Aura Stan - Teach for Romania

Alerg pentru ca toti copiii din Romania sa primeasca educatie de calitate!

650 RON Donatii stranse
43.333333333333% Complete
1,500 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am început să alerg acum 2 ani. Pentru mine. Mare era bucuria dacă alergam 3 km legați fără să-mi dau sufletul.

Pe 4 octombrie, vreau să-mi depășesc limitele alergând pentru prima dată un semimaraton. Voi alerga pentru o cauză în care cred foarte mult: niciun copil, indiferent de mediul în care s-a născut, nu trebuie să fie privat de educație.

Voi alerga cu speranța că prin donațiile strânse, copiii din comunitațile unde lucrează profesorii Teach for Romania vor avea resursele necesare să își depășească și ei limitele și condiția  actuală, să își continue școala, să-și conștientizeze potențialul, să învețe, să se dezvolte și să viseze la o viață mai bună.

Te-ai gândit vreodată cum ar fi arătat viața ta acum, dacă nu ai fi avut șansa la educație? Acum poți face o diferență în viața unor copii  cu  prea puține speranțe, limitați și marginalizați din cauza sărăciei, discriminării și lipsei de modele sau perspective. Împreună suntem responsabili pentru o societate mai bună, la baza careia stau cu siguranța educația și valorile. Susține activitatea profesorilor și învățătorilor  Teach for Romania printr-o donație!

Fiecare pas, minut alergat și donație, pentru accesul la educație și zâmbetele a mii de copii!

Îți mulțumesc! :)

Cu recunoștiință,

Aura


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Teach for Romania

Educație de calitate pentru toți copiii din România!

Teach for Romania este o organizație non-profit care activează din 2014 și care a adus un sistem de performanță în educația din sistemul public din România. Pentru împlinirea viziunii, educație de calitate pentru toți copiii din România, organizația atrage și pregătește cei mai talentați oameni din România pentru a deveni agenți de transformare  în sistemul educațional românesc, din rolurile de profesori și învățători pentru copiii din medii vulnerabile.

Citeşte poveştile profesorilor!

Contribuie şi tu!

Abonează-te la Newsletter!

Căutăm constant acei oameni care cred în educație de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care #nurenunță în fața obstacolelor. Din septembrie 2018, 76 de profesori și învățători s-au luat la trântă cu „nu se poate” și investesc timp, energie și pasiune în povestea educației, în aproximativ 100 de școli, din 18 județe.

rahela.jpg

De ce să ne susții?

Știai că, în România, 1 din 5 copii nu finalizează învățământul obligatoriu? Cauzele sunt multiple, însă un lucru e cert: calitatea educației pe care acesta o primește până la vârsta de 15 ani și mediul în care crește sunt determinante pentru parcursul său ulterior în viață.

Cu pasiune și cu o motivație puternică de a produce o schimbare pozitivă pentru cei din jur, profesorii și învățătorii susținuți prin Programul Teach for Romania facilitatează accesul la educație de calitate, experiențe reale de învățare, dezvoltare continuă și sprijin în valorificarea potențialului maxim al fiecărui copil cu care lucrează. Prin performanța și atitudinea din cadrul orelor de curs, învățătorii și profesorii susținuți de Teach for Romania creează o relație deschisă cu elevii lor, bazată pe încredere, respect și comunicare.

Donația ta ne ajută să construim viitorul copiilor de astăzi, al generației de mâine, un viitor sprijinit pe un sistem de valori în care autenticitatea, integritatea, determinarea, excelența, învațarea continuă, colaborarea, grija față de semeni și echilibrul sunt cele care îmbracă abilitățile, competențele, dorințele, gândurile și faptele.

Toate fondurile strânse merg către susținerea și pregătirea profesorilor și învățătorilor din cele două generații. Mai multe detalii despre program și cum funcționează, pe site: http://teachforromania.org.


Ne bucurăm și îți mulțumim că ești unul dintre cei care își doresc ca, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la o educație de calitate!

Echipa Teach for Romania

http://teachforromania.org/implica-te/

http://teachforromania.org/implica-te/doilasuta/

2lasuta-no-opaciti.jpg

 

Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!

În România rurală, un sfert din copii abandonează școala până la 14 ani. Și odată cu școala, visurile. În satele din România, abandonul școlar se predă acasă, din generație în generație. Rezulatele testării PISA publicate in 2019 arată că aproape jumătate dintre copiii de 15 ani care merg la școală suferă de analfabestism funțional - pot scrie, pot citi, dar nu înteleg informația dintr-un text și nu o pot folosi în viața de zi cu zi. Acești copii ar avea, de exemplu, dificultăți să citească și să înțeleagă manualul de funcționare al mașinii de spălat sau să interpreteze o hartă.

Teach for Romania caută și recrutează în școlile publice vulnerabile oameni care cred în educația de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care nu renunță în fața obstacolelor și care pot să producă schimbare de la firul ierbii, acum, din poziția de profesori și învățători pentru copiii din mediile cele mai defavorizate.

În acest moment, Teach for Romania susține peste 130 de profesori care predau în 108 școli din 17 județe. Ajungem acum la aproximativ 10.000 de copii. Împreună, însă, putem mai mult!

 

Citeşte poveştile profesorilor!

Află cum altfel mai poți contribui!

Abonează-te la Newsletter!

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

Înscrie-te la Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon, aleargă și fi fundraiser voluntar Teach for Romania pentru a oferi o educație transformațională copiilor de azi și mai multe op

9 Donatii

Anonymous

50 RON
22 oct 2015

Catalina Ganea Enceanu

30 RON
19 oct 2015

Anca Mihai

300 RON
07 oct 2015

Madalina Stan

45 RON
Mandra de tine !
04 oct 2015

Alin Dabuleanu

100 RON
28 sep 2015

Teodora Ioan

40 RON
28 sep 2015

sorin popescy

30 RON
24 sep 2015

Hermes Negruzzi

25 RON
24 sep 2015

Silvia Pop

30 RON
Succes Aura!! Ne vedem la Start!
21 sep 2015