ADELA-MARIA BECA - Teach for Romania

Cel mai de suflet cadou de ziua mea

305 RON Donatii stranse
21.863799283154% Complete
1,395 RON Target
4 Donatii
1 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

31 de ani, 31 de lecții de calitate oferite copiilor din România!

Dacă mi-a fost ceva greu în viața asta, atunci ”SA CER” ar fi in top 3. Însă când destinația este un viitor mai bun pentru educația din România, merită să îți faci curaj!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Teach for Romania

Teach for Romania recrutează, selectează și pregătește cei mai valoroși oameni pentru a fi învățători sau profesori model pentru copiii din școlile vulnerabile și îi sprijină pentru a deveni factori de transformare în educație, ca profesori și alumni ai programului.

 

Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!

Teach for Romania a pregătit până acum 39 de profesori și învățători Teach for Romania, care au transformat viețile copiilor din comunități vulnerabile din 11 județe. Cu ajutorul susținătorilor noștri, ne vom extinde la nivel național, astfel încât, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la educație de calitate. Din toamnă, 63 de profesori Teach for Romania vor fi activi la catedră, pentru a îi învăța pe copii să scrie. Viitorul.

4 Donatii

La multi ani, Adela! Multa bafta in tot ceea ce iti propui
15 nov 2017
La mulți ani, draga mea prietenă! :)
15 nov 2017

Anonymous

100 RON
14 nov 2017

Anonymous

100 RON
LA MULTI ANI, OM BUN!
14 nov 2017