Emil Stoia - Teach for Romania

Alerg pentru Teach for Romania! Hai sa ajutam copiii sa scrie. Viitorul.

835 RON Donatii stranse
83.5% Complete
1,000 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutări! Sunt Emil, un pasionat de sport si natura, alerg pentru prima oara la un semi-maraton si am plăcerea sa susțin cu această ocazie programul Teach for Romania. Cred cu certitudine ca cel mai frumos cadou pe care putem sa-l facem copiilor din Romania, mai ales tinerilor din zonele rurale, este o educație de calitate, care sa le valorifice potențialul lor maxim, sa le dea oportunitatea si puterea de a transforma cunoștințele si valorile dobândite într-un trai decent pentru ei, familiile lor si poate chiar întregile lor comunități.    

Imi doresc o tara in care copiii sa poata sa isi construiasca visurile, iar noi putem sa ii ajutam in mod real si cu atat de putin. Cu doar 45 lei se poate asigura o lecție de calitate pentru 25 de copii, asa ca hai sa contribuim impreuna pentru viitorul Romaniei, copiii. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Teach for Romania

Teach for Romania recrutează, selectează și pregătește cei mai valoroși oameni pentru a fi învățători sau profesori model pentru copiii din școlile vulnerabile și îi sprijină pentru a deveni factori de transformare în educație, ca profesori și alumni ai programului.

 

Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!

Teach for Romania a pregătit până acum 39 de profesori și învățători Teach for Romania, care au transformat viețile copiilor din comunități vulnerabile din 11 județe. Cu ajutorul susținătorilor noștri, ne vom extinde la nivel național, astfel încât, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la educație de calitate. Din toamnă, 63 de profesori Teach for Romania vor fi activi la catedră, pentru a îi învăța pe copii să scrie. Viitorul.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

10 Donatii

200 RON
16 mai 2016
13 mai 2016
Bravo Succes !
11 mai 2016
Sustin aceasta cauza si consider ca educatia este esentiala pentru a le asigura copiilor din Romania un viitor mai bun!
10 mai 2016
Mult, mult succes, Emil!
10 mai 2016
Succes !!!
09 mai 2016
Succes!
09 mai 2016
30 RON
09 mai 2016
Felicitări pentru inițiativă și mult succes, Emil!
09 mai 2016
30 RON
09 mai 2016