Grațiela Dumitrescu - Teach for Romania

Îmi dăruiesc ziua pentru educație

1,090 RON Donatii stranse
43.6% Complete
2,500 RON Target
13 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Momentele cheie din viața mea au fost legate de educație și de oamenii dragi din fața
catedrei care au crezut în mine și m-au inspirat că pot să fac orice, cu muncă și dedicație.

 

De aceea, cred cu tărie în Teach for România, în profesorii și învățătorii din program care îi inspiră în fiecare zi pe copiii din mediile vulnerabile să își creeze visuri și să învețe să muncească pentru împlinirea lor.

 

Însă o organizație care investește în oameni, în pregătirea lor și în starea lor de bine, are la rândul ei nevoie de resurse financiare. De aceea, anul acesta îmi doresc ca de ziua mea să contribui în susținerea educației de calitate, pentru ca într-o zi toți copiii din România să beneficieze de același acces si standard al educației.

 

Pentru că ultimii 4 ani din viață i-am petrecut alături de Teach for Romania, cel mai frumos loc în care poți crește ca profesionist, dar și personal, alături de oameni verticali, cu dorința de a face lumea un loc mai bun, am decis să rămân aproape și să contribui în toate modurile cu putință.

 

Haide să facem România un loc mai bun prin educație de calitate!

 

Îți mulțumesc pentru cadoul tău pentru mine și că susții Teach for România cu o donație!

 

Grațiela

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Teach for Romania

Educație de calitate pentru toți copiii din România!

Teach for Romania este o organizație non-profit care activează din 2014 și care a adus un sistem de performanță în educația din sistemul public din România. Pentru împlinirea viziunii, educație de calitate pentru toți copiii din România, organizația atrage și pregătește cei mai talentați oameni din România pentru a deveni agenți de transformare  în sistemul educațional românesc, din rolurile de profesori și învățători pentru copiii din medii vulnerabile.

Citeşte poveştile profesorilor!

Contribuie şi tu!

Abonează-te la Newsletter!

Căutăm constant acei oameni care cred în educație de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care #nurenunță în fața obstacolelor. Din septembrie 2018, 76 de profesori și învățători s-au luat la trântă cu „nu se poate” și investesc timp, energie și pasiune în povestea educației, în aproximativ 100 de școli, din 18 județe.

rahela.jpg

De ce să ne susții?

Știai că, în România, 1 din 5 copii nu finalizează învățământul obligatoriu? Cauzele sunt multiple, însă un lucru e cert: calitatea educației pe care acesta o primește până la vârsta de 15 ani și mediul în care crește sunt determinante pentru parcursul său ulterior în viață.

Cu pasiune și cu o motivație puternică de a produce o schimbare pozitivă pentru cei din jur, profesorii și învățătorii susținuți prin Programul Teach for Romania facilitatează accesul la educație de calitate, experiențe reale de învățare, dezvoltare continuă și sprijin în valorificarea potențialului maxim al fiecărui copil cu care lucrează. Prin performanța și atitudinea din cadrul orelor de curs, învățătorii și profesorii susținuți de Teach for Romania creează o relație deschisă cu elevii lor, bazată pe încredere, respect și comunicare.

Donația ta ne ajută să construim viitorul copiilor de astăzi, al generației de mâine, un viitor sprijinit pe un sistem de valori în care autenticitatea, integritatea, determinarea, excelența, învațarea continuă, colaborarea, grija față de semeni și echilibrul sunt cele care îmbracă abilitățile, competențele, dorințele, gândurile și faptele.

Toate fondurile strânse merg către susținerea și pregătirea profesorilor și învățătorilor din cele două generații. Mai multe detalii despre program și cum funcționează, pe site: http://teachforromania.org.


Ne bucurăm și îți mulțumim că ești unul dintre cei care își doresc ca, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la o educație de calitate!

Echipa Teach for Romania

http://teachforromania.org/implica-te/

http://teachforromania.org/implica-te/doilasuta/

2lasuta-no-opaciti.jpg

 

Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!

În România rurală, un sfert din copii abandonează școala până la 14 ani. Și odată cu școala, visurile. În satele din România, abandonul școlar se predă acasă, din generație în generație. Rezulatele testării PISA publicate in 2019 arată că aproape jumătate dintre copiii de 15 ani care merg la școală suferă de analfabestism funțional - pot scrie, pot citi, dar nu înteleg informația dintr-un text și nu o pot folosi în viața de zi cu zi. Acești copii ar avea, de exemplu, dificultăți să citească și să înțeleagă manualul de funcționare al mașinii de spălat sau să interpreteze o hartă.

Teach for Romania caută și recrutează în școlile publice vulnerabile oameni care cred în educația de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care nu renunță în fața obstacolelor și care pot să producă schimbare de la firul ierbii, acum, din poziția de profesori și învățători pentru copiii din mediile cele mai defavorizate.

În acest moment, Teach for Romania susține peste 130 de profesori care predau în 108 școli din 17 județe. Ajungem acum la aproximativ 10.000 de copii. Împreună, însă, putem mai mult!

 

Citeşte poveştile profesorilor!

Află cum altfel mai poți contribui!

Abonează-te la Newsletter!

 

13 Donatii

More happy bday wishes from C-PROC!
29 Mar 2019

Anonymous

30 RON
28 Mar 2019

C-PROC

375 RON
From all of us at C-PROC we wish you happy b-day and keep up the good work!
27 Mar 2019

Răzvan Gabriel Bărbieru

75 RON
Doar prin educație le putem schimba viitorul copiilor. La multi ani, Grați! :)
22 Mar 2019
Doua forte unite sa faca lumea mai buna - glad I can be a part of this, felicitari si la mereu mai mare!!
22 Mar 2019
La multi ani Grati!
22 Mar 2019
La mulți ani, Grați! <3
22 Mar 2019
22 Mar 2019
La multi ani!
20 Mar 2019
19 Mar 2019
La multi ani frumosi, felicitari!
18 Mar 2019
30 RON
Sa fie cu bucurie, Grati! Hugs!
18 Mar 2019

Cristiana Badea

30 RON
Te îmbrățișez! Sunt cam sărăcuță, scuză-mi suma modică, dar dau startul!
18 Mar 2019