Gabriela Dima - Teach for Romania

Cel mai frumos cadou de ziua mea

10,225 RON Donatii stranse
100% Complete
10,000 RON Target
57 Donatii

 

Cei mai mulți dintre voi cunoașteți deja povestea noastră. Ceilalți o puteți afla chiar acum. 

Deși suntem doar în clasa a III-a, de la începutul anului școlar muncim ca să strângem bani pentru o excursie adevărată. Trei-patru zile, departe de casă, cu activități frumoase în care să ne distrăm și să descoperim tot felul de lucruri noi. Până anul trecut, când am fost o zi la București, nici măcar nu știam ce este aia excursie. Auzisem, dar nu simțisem pe propria piele.

Cel mai simplu ar fi fost să plătească altcineva pentru noi, dar am dorit să acoperim măcar o parte din costuri ca să ne dăm seama cum merg lucrurile în lumea oamenilor mari.

Doamna l-a invitat pe Cornel care ne-a învățat cum să facem rost de bani. Unii au început să economisească sau să facă diverse treburi în casă contra cost. Pentru alții însă, visul nostru părea atât de departe și greu de realizat, încât sămânța aruncată de Cornel a rămas în pământ.

La un moment dat, el ne-a spus că primii bani se fac cel mai greu, dar am și uitat. Abia când am vândut primele produse și am obținut primii lei la Târgul de Crăciun, sămânța a încolțit. De atunci am mai organizat un Târg de Mărțișor, iar săptămâna aceasta vom avea unul de Paște.

Reușim să strângem o treime din sumă, însă nu putem acoperi costurile pentru toți cei 24 de colegi de clasă. Așa că doamna a decis să își doneze ziua de naștere.

Am văzut că are foarte mulți prieteni care o urmăresc și citesc poveștile noastre de la clasă. Mulți vin să ne cunoască și să facă ateliere cu noi. Acum avem nevoie de ajutorul fiecăruia dintre voi. Promitem să ținem un jurnal al excursiei și să împărtășim, în fiecare zi, experiențele minunate prin care vom trece.

Până pe 18 mai, când este ziua doamnei, suntem siguri că vom reuși să strângem cei 10.000 de lei  de care mai avem nevoie. Îi veți face cel mai frumos cadou. 

Noi credem în visul nostru și avem încredere în voi că ne veți ajuta să-l împlinim! 

Vă mulțumim că sunteți alături de noi și, dacă vă place ideea, vă puteți dărui și voi ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Teach for Romania

Educație de calitate pentru toți copiii din România!

Teach for Romania este o organizație non-profit care activează din 2014 și care a adus un sistem de performanță în educația din sistemul public din România. Pentru împlinirea viziunii, educație de calitate pentru toți copiii din România, organizația atrage și pregătește cei mai talentați oameni din România pentru a deveni agenți de transformare  în sistemul educațional românesc, din rolurile de profesori și învățători pentru copiii din medii vulnerabile.

Citeşte poveştile profesorilor!

Contribuie şi tu!

Abonează-te la Newsletter!

Căutăm constant acei oameni care cred în educație de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care #nurenunță în fața obstacolelor. Din septembrie 2018, 76 de profesori și învățători s-au luat la trântă cu „nu se poate” și investesc timp, energie și pasiune în povestea educației, în aproximativ 100 de școli, din 18 județe.

rahela.jpg

De ce să ne susții?

Știai că, în România, 1 din 5 copii nu finalizează învățământul obligatoriu? Cauzele sunt multiple, însă un lucru e cert: calitatea educației pe care acesta o primește până la vârsta de 15 ani și mediul în care crește sunt determinante pentru parcursul său ulterior în viață.

Cu pasiune și cu o motivație puternică de a produce o schimbare pozitivă pentru cei din jur, profesorii și învățătorii susținuți prin Programul Teach for Romania facilitatează accesul la educație de calitate, experiențe reale de învățare, dezvoltare continuă și sprijin în valorificarea potențialului maxim al fiecărui copil cu care lucrează. Prin performanța și atitudinea din cadrul orelor de curs, învățătorii și profesorii susținuți de Teach for Romania creează o relație deschisă cu elevii lor, bazată pe încredere, respect și comunicare.

Donația ta ne ajută să construim viitorul copiilor de astăzi, al generației de mâine, un viitor sprijinit pe un sistem de valori în care autenticitatea, integritatea, determinarea, excelența, învațarea continuă, colaborarea, grija față de semeni și echilibrul sunt cele care îmbracă abilitățile, competențele, dorințele, gândurile și faptele.

Toate fondurile strânse merg către susținerea și pregătirea profesorilor și învățătorilor din cele două generații. Mai multe detalii despre program și cum funcționează, pe site: http://teachforromania.org.


Ne bucurăm și îți mulțumim că ești unul dintre cei care își doresc ca, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la o educație de calitate!

Echipa Teach for Romania

http://teachforromania.org/implica-te/

http://teachforromania.org/implica-te/doilasuta/

2lasuta-no-opaciti.jpg

 

Vacanța de vis

Deși suntem doar în clasa a III-a, de la începutul anului școlar muncim ca să strângem bani pentru o excursie adevărată. Trei-patru zile, departe de casă, cu activități frumoase în care să ne distrăm și să descoperim tot felul de lucruri noi. Până anul trecut, când am fost o zi la București, nici măcar nu știam ce este aia excursie. Auzisem, dar nu simțisem pe propria piele.

Un plus pentru înghețată!
13 May 2019
Felicitari pentru tot ce faci pentru acesti copilasi. Esti in exemplu.....La muuuuuulti aaaaaani!
02 May 2019
Așteptăm pozele din excursie!
01 May 2019

Anonymous

300 RON
Spor micilor explorarori!
01 May 2019

Anonymous

100 RON
01 May 2019
Multumesc ca aveti grija de copii
01 May 2019
30 Apr 2019
Vise implinite si un timp minunat in excursie!!!!!!
28 Apr 2019

Anca Pop

150 RON
28 Apr 2019
Pentru că sufletele mari atrag întotdeauna susținere.
28 Apr 2019
27 Apr 2019

Angela Sirbu

150 RON
Va doresc o calatorie minunata!
27 Apr 2019
100 RON
Distractie placuta!
27 Apr 2019
26 Apr 2019

MihaiR+

300 RON
Distracție plăcută !
26 Apr 2019
Cu convingerea ca aceasta lume va fi transformata de copii, va doresc sa vi se implineasca visul. Acesta si toate celelalte care vor urma. Visati, copii!
26 Apr 2019
Mult succes!
26 Apr 2019

Anonymous

550 RON
26 Apr 2019
Pentru ca mai intai trebuie sustinut si promovat ce fac oameni precum Gabi si abia apoi ce face, pe buna dreptate , de altfel, DNA-ul.
26 Apr 2019

Anonymous

75 RON
Vacanta de vis sa aveti! :)
26 Apr 2019

Mawerick

1,000 RON
Bravo Gabi! Suntem alaturi de tine!
25 Apr 2019
100 RON
Distracție plăcută în excursie!
22 Apr 2019
bravo, Gabriela. bravo, copii!
21 Apr 2019
21 Apr 2019

Anonymous

10 RON
20 Apr 2019

Toma

100 RON
20 Apr 2019
20 Apr 2019
20 Apr 2019

Petronela Caso

150 RON
Run Forrest Run!
20 Apr 2019

Mircea

25 RON
20 Apr 2019