Echipa Start Now - Teach for Romania

Start Now

5,315 RON Donatii stranse
100% Complete
4,500 RON Target
29 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ne dorim să acţionăm ACUM pentru a oferi acces prin educație și experiențe diferite de învățare, la o dezvoltare continuă și la sprijin în valorificarea potențialului maxim a copiilor din medii vulnerabile, cu ajutorul Teach for Romania.

Andrei Budescu, Daniel Ion, Dănuţ Talos, Ismail Radwan, Magda Popescu, Mara Bubberman, Monica Ion, Mohamad Nadim, Silvia Pintilii, Saskia Alemar, Victor Neagu aleargă la Bucharest Marathon pe 9 octombrie pentru Teach for Romania și o educație ce deschide calea către oportunități profesionale nelimitate și o viață decentă. 

Donează și tu pentru o inițiativă care schimbă enorm viața unor copii!

***

We want to act now to provide access through education and different learning experiences, to a continuous development and to support the full potential of Teach for Romania’s students.

Andrei Budescu, Daniel Ion, Dănuţ Talos, Ismail Radwan, Mara Bubberman, Monica Ion, Mohamad Nadim, Silvia Pintilii, Saskia Alemar, Victor Neagu will run at the Bucharest Marathon on October 9 for Teach for Romania and for the education that opens the door to unlimited career opportunities and a decent life.

Donate for an initiative that can change the lives of children enormously!

***

Teach for Romania este o organizație non-profit care activează din 2014 și care a adus un sistem de performanță în educația din sistemul public din România. Pentru implinirea viziunii, educație de calitate pentru toți copiii din România, organizația atrage și pregătește cei mai talentați oameni din România pentru a deveni agenti de transformare  în sistemul educațional romanesc, din rolurile de profesori și învățători pentru copiii din medii vulnerabile. Din septembrie 2016, 63 de profesori și învățători vor fi activi la catedră în peste 30 de școli din aproximativ 10 județe. 

Conform evaluării PISA 2012, elevii români sunt cel mai puțin motivați dintre toți cei care provin din cele 65 de țări analizate în studiu. De asemenea, conform unei cercetări UNICEF, în 2012, România avea peste 40 000 copii care nu au mers niciodată la școală. 

Elevii incluși în desfășurarea programului Teach for Romania vor avea accesprin educație și experiențe diferite de învățare, la dezvoltare continuă și la sprijin în valorificarea potențialului lor maxim. 

Vizitează site-ul organizației și află cum poți  te implici: http://teachforromania.org


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Teach for Romania

Educație de calitate pentru toți copiii din România!

Teach for Romania este o organizație non-profit care activează din 2014 și care a adus un sistem de performanță în educația din sistemul public din România. Pentru împlinirea viziunii, educație de calitate pentru toți copiii din România, organizația atrage și pregătește cei mai talentați oameni din România pentru a deveni agenți de transformare  în sistemul educațional românesc, din rolurile de profesori și învățători pentru copiii din medii vulnerabile.

Citeşte poveştile profesorilor!

Contribuie şi tu!

Abonează-te la Newsletter!

Căutăm constant acei oameni care cred în educație de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care #nurenunță în fața obstacolelor. Din septembrie 2018, 76 de profesori și învățători s-au luat la trântă cu „nu se poate” și investesc timp, energie și pasiune în povestea educației, în aproximativ 100 de școli, din 18 județe.

rahela.jpg

De ce să ne susții?

Știai că, în România, 1 din 5 copii nu finalizează învățământul obligatoriu? Cauzele sunt multiple, însă un lucru e cert: calitatea educației pe care acesta o primește până la vârsta de 15 ani și mediul în care crește sunt determinante pentru parcursul său ulterior în viață.

Cu pasiune și cu o motivație puternică de a produce o schimbare pozitivă pentru cei din jur, profesorii și învățătorii susținuți prin Programul Teach for Romania facilitatează accesul la educație de calitate, experiențe reale de învățare, dezvoltare continuă și sprijin în valorificarea potențialului maxim al fiecărui copil cu care lucrează. Prin performanța și atitudinea din cadrul orelor de curs, învățătorii și profesorii susținuți de Teach for Romania creează o relație deschisă cu elevii lor, bazată pe încredere, respect și comunicare.

