Oana Bercaru - Teach for Romania

Alerg pentru ca toti copiii din Romania sa primeasca educatie de calitate!

635 RON Donations raised
31.75% Complete
2,000 RON Target
7 Donations
I want to donate!

 

Fiecare pas pe care il facem, fiecare decizie pe care o luam, fiecare DA pe care il rostim, orice moment ales de fiecare... poate sa nu fie doar pentru noi, despre noi…
Putem alege sa aratam ca NE PASA de cei din jur, si sa incercam, cu dragoste si grija pentru oameni, sa schimbam in bine destine care au nevoie de atingerea noastra pentru a creste.
Cred cu tarie ca fiecare copil trebuie sa aiba acces la educatie de calitate, indiferent de mediul din care provine si de situatia financiara a familiei sale. Aceasta este si viziunea Asociatiei Teach for Romania, care in prezent, transforma prin educatie vietile a peste 2700 de copii din comunitatile dezavantajate.
Pe 17 mai alerg pentru ca imi doresc sa fiu parte din viitorul frumos al acestor copii!
Impreuna cu noi, poti contribui la echitate in educație pentru fiecare copil din Romania!
Doneaza si transmite mai departe gestul tau, mesajul, misiunea, grija, generozitatea, fapta buna.

Iti multumesc din suflet!

Cu drag si prietenie,
Oana.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Teach for Romania

Educație de calitate pentru toți copiii din România!

Teach for Romania este o organizație non-profit care activează din 2014 și care a adus un sistem de performanță în educația din sistemul public din România. Pentru împlinirea viziunii, educație de calitate pentru toți copiii din România, organizația atrage și pregătește cei mai talentați oameni din România pentru a deveni agenți de transformare  în sistemul educațional românesc, din rolurile de profesori și învățători pentru copiii din medii vulnerabile.

Citeşte poveştile profesorilor!

Contribuie şi tu!

Abonează-te la Newsletter!

Căutăm constant acei oameni care cred în educație de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care #nurenunță în fața obstacolelor. Din septembrie 2018, 76 de profesori și învățători s-au luat la trântă cu „nu se poate” și investesc timp, energie și pasiune în povestea educației, în aproximativ 100 de școli, din 18 județe.

rahela.jpg

De ce să ne susții?

Știai că, în România, 1 din 5 copii nu finalizează învățământul obligatoriu? Cauzele sunt multiple, însă un lucru e cert: calitatea educației pe care acesta o primește până la vârsta de 15 ani și mediul în care crește sunt determinante pentru parcursul său ulterior în viață.

Cu pasiune și cu o motivație puternică de a produce o schimbare pozitivă pentru cei din jur, profesorii și învățătorii susținuți prin Programul Teach for Romania facilitatează accesul la educație de calitate, experiențe reale de învățare, dezvoltare continuă și sprijin în valorificarea potențialului maxim al fiecărui copil cu care lucrează. Prin performanța și atitudinea din cadrul orelor de curs, învățătorii și profesorii susținuți de Teach for Romania creează o relație deschisă cu elevii lor, bazată pe încