate fondurile strânse merg către susținerea și pregătirea profesorilor și învățătorilor din cele două generații. Mai multe detalii despre program și cum funcționează, pe site: http://teachforromania.org.


Ne bucurăm și îți mulțumim că ești unul dintre cei care își doresc ca, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la o educație de calitate!

Echipa Teach for Romania

http://teachforromania.org/implica-te/

http://teachforromania.org/implica-te/doilasuta/

2lasuta-no-opaciti.jpg

 

Copiii Teach merg in tabara

Tabăra de echitație de la Potcoava Mountain Hideaway (05-07 iunie a.c.) 3 zile, 2 nopți de cazare cu pensiune completă 3 sesiuni de echitație în interiorul fermei și pe traseele special amenajate 3 activități surpriză: gătim în aer liber, învățăm să ne orientăm prin pădure și cum să dăm mai departe cunoștințele descoperite

5 Donatii

Anonymous

50 RON
26 Feb 2018

Raluca

51 RON
15 Feb 2018

Anonymous

150 RON
Bine Rica, Zita te ajuta sa faci cardio :)
15 Feb 2018
15 Feb 2018

Anonymous

35 RON
15 Feb 2018