Eva Nora Ştefan - Teach for Romania

Cel mai frumos cadou de ziua mea

6,719 RON Donatii stranse
100% Complete
3,000 RON Target
25 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Un an a trecut ca gândul, plin de bucurii și voie buna. Am cuferele pline de jucării și dulapurile gem de hăinuțe (semăn cu mama:). Dacă vreți sa îmi faceți un cadou, haideți sa contribuim împreună pentru o educație de calitate a copiilor din România.

***

Teach for Romania este o organizație non-profit care activează din 2014 și care a adus un sistem de performanță în educația din sistemul public din România. Pentru implinirea viziunii, educație de calitate pentru toți copiii din România, organizația atrage și pregătește cei mai talentați oameni din România pentru a deveni agenti de transformare  în sistemul educațional romanesc, din rolurile de profesori și învățători pentru copiii din medii vulnerabile. Din septembrie 2016, 63 de profesori și învățători vor fi activi la catedră în peste 30 de școli din aproximativ 10 județe. 

http://teachforromania.org/cine-suntem/de-ce-existam/


Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Teach for Romania

Educație de calitate pentru toți copiii din România!

Teach for Romania este o organizație non-profit care activează din 2014 și care a adus un sistem de performanță în educația din sistemul public din România. Pentru împlinirea viziunii, educație de calitate pentru toți copiii din România, organizația atrage și pregătește cei mai talentați oameni din România pentru a deveni agenți de transformare  în sistemul educațional românesc, din rolurile de profesori și învățători pentru copiii din medii vulnerabile.

Citeşte poveştile profesorilor!

Contribuie şi tu!

Abonează-te la Newsletter!

Căutăm constant acei oameni care cred în educație de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care #nurenunță în fața obstacolelor. Din septembrie 2018, 76 de profesori și învățători s-au luat la trântă cu „nu se poate” și investesc timp, energie și pasiune în povestea educației, în aproximativ 100 de școli, din 18 județe.

rahela.jpg

De ce să ne susții?

Știai că, în România, 1 din 5 copii nu finalizează învățământul obligatoriu? Cauzele sunt multiple, însă un lucru e cert: calitatea educației pe care acesta o primește până la vârsta de 15 ani și mediul în care crește sunt determinante pentru parcursul său ulterior în viață.

Cu pasiune și cu o motivație puternică de a produce o schimbare pozitivă pentru cei din jur, profesorii și învățătorii susținuți prin Programul Teach for Romania facilitatează accesul la educație de calitate, experiențe reale de învățare, dezvoltare continuă și sprijin în valorificarea potențialului maxim al fiecărui copil cu care lucrează. Prin performanța și atitudinea din cadrul orelor de curs, învățătorii și profesorii susținuți de Teach for Romania creează o relație deschisă cu elevii lor, bazată pe încredere, respect și comunicare.

Donația ta ne ajută să construim viitorul copiilor de astăzi, al generației de mâine, un viitor sprijinit pe un sistem de valori în care autenticitatea, integritatea, determinarea, excelența, învațarea continuă, colaborarea, grija față de semeni și echilibrul sunt cele care îmbracă abilitățile, competențele, dorințele, gândurile și faptele.

Toate fondurile strânse merg către susținerea și pregătirea profesorilor și învățătorilor din cele două generații. Mai multe detalii despre program și cum funcționează, pe site: http://teachforromania.org.


Ne bucurăm și îți mulțumim că ești unul dintre cei care își doresc ca, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la o educație de calitate!

Echipa Teach for Romania

http://teachforromania.org/implica-te/

http://teachforromania.org/implica-te/doilasuta/

2lasuta-no-opaciti.jpg

 

Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!

În România rurală, un sfert din copii abandonează școala până la 14 ani. Și odată cu școala, visurile. În satele din România, abandonul școlar se predă acasă, din generație în generație. Rezulatele testării PISA publicate in 2019 arată că aproape jumătate dintre copiii de 15 ani care merg la școală suferă de analfabestism funțional - pot scrie, pot citi, dar nu înteleg informația dintr-un text și nu o pot folosi în viața de zi cu zi. Acești copii ar avea, de exemplu, dificultăți să citească și să înțeleagă manualul de funcționare al mașinii de spălat sau să interpreteze o hartă.

Teach for Romania caută și recrutează în școlile publice vulnerabile oameni care cred în educația de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care nu renunță în fața obstacolelor și care pot să producă schimbare de la firul ierbii, acum, din poziția de profesori și învățători pentru copiii din mediile cele mai defavorizate.

În acest moment, Teach for Romania susține peste 130 de profesori care predau în 108 școli din 17 județe. Ajungem acum la aproximativ 10.000 de copii. Împreună, însă, putem mai mult!

 

Citeşte poveştile profesorilor!

Află cum altfel mai poți contribui!

Abonează-te la Newsletter!

 

25 Donatii

Niculae ionela

100 RON
La multi ani!
28 Mar 2019

Elena si Dan

236 RON
La multi ani fericiti, Evica! Te pupacim pe falcute!
26 Mar 2019
La mulți ani, Evi!
23 Mar 2019
La mulți ani Eva! Te pupam
23 Mar 2019

mihai radulescu

300 RON
23 Mar 2019
La multi ani, Eva!!!
22 Mar 2019

MIhnea Bostina

200 RON
12 Jul 2018
La multi ani, Evica!
27 Jun 2018
La multi ani Evi ! Sa fii fericita, iubita si sate bucuri la maxim de copilarie! Te iubim, Mara, Roxana si Andy
23 Jun 2018

Steluta Craciunica

200 RON
22 Jun 2018
300 RON
22 Jun 2018
La multi ani, lovely ladies!
21 Jun 2018
La multi ani, copil norocos!
21 Jun 2018
La Mulți Ani!
20 Jun 2018

HasHas

150 RON
20 Jun 2018

Mara&Roxana&Andy

300 RON
La multi ani Eva! Iti dorim sa ai un nou an extraordinar, plin de bucurii, fericire si iubitr, alaturi de parintii tai minunati! Te pupam cu drag
25 Mar 2017

Anonymous

100 RON
La multi ani Evica!!! ❤❤❤
25 Mar 2017

Gabi & Marius

200 RON
25 Mar 2017
24 Mar 2017

Roxana Iliescu

150 RON
La multi ani Eva! îți dorim sănătate, noroc si sa rămâi vesela mereu!Mara, Ana, Roxana si Radu
24 Mar 2017
23 Mar 2017
La mulți ani Eva !
23 Mar 2017

Anonymous

300 RON
23 Mar 2017

Ana H

300 RON
La Multi Ani Frumosi si Fericiti, Eva!
23 Mar 2017

Claudia si Virgil

300 RON
Draga Eva, Iti dorim sanatate, noroc, veselie, excursii prin locuri exotice si multi oameni frumosi in jurul tau! La multi ani! Cu drag, Claudia si Virgil
21 Mar 2017