Alina Marin - Teach for Romania

Coaching pentru educaţie cu Alina Marin

225 RON Donatii stranse
10% Complete
2,250 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

50 Coaching Sessions!

What?

I am offering 50 coaching sessions for the cause I believe in the most - EDUCATION, and an organization doing it's best to improve it, Teach for Romania. Coaching is a (re)design process, It's about how you become your best version using internal and external resources. The role of a coach is to mirror your inside ones and help you find ways to access and use the external ones.

Why?

You will be part of a win-win partnership: I am offering you one or more coaching sessions to help you accomplish your objectives. You will pay it forward and donate for Teach for Romania. You will help children from disadvantaged communities to get a good education with skilled teachers who believe in them and their capacities to accomplish their dreams.

How?

We will have 1 hour sessions with your objectives as only focus. If you are from Bucharest we will meet in person; if not, we will choose together the best way to have it (skype, phone).

How much? Suggested donation is 45 RON, the cost for an hour with a Teach for Romania professor. What I'm asking you is to evaluate the impact of the coaching session and decide after how much you will donate.

Who?

alinamarin.ro

I am Alina Marin, coach formed at Mindlearners Coaching School with Alis Anagnostakis (http://www.mindlearners.ro/our-coaches), always amazed by how powerful and resilient people can be when they believe in themselves and their objectives. Passionate about education, considering it the key for a better world. For the last 7 years I was part of a variety of organizations with very different job descriptions. The purpose of this was to better understand the environment and challenges people usually face in their jobs and use this ability as an add-on in my coaching sessions.

Contact me at marin.s.alina@gmail.com for any additional clarification and let's start this great journey to a better self and a better world!

50 de sesiuni de coaching

Ce?

Ofer 50 de sesiuni de coaching pentru cauza în care cred cel mai mult, educația, și pentru o organizație care luptă pentru asta cu rezultate extraordinare, Teach for Romania. Coachingul este un proces de (re)desenare. Este despre cum devii cea mai bună variantă a ta folosind resurse interne și externe. Rolul coachului este să le oglindească pe cele interne și să te ajute în găsirea celei mai bune modalități de accesare și utilizare a celor externe.

De ce?

Îți propun un parteneriat win-win. Tu vei primi una sau mai multe sesiuni de coaching pentru a te ajuta să îți îndeplinești obiectivele. Donația ta pentru Teach for Romania va ajuta copiii din comunități defavorizate să aibă access la o educație de calitate cu profesori formați în acord cu nevoile lor și care cred în capacitatea lor să își îndeplinească visele.

Cum?

Sesiunile de coaching vor dura aproximativ o ora, iar discuția se va purta plecând de la nevoile și obiectivele tale. Dacă ești din București ne putem întâlni; dacă nu, vom decide împreună cea mai bună modalitate (skype, telefon).

Cât?

Donația sugerată este de 45 RON, reprezentând costul unei ore cu un profesor Teach for Romania. Rugămintea mea este să evaluezi impactul discuției noastre și în funcție de asta să decizi cât donezi după încheierea sesiunii.

Cine?

alinamarin.ro

Sunt Alina Marin, absolventă a Școlii de coaching Mindlearners, sub îndrumarea lui Alis Anagnostakis. (http://www.mindlearners.ro/our-coaches) și sunt întotdeauna uimită de puterea și perseverența oamenilor care cred în ei și în obiectivele lor. Sunt pasionată de educație și o consider cheia unei lumi mai bune. În ultimii 7 ani am făcut parte din organizații diverse, având responsabilități foarte diferite. Scopul a fost o mai bună înțelegere a provocărilor pe care le avem în general în mediul profesional care să adauge valoare ședințelor mele de coaching.

Aştept un email de la tine pe adresa marin.s.alina@gmail.com pentru orice clarificări și te invit să începi călătoria spre tine și spre o lume mai bună!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Teach for Romania

Educație de calitate pentru toți copiii din România!

