Roxana Angheloiu - Teach for Romania

Cel mai frumos cadou de ziua mea

1,265 RON Donatii stranse
84.333333333333% Complete
1,500 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Happy Happy, Joy Joy!!! Intr-o saptamana e ziua mea! :D

Anul acesta chiar stiu ce-mi doresc de ziua mea: vreau sa imi transform cadourile in educatie pentru copii care au nevoie de ea si din anumite motive nu o primesc la nivelul la care o merita, iar Teach for Romania face ceva in acest sens.  

Cred mult in puterea educatiei si a unor modele bune din timpul primilor ani. Am crescut cu gandul asta si ii sunt recunoscatoare mamei pentru tot sprijinul pe care mi l-a oferit in acest sens intotdeauna. 

Poza asta e de la finalul serbarii Abecedarului (asa de inspiratie :D). :)) Te invit sa nu te mai stresezi cu ce sa imi iei cadou si anul acesta... spor la donat! :D 

Multumeeeesssscccc anticipat!

Roxana


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Teach for Romania

Educație de calitate pentru toți copiii din România!

Teach for Romania este o organizație non-profit care activează din 2014 și care a adus un sistem de performanță în educația din sistemul public din România. Pentru împlinirea viziunii, educație de calitate pentru toți copiii din România, organizația atrage și pregătește cei mai talentați oameni din România pentru a deveni agenți de transformare  în sistemul educațional românesc, din rolurile de profesori și învățători pentru copiii din medii vulnerabile.

Citeşte poveştile profesorilor!

Contribuie şi tu!

Abonează-te la Newsletter!

Căutăm constant acei oameni care cred în educație de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care #nurenunță în fața obstacolelor. Din septembrie 2018, 76 de profesori și învățători s-au luat la trântă cu „nu se poate” și investesc timp, energie și pasiune în povestea educației, în aproximativ 100 de școli, din 18 județe.

rahela.jpg

De ce să ne susții?

Știai că, în România, 1 din 5 copii nu finalizează învățământul obligatoriu? Cauzele sunt multiple, însă un lucru e cert: calitatea educației pe care acesta o primește până la vârsta de 15 ani și mediul în care crește sunt determinante pentru parcursul său ulterior în viață.

Cu pasiune și cu o motivație puternică de a produce o schimbare pozitivă pentru cei din jur, profesorii și învățătorii susținuți prin Programul Teach for Romania facilitatează accesul la educație de calitate, experiențe reale de învățare, dezvoltare continuă și sprijin în valorificarea potențialului maxim al fiecărui copil cu care lucrează. Prin performanța și atitudinea din cadrul orelor de curs, învățătorii și profesorii susținuți de Teach for Romania creează o relație deschisă cu elevii lor, bazată pe încredere, respect și comunicare.

Donația ta ne ajută să construim viitorul copiilor de astăzi, al generației de mâine, un viitor sprijinit pe un sistem de valori în care autenticitatea, integritatea, determinarea, excelența, învațarea continuă, colaborarea, grija față de semeni și echilibrul sunt cele care îmbracă abilitățile, competențele, dorințele, gândurile și faptele.

Toate fondurile strânse merg către susținerea și pregătirea profesorilor și învățătorilor din cele două generații. Mai multe detalii despre program și cum funcționează, pe site: http://teachforromania.org.


Ne bucurăm și îți mulțumim că ești unul dintre cei care își doresc ca, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la o educație de calitate!

Echipa Teach for Romania

http://teachforromania.org/implica-te/

http://teachforromania.org/implica-te/doilasuta/

2lasuta-no-opaciti.jpg

 

Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!

În România rurală, un sfert din copii abandonează școala până la 14 ani. Și odată cu școala, visurile. În satele din România, abandonul școlar se predă acasă, din generație în generație. Rezulatele testării PISA publicate in 2019 arată că aproape jumătate dintre copiii de 15 ani care merg la școală suferă de analfabestism funțional - pot scrie, pot citi, dar nu înteleg informația dintr-un text și nu o pot folosi în viața de zi cu zi. Acești copii ar avea, de exemplu, dificultăți să citească și să înțeleagă manualul de funcționare al mașinii de spălat sau să interpreteze o hartă.

Teach for Romania caută și recrutează în școlile publice vulnerabile oameni care cred în educația de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care nu renunță în fața obstacolelor și care pot să producă schimbare de la firul ierbii, acum, din poziția de profesori și învățători pentru copiii din mediile cele mai defavorizate.

În acest moment, Teach for Romania susține peste 130 de profesori care predau în 108 școli din 17 județe. Ajungem acum la aproximativ 10.000 de copii. Împreună, însă, putem mai mult!

 

Citeşte poveştile profesorilor!

Află cum altfel mai poți contribui!

Abonează-te la Newsletter!

 

10 Donatii

C

40 RON
La muuulti ani cu sens, dear Rox! :*
11 iun 2018
Super initiativa Roxana!
08 iun 2018
Draga mea, La multi ani din totul sufletul - de la un geaman catre un alt geaman. Catre un geaman cu suflet frumos, zambet magic si o tolba de vorbe bune mereu la indemana. Orice plimbare, cafea, ceai, experienta este in mod cert un moment minunat alaturi de tine. Chiar de ne intalnim mai plouate Plecam mereu animate Ma bucur ca te-am intalnit Ca in metrou am bond-uit Ca ceva frumos am construit. Pam-pam! Te imbratisez - La multi ani, Rox ! Ralu
08 iun 2018

Anonymous

300 RON
La multi ani, Rox! Sa fii fericita si iubita, meriti din plin.
08 iun 2018
150 RON
Te pupaaam!
07 iun 2018
07 iun 2018
La multi ani! Sa ti se indeplineasca ce ai nevoie si sa se potriveasca cu ce-ti doresti cel mai mult. ;) Fie ca "helping people" sa iti ramana tot timpul o valoare de baza. We need people like you. Christine
07 iun 2018
La multi ani! Mami te iubeste si este mandra de tine.
07 iun 2018
La multi ani in avans! Iti doresc numai momente de bucurie si impliniri pe toate planurile. Sper ca stii ca sunt mandra de tine si de fiecare daca cand sunt intrebata daca sunt sora ta mi se umple sufletul de bucurie. Sunt norocoasa ca esti sora mea mai mare si ca iti faci "datoria" de sora mai bine decat si-ar fi putut oricine inchipui. Te iubesc si sunt recunoscatoare ca esti parte din sufletul meu.
07 iun 2018

Anonymous

200 RON
06 iun 2018