Run for Teach - Teach for Romania

Alerg pentru Teach for Romania! Hai sa ajutam copiii sa scrie. Viitorul.

580 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Suntem pasionaţi de educaţie şi suntem pasionaţi de alergat, aşa că ne-am gândit să le combinăm. Duminică, 15 Mai, alergăm pentru Teach for Romania pentru că vrem o educaţie altfel! Împreună putem ajuta toţi copiii să înveţe să scrie, să citească şi să aibă şanse egale. Tu ce ai face cu 45 de lei? Ai putea mânca o pizza, ai putea merge la un film sau ai putea contribui la un viitor mai bun. O lecţie de calitate înseamnă 45 lei. Donează o lecţie de calitate şi creează o societate mai bună!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Teach for Romania

Teach for Romania recrutează, selectează și pregătește cei mai valoroși oameni pentru a fi învățători sau profesori model pentru copiii din școlile vulnerabile și îi sprijină pentru a deveni factori de transformare în educație, ca profesori și alumni ai programului.

 

Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!

Teach for Romania a pregătit până acum 39 de profesori și învățători Teach for Romania, care au transformat viețile copiilor din comunități vulnerabile din 11 județe. Cu ajutorul susținătorilor noștri, ne vom extinde la nivel național, astfel încât, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la educație de calitate. Din toamnă, 63 de profesori Teach for Romania vor fi activi la catedră, pentru a îi învăța pe copii să scrie. Viitorul.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

7 Donatii

Anonymous

75 RON
19 mai 2016
16 mai 2016
16 mai 2016
16 mai 2016
Succes!
15 mai 2016

Anonymous

150 RON
15 mai 2016
14 mai 2016