AMC Pixel Factory - Teach for Romania

Alerg pentru Teach for Romania! Hai sa ajutam copiii sa scrie. Viitorul.

1,125 RON Donatii stranse
41.666666666667% Complete
2,700 RON Target
14 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni ai sportului si nu numai,   Suntem grupul de maratonisti ai companiei AMC Pixel Factory format din 3 echipe de alergatori si te invitam sa fii unul din cei care, alergand sau donand, poate ajuta organizatia “Teach for Romania” sa contribuie la educatia copiilor din scoli defavorizate pentru a le oferi accesul catre dezvoltare continua. Echipele noastre – “Gazelele” formata din Mihaela Micu, Andrei Zegrea si Sergiu Semenescu, “Running Pixels” formata din Alina Neamtu, Rares Tujan si Alexandru Almasan si “AMC’s Running Dead” formata din Dumitru Oprea, Andrei Radoi si Vlad Hristev – s-au pregatit si antrenat pentru cei 21 km de parcurs si isi doresc ca, prin participarea lor, sa contribuie la misiunea “Teach for Romania” - aceea de a oferi copiilor lumina cartilor si a invataturii. Vino pe 15 Mai la Maraton, sustine echipele AMC Pixel Factory si traieste alaturi de noi bucuria miscarii si a faptelor bune!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Teach for Romania

Educație de calitate pentru toți copiii din România!

Teach for Romania este o organizație non-profit care activează din 2014 și care a adus un sistem de performanță în educația din sistemul public din România. Pentru împlinirea viziunii, educație de calitate pentru toți copiii din România, organizația atrage și pregătește cei mai talentați oameni din România pentru a deveni agenți de transformare  în sistemul educațional românesc, din rolurile de profesori și învățători pentru copiii din medii vulnerabile.

Citeşte poveştile profesorilor!

Contribuie şi tu!

Abonează-te la Newsletter!

Căutăm constant acei oameni care cred în educație de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care #nurenunță în fața obstacolelor. Din septembrie 2018, 76 de profesori și învățători s-au luat la trântă cu „nu se poate” și investesc timp, energie și pasiune în povestea educației, în aproximativ 100 de școli, din 18 județe.

rahela.jpg

De ce să ne susții?

Știai că, în România, 1 din 5 copii nu finalizează învățământul obligatoriu? Cauzele sunt multiple, însă un lucru e cert: calitatea educației pe care acesta o primește până la vârsta de 15 ani și mediul în care crește sunt determinante pentru parcursul său ulterior în viață.

Cu pasiune și cu o motivație puternică de a produce o schimbare pozitivă pentru cei din jur, profesorii și învățătorii susținuți prin Programul Teach for Romania facilitatează accesul la educație de calitate, experiențe reale de învățare, dezvoltare continuă și sprijin în valorificarea potențialului maxim al fiecărui copil cu care lucrează. Prin performanța și atitudinea din cadrul orelor de curs, învățătorii și profesorii susținuți de Teach for Romania creează o relație deschisă cu elevii lor, bazată pe încredere, respect și comunicare.

Donația ta ne ajută să construim viitorul copiilor de astăzi, al generației de mâine, un viitor sprijinit pe un sistem de valori în care autenticitatea, integritatea, determinarea, excelența, învațarea continuă, colaborarea, grija față de semeni și echilibrul sunt cele care îmbracă abilitățile, competențele, dorințele, gândurile și faptele.

Toate fondurile strânse merg către susținerea și pregătirea profesorilor și învățătorilor din cele două generații. Mai multe detalii despre program și cum funcționează, pe site: http://teachforromania.org.


Ne bucurăm și îți mulțumim că ești unul dintre cei care își doresc ca, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la o educație de calitate!

Echipa Teach for Romania

http://teachforromania.org/implica-te/

http://teachforromania.org/implica-te/doilasuta/

2lasuta-no-opaciti.jpg

 

Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!

Căutăm constant acei oameni care cred în educație de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care #nurenunță în fața obstacolelor. Din septembrie 2017, 68 de profesori și învățători s-au luat la trântă cu „nu se poate” și investesc timp, energie și pasiune în povestea educației, în aproximativ 70 de școli, din 12 județe.

Citeşte poveştile profesorilor!

Contribuie şi tu!

Abonează-te la Newsletter!

 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

14 Donatii

Anonymous

30 RON
19 May 2016

Anonymous

50 RON
19 May 2016

Anonymous

30 RON
19 May 2016
16 May 2016
16 May 2016

Anonymous

30 RON
16 May 2016

Anonymous

30 RON
Go, Miha, go :)
14 May 2016

Daniel M

75 RON
13 May 2016
Succes!
13 May 2016

Anonymous

75 RON
12 May 2016
11 May 2016
10 May 2016
Pentru educatie mai buna
10 May 2016

Loredana Soare

30 RON
09 May 2016