Teach for Romania este o organizație non-profit care activează din 2014 și care a adus un sistem de performanță în educația din sistemul public din România. Pentru împlinirea viziunii, educație de calitate pentru toți copiii din România, organizația atrage și pregătește cei mai talentați oameni din România pentru a deveni agenți de transformare  în sistemul educațional românesc, din rolurile de profesori și învățători pentru copiii din medii vulnerabile.

Citeşte poveştile profesorilor!

Contribuie şi tu!

Abonează-te la Newsletter!

Căutăm constant acei oameni care cred în educație de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care #nurenunță în fața obstacolelor. Din septembrie 2018, 76 de profesori și învățători s-au luat la trântă cu „nu se poate” și investesc timp, energie și pasiune în povestea educației, în aproximativ 100 de școli, din 18 județe.

rahela.jpg

De ce să ne susții?

Știai că, în România, 1 din 5 copii nu finalizează învățământul obligatoriu? Cauzele sunt multiple, însă un lucru e cert: calitatea educației pe care acesta o primește până la vârsta de 15 ani și mediul în care crește sunt determinante pentru parcursul său ulterior în viață.

Cu pasiune și cu o motivație puternică de a produce o schimbare pozitivă pentru cei din jur, profesorii și învățătorii susținuți prin Programul Teach for Romania facilitatează accesul la educație de calitate, experiențe reale de învățare, dezvoltare continuă și sprijin în valorificarea potențialului maxim al fiecărui copil cu care lucrează. Prin performanța și atitudinea din cadrul orelor de curs, învățătorii și profesorii susținuți de Teach for Romania creează o relație deschisă cu elevii lor, bazată pe încredere, respect și comunicare.

Donația ta ne ajută să construim viitorul copiilor de astăzi, al generației de mâine, un viitor sprijinit pe un sistem de valori în care autenticitatea, integritatea, determinarea, excelența, învațarea continuă, colaborarea, grija față de semeni și echilibrul sunt cele care îmbracă abilitățile, competențele, dorințele, gândurile și faptele.

Toate fondurile strânse merg către susținerea și pregătirea profesorilor și învățătorilor din cele două generații. Mai multe detalii despre program și cum funcționează, pe site: http://teachforromania.org.


Ne bucurăm și îți mulțumim că ești unul dintre cei care își doresc ca, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la o educație de calitate!

Echipa Teach for Romania

http://teachforromania.org/implica-te/

http://teachforromania.org/implica-te/doilasuta/

2lasuta-no-opaciti.jpg

 

Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!

În România rurală, un sfert din copii abandonează școala până la 14 ani. Și odată cu școala, visurile. În satele din România, abandonul școlar se predă acasă, din generație în generație. Rezulatele testării PISA publicate in 2019 arată că aproape jumătate dintre copiii de 15 ani care merg la școală suferă de analfabestism funțional - pot scrie, pot citi, dar nu înteleg informația dintr-un text și nu o pot folosi în viața de zi cu zi. Acești copii ar avea, de exemplu, dificultăți să citească și să înțeleagă manualul de funcționare al mașinii de spălat sau să interpreteze o hartă.

Teach for Romania caută și recrutează în școlile publice vulnerabile oameni care cred în educația de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care nu renunță în fața obstacolelor și care pot să producă schimbare de la firul ierbii, acum, din poziția de profesori și învățători pentru copiii din mediile cele mai defavorizate.

În acest moment, Teach for Romania susține peste 130 de profesori care predau în 108 școli din 17 județe. Ajungem acum la aproximativ 10.000 de copii. Împreună, însă, putem mai mult!

 

Citeşte poveştile profesorilor!

Află cum altfel mai poți contribui!

Abonează-te la Newsletter!

 

3 Donatii

105 RON
30 Dec 2016

Anonymous

70 RON
25 Nov 2016
10 Nov 2016