Imola Berecz - Teach for Romania

Dariuesc ziua mea

90 RON Donatii stranse
4.5% Complete
2,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am așteptat un an întreg să mă refac după o fractură de femur și în tot acest timp, am descoperit pas cu pas tot mai multe oportunități. 

Uitându-mă înapoi, îmi dau seama că din toată această experiență, mi-am luat cea mai frumoasă lecție de viață, aceea că merită să nu lupți împotriva schimbărilor, pentru că ele nu se întâmplă pentru a te “paraliza” ci pentru a te ajuta să descoperi cine ești, cu adevărat. 

Nu schimbarea este importantă, ci ceea ce facem noi cu ea. 

Am învățat că atunci când alegem să vedem bunătatea și sclipirea în oameni, exact asta vom găsi în ei și că fiecare om are ceva de spus în conversația lui cu viața..

DUMINICĂ, 17 MAI, ESTE ZIUA MEA DE NAȘTERE. 

Și invit cu toată dragostea, toți oamenii care mi-au apărut în cale, de când am început să pășesc, timidă, pe drumul înspre aceste lecții de viață.

AM DESCOPERIT ORGANIZAȚIA TEACH FOR ROMANIA.

https://www.youtube.com/watch?v=swCWF6quVdc

..organizația la care lucrez în prezent și pentru care mi-am dedicat 100% ultimele patru luni, pentru că face cele mai minunate lucruri și pentru că este construită deacei oameni bunicare își dedică viața pentru viitorul copiilor din zonele defavorizate și, implicit, pentru mare parte a viitorului țării.

ÎN PREZENT, 18 PROFESORI LUPTĂ SĂ SCHIMBE VIAȚA A 2700 DE COPII. 

Teach for Romania își dorește să crească astfel încât, într-o zi, să poată oferi OPȚIUNI DE VIAȚĂ, PRIN EDUCAȚIE DE CALITATE PENTRU TOȚI COPIII DIN ROMÂNIA!
Din dragostea față de acești oameni, îmi voi dărui ziua de naștere Duminică, 17 mai.

VĂ INVIT cu aceași dragoste SĂ ÎI CUNOAȘTEȚI ȘI SĂ DĂRUIȚI CÂT DE PUȚIN DIN CEEA CE AVEȚI, ACESTOR OAMENI, PENTRU CA EI SĂ POATĂ CREȘTE. 

Dar mai ales, VĂ INVIT ÎNTR-UN CADRU CĂLDUROS ȘI PRIMIITOR, să vă mulțumesc pentru că, prin prezența voastră în viața mea, AȚI CONTRIBUIT LA CEEA CE SUNT ASTĂZI.

Deși m-am mutat singură și plină de temeri în București, prin interacțiunea cu voi, mi-ați redat tăria și credința că există ceva în fiecare din noi, care este mai mare decât orice obstacol. 

EVENIMENTUL VA AVEA LOC LA BackYard Garden & Pub, unde vom celebra persoanele care vor alerga la Semimaratonul Internațional București pentru Teach for Romania. 
Aici, vom împărtăși povești despre ceea ce face Teach for Romania și vom cunoaște mai bine oamenii minunați care clădesc, zi de zi, această organizație. 

Nu sunt acceptate cadouri, însă donații, indiferent de sumă, vor fi primite cu bucurie și investite apoi în VIITORUL EDUCAȚIEI DIN ROMÂNIA.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Teach for Romania

Educație de calitate pentru toți copiii din România!

Teach for Romania este o organizație non-profit care activează din 2014 și care a adus un sistem de performanță în educația din sistemul public din România. Pentru împlinirea viziunii, educație de calitate pentru toți copiii din România, organizația atrage și pregătește cei mai talentați oameni din România pentru a deveni agenți de transformare  în sistemul educațional românesc, din rolurile de profesori și învățători pentru copiii din medii vulnerabile.

Citeşte poveştile profesorilor!

Contribuie şi tu!

Abonează-te la Newsletter!

Căutăm constant acei oameni care cred în educație de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care #nurenunță în fața obstacolelor. Din septembrie 2018, 76 de profesori și învățători s-au luat la trântă cu „nu se poate” și investesc timp, energie și pasiune în povestea educației, în aproximativ 100 de școli, din 18 județe.

rahela.jpg

De ce să ne susții?

Știai că, în România, 1 din 5 copii nu finalizează învățământul obligatoriu? Cauzele sunt multiple, însă un lucru e cert: calitatea educației pe care acesta o primește până la vârsta de 15 ani și mediul în care crește sunt determinante pentru parcursul său ulterior în viață.

Cu pasiune și cu o motivație puternică de a produce o schimbare pozitivă pentru cei din jur, profesorii și învățătorii susținuți prin Programul Teach for Romania facilitatează accesul la educație de calitate, experiențe reale de învățare, dezvoltare continuă și sprijin în valorificarea potențialului maxim al fiecărui copil cu care lucrează. Prin performanța și atitudinea din cadrul orelor de curs, învățătorii și profesorii susținuți de Teach for Romania creează o relație deschisă cu elevii lor, bazată pe încredere, respect și comunicare.

Donația ta ne ajută să construim viitorul copiilor de astăzi, al generației de mâine, un viitor sprijinit pe un sistem de valori în care autenticitatea, integritatea, determinarea, excelența, învațarea continuă, colaborarea, grija față de semeni și echilibrul sunt cele care îmbracă abilitățile, competențele, dorințele, gândurile și faptele.

Toate fondurile strânse merg către susținerea și pregătirea profesorilor și învățătorilor din cele două generații. Mai multe detalii despre program și cum funcționează, pe site: http://teachforromania.org.


Ne bucurăm și îți mulțumim că ești unul dintre cei care își doresc ca, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la o educație de calitate!

Echipa Teach for Romania

http://teachforromania.org/implica-te/

http://teachforromania.org/implica-te/doilasuta/

2lasuta-no-opaciti.jpg

 

Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!

În România rurală, un sfert din copii abandonează școala până la 14 ani. Și odată cu școala, visurile. În satele din România, abandonul școlar se predă acasă, din generație în generație. Rezulatele testării PISA publicate in 2019 arată că aproape jumătate dintre copiii de 15 ani care merg la școală suferă de analfabestism funțional - pot scrie, pot citi, dar nu înteleg informația dintr-un text și nu o pot folosi în viața de zi cu zi. Acești copii ar avea, de exemplu, dificultăți să citească și să înțeleagă manualul de funcționare al mașinii de spălat sau să interpreteze o hartă.

Teach for Romania caută și recrutează în școlile publice vulnerabile oameni care cred în educația de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care nu renunță în fața obstacolelor și care pot să producă schimbare de la firul ierbii, acum, din poziția de profesori și învățători pentru copiii din mediile cele mai defavorizate.

În acest moment, Teach for Romania susține peste 130 de profesori care predau în 108 școli din 17 județe. Ajungem acum la aproximativ 10.000 de copii. Împreună, însă, putem mai mult!

 

Citeşte poveştile profesorilor!

Află cum altfel mai poți contribui!

Abonează-te la Newsletter!

 

Dăruiește ziua ta ~ 2015

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

3 Donatii

Ana Andronache

30 RON
17 May 2015

Sebastian Hubati

30 RON
17 May 2015

Imola Berecz

30 RON
15 May 2015