Teach for Romania

Teach for Romania

Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!

Status: Fundraising

În România rurală, un sfert din copii abandonează școala până la 14 ani. Și odată cu școala, visurile. Aducem în școlile  vulnerabile oameni care cred în educație și în potențialul fiecărui copil, producând schimbare.

[ Show more ]

428,109 RON

Sumă:

312

Galantomi:

2666

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Educație de calitate pentru toți copiii din România!

Teach for Romania este o organizație non-profit care activează din 2014 și care aduce performanță în educația din sistemul public, mai ales în comunitățile cele mai vulnerabile, în România invizibilă, unde un sfert din copii abandonează școala până la 14 ani, unde abandonul școlar se învață acasă, din generație în generație și unde analfabetismul este o realitate comună. Teach for Romania atrage și pregătește oameni competenți și motivați pentru a transforma educația din România de la firul ierbii, acum, din poziția de profesori și învățători pentru copiii din mediile cele mai defavorizate.

Citeşte poveştile profesorilor!

Află cum altfel mai poți contribui!

Abonează-te la Newsletter!

Căutăm constant acei oameni care cred în educație de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care #nurenunță în fața obstacolelor. 

De 8 ani, ne-am luat la trântă cu „nu se poate” alături de voi și de partenerii care ne-au ajutat să creștem. Ajungem acum la aproximativ 20.000 de copii, cu ajutorul celor 118 de profesori și învățători care predau în 94 de școli, din 22 de județe. Împreună, însă, putem mai mult!

De ce să ne susții?

„Eu, copil deștept, astăzi voi încerca.”, a scris la un moment dat, pe un caiet, unul dintre copiii Laurăi Hobincă, învățătoare în Săcele, Jud. Brașov.

În România rurală, copiii trăiesc provocări greu de imaginat. Unii dintre ei nu merg la școală pentru că nu au cu ce să se încalțe. Alții vin la școală deși nu au ce mânca sau au bătături în palmă de la tăiat lemne.

Trimite SMS cu textul „MODEL” la 8844 și donează!

Știai că, în România, 1 din 5 copii nu finalizează învățământul obligatoriu? Cauzele sunt multiple, însă un lucru e cert: calitatea educației pe care acesta o primește până la vârsta de 14 ani și mediul în care crește sunt determinante pentru parcursul său ulterior în viață. Mai ales în mediul rural, accesul la educație este o loterie din care majoraitate copiilor ies perdanți.

Cu pasiune și cu o motivație puternică de a produce o schimbare pozitivă pentru cei din jur, profesorii și învățătorii susținuți prin Programul Teach for Romania oferă educație de calitate, experiențe reale de învățare, dezvoltare continuă și sprijină fiecare copil să își descopere și să creasă în potențialul său.

Donația ta ne ajută să construim viitorul copiilor de astăzi, al generației de mâine, un viitor sprijinit pe un sistem de valori, în care fiecare copil este liber și capabil să fie cea mai bună și îndrăzneață varianta a sa.  

Toate fondurile strânse merg către susținerea programului. Mai multe detalii despre program și cum funcționează, pe site: http://teachforromania.org.


Ne bucurăm și îți mulțumim că ești unul dintre cei care își doresc ca, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la o educație de calitate, indiferent de unde pornește!

Echipa Teach for Romania