Andreea Irinca - Teach for Romania

Physical effort for education

2,410 RON Donatii stranse
68.857142857143% Complete
3,500 RON Target
23 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

In rural Romania education is available for some kids only when walking for maybe 10km per day to the nearest school, as there is no public transportation taking them there.

About 2 years ago, I started supporting Teach for Romania, organization which has the purpose of making good education available for un-favored communities in Romania.
I first gave for the purpose my time, after that I have donated the present for my birthday and I am now donating all my effort of biking on Transylvanian roads, from Braşov to Făgăraş, forth and back, for about 170km.

The road passes by through communities where Teach for Romania is present through teachers and involvement in the education and community, and it is an effort of raising awareness on education that requires physical effort.

***************************************************

Parteners: Romanian American Foundation, Autonom Rent a Car, 7card, Spokes – The Friendly Bike Shop, Quest Mission Epic Escape Rooms, Bright, Cetatea Făgăraşului, Galantom, Mediacom, GroupM, Mindshare, Wavemaker, Freerider, Salonul Bicicletei, România Pozitivă.

Contact>

Website: http://teachbikechallenge.ro
e-mail: teachbikechallenge@teachforromania.ro

Community Management
Camelia Tiu
0726 567 300
camelia.tiu@teachforromania.ro

Team Registration
Graţiela Dumitrescu
0754 242 441
gratiela.dumitrescu@teachforromania.ro

Project Manager
Mircea Racoviceanu
0723 935 132 
mircea.racoviceanu@teachforromania.ro

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Teach for Romania

Educație de calitate pentru toți copiii din România!

Teach for Romania este o organizație non-profit care activează din 2014 și care a adus un sistem de performanță în educația din sistemul public din România. Pentru împlinirea viziunii, educație de calitate pentru toți copiii din România, organizația atrage și pregătește cei mai talentați oameni din România pentru a deveni agenți de transformare  în sistemul educațional românesc, din rolurile de profesori și învățători pentru copiii din medii vulnerabile.

Citeşte poveştile profesorilor!

Contribuie şi tu!

Abonează-te la Newsletter!

Căutăm constant acei oameni care cred în educație de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care #nurenunță în fața obstacolelor. Din septembrie 2018, 76 de profesori și învățători s-au luat la trântă cu „nu se poate” și investesc timp, energie și pasiune în povestea educației, în aproximativ 100 de școli, din 18 județe.

rahela.jpg

De ce să ne susții?

Știai că, în România, 1 din 5 copii nu finalizează învățământul obligatoriu? Cauzele sunt multiple, însă un lucru e cert: calitatea educației pe care acesta o primește până la vârsta de 15 ani și mediul în care crește sunt determinante pentru parcursul său ulterior în viață.

Cu pasiune și cu o motivație puternică de a produce o schimbare pozitivă pentru cei din jur, profesorii și învățătorii susținuți prin Programul Teach for Romania facilitatează accesul la educație de calitate, experiențe reale de învățare, dezvoltare continuă și sprijin în valorificarea potențialului maxim al fiecărui copil cu care lucrează. Prin performanța și atitudinea din cadrul orelor de curs, învățătorii și profesorii susținuți de Teach for Romania creează o relație deschisă cu elevii lor, bazată pe încredere, respect și comunicare.

Donația ta ne ajută să construim viitorul copiilor de astăzi, al generației de mâine, un viitor sprijinit pe un sistem de valori în care autenticitatea, integritatea, determinarea, excelența, învațarea continuă, colaborarea, grija față de semeni și echilibrul sunt cele care îmbracă abilitățile, competențele, dorințele, gândurile și faptele.

Toate fondurile strânse merg către susținerea și pregătirea profesorilor și învățătorilor din cele două generații. Mai multe detalii despre program și cum funcționează, pe site: http://teachforromania.org.


Ne bucurăm și îți mulțumim că ești unul dintre cei care își doresc ca, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la o educație de calitate!

Echipa Teach for Romania

http://teachforromania.org/implica-te/

http://teachforromania.org/implica-te/doilasuta/

2lasuta-no-opaciti.jpg

 

Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!

În România rurală, un sfert din copii abandonează școala până la 14 ani. Și odată cu școala, visurile. În satele din România, abandonul școlar se predă acasă, din generație în generație. Rezulatele testării PISA publicate in 2019 arată că aproape jumătate dintre copiii de 15 ani care merg la școală suferă de analfabestism funțional - pot scrie, pot citi, dar nu înteleg informația dintr-un text și nu o pot folosi în viața de zi cu zi. Acești copii ar avea, de exemplu, dificultăți să citească și să înțeleagă manualul de funcționare al mașinii de spălat sau să interpreteze o hartă.

Teach for Romania caută și recrutează în școlile publice vulnerabile oameni care cred în educația de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care nu renunță în fața obstacolelor și care pot să producă schimbare de la firul ierbii, acum, din poziția de profesori și învățători pentru copiii din mediile cele mai defavorizate.

În acest moment, Teach for Romania susține peste 130 de profesori care predau în 108 școli din 17 județe. Ajungem acum la aproximativ 10.000 de copii. Împreună, însă, putem mai mult!

 

Citeşte poveştile profesorilor!

Află cum altfel mai poți contribui!

Abonează-te la Newsletter!

 

23 Donatii

Felicitari!
27 iun 2018

matei

100 RON
27 iun 2018

Anonymous

75 RON
27 iun 2018

Anonymous

150 RON
27 iun 2018

Anonymous

150 RON
27 iun 2018
Bravo, Kidu, sint mindra de tine! :)
26 iun 2018
20 iun 2018
Ati fost cei mai tari! :)
19 iun 2018
Succes si toata admiratia pentru aceasta actiune
18 iun 2018
15 iun 2018

Anonymous

75 RON
13 iun 2018
13 iun 2018
rulada somon + prajitura gem
12 iun 2018
11 iun 2018
Haai cu bine!
08 iun 2018
Succes!
08 iun 2018

Anonymous

40 RON
Go, go, go, Kidule!!!❤️
01 iun 2018
23 mai 2018
14 mai 2018
Felicitări! Data viitoare implică-mă și pe mine!
13 apr 2018
100 RON
bafta Andreea!
13 apr 2018
13 apr 2018
pedalare usoara
13 apr 2018