Donația ta ne ajută să construim viitorul copiilor de astăzi, al generației de mâine, un viitor sprijinit pe un sistem de valori în care autenticitatea, integritatea, determinarea, excelența, învațarea continuă, colaborarea, grija față de semeni și echilibrul sunt cele care îmbracă abilitățile, competențele, dorințele, gândurile și faptele.

Toate fondurile strânse merg către susținerea și pregătirea profesorilor și învățătorilor din cele două generații. Mai multe detalii despre program și cum funcționează, pe site: http://teachforromania.org.


Ne bucurăm și îți mulțumim că ești unul dintre cei care își doresc ca, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la o educație de calitate!

Echipa Teach for Romania

http://teachforromania.org/implica-te/

http://teachforromania.org/implica-te/doilasuta/

2lasuta-no-opaciti.jpg

 

Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!

În România rurală, un sfert din copii abandonează școala până la 14 ani. Și odată cu școala, visurile. În satele din România, abandonul școlar se predă acasă, din generație în generație. Rezulatele testării PISA publicate in 2019 arată că aproape jumătate dintre copiii de 15 ani care merg la școală suferă de analfabestism funțional - pot scrie, pot citi, dar nu înteleg informația dintr-un text și nu o pot folosi în viața de zi cu zi. Acești copii ar avea, de exemplu, dificultăți să citească și să înțeleagă manualul de funcționare al mașinii de spălat sau să interpreteze o hartă.

Teach for Romania caută și recrutează în școlile publice vulnerabile oameni care cred în educația de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care nu renunță în fața obstacolelor și care pot să producă schimbare de la firul ierbii, acum, din poziția de profesori și învățători pentru copiii din mediile cele mai defavorizate.

În acest moment, Teach for Romania susține peste 130 de profesori care predau în 108 școli din 17 județe. Ajungem acum la aproximativ 10.000 de copii. Împreună, însă, putem mai mult!

 

Citeşte poveştile profesorilor!

Află cum altfel mai poți contribui!

Abonează-te la Newsletter!

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Implică-te în transformarea educației din România! Aleargă pe 9 Octombrie și hai să transformăm visul în realitate: șanse egale la educație de calitate pentru toți copiii din Români

29 Donatii

ANDREI B

200 RON
Congrats to everyone! Another nice run for a very nice cause! Go Teach for Romania!
10 Oct 2016

Saskia Alemar

150 RON
09 Oct 2016
08 Oct 2016

Arun

100 RON
next marathon I will join you! keep up with the good work!
08 Oct 2016

WBG Office Box Contributions

175 RON
Go Team WBG!
08 Oct 2016
Go World Bank Team!
08 Oct 2016
Sa alergati ca vantul si ca gandul si sa aduceti frumusete si iubire in viata cat mai multor copii! Vant in plete si inima calda, Mariana! <3
07 Oct 2016
07 Oct 2016

Victor

250 RON
Let's come first!!!
07 Oct 2016

Sandra Bodea

20 RON
06 Oct 2016
Start Now -- go, go, go for a wonderful cause! Thanks!
06 Oct 2016
06 Oct 2016
05 Oct 2016

Larisa Fantaza

20 RON
Go Silvia!!!
05 Oct 2016

Simone Harmsen

30 RON
05 Oct 2016

ALINA SAVA

150 RON
05 Oct 2016

carmen

100 RON
04 Oct 2016
Happy to support this cause and our World Bank and IFC team. Good luck !!
04 Oct 2016
04 Oct 2016
Kids can start now also because of you! The average cost of keeping one Teach for Romania professor in school is 45 RON/day per pupil. I'm donating 3 days.
03 Oct 2016
100 RON
Take back the city
03 Oct 2016

Nawdar Liamsi

200 RON
03 Oct 2016
03 Oct 2016

Andreea F.

50 RON
Go, go, go, WB team! You are wonderful!
03 Oct 2016
100 RON
03 Oct 2016
1,000 RON
01 Oct 2016
Go start now!
29 Sep 2016

ester

30 RON
Trots
28 Sep 2016