Lucian Mustata - Teach for Romania

Cel mai frumos cadou de ziua mea

65 RON Donatii stranse
13% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În România educația nu se află la nivelul la care ne-am dori. Există în 2018 școli care nu dispun de personalul didactic necesar pentru a asigura educația necesară copiilor. Teach for Romania încearcă să corecteze această problemă, prin plasarea de profesori dedicați acolo unde este nevoie de ei. Însă pentru asta, organizația are nevoie de ajutorul nostru.

Dacă sunteți de acord cu mine că educația copiilor țării este calea către un viitor mai bun, faceți-mi cel mai frumos cadou pe care l-am primit în 28 de ani și donați!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Teach for Romania

Teach for Romania recrutează, selectează și pregătește cei mai valoroși oameni pentru a fi învățători sau profesori model pentru copiii din școlile vulnerabile și îi sprijină pentru a deveni factori de transformare în educație, ca profesori și alumni ai programului.

 

Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!

Teach for Romania a pregătit până acum 39 de profesori și învățători Teach for Romania, care au transformat viețile copiilor din comunități vulnerabile din 11 județe. Cu ajutorul susținătorilor noștri, ne vom extinde la nivel național, astfel încât, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la educație de calitate. Din toamnă, 63 de profesori Teach for Romania vor fi activi la catedră, pentru a îi învăța pe copii să scrie. Viitorul.

2 Donatii

Anonymous

35 RON
17 feb 2018
La multi ani, Luci!
06 feb 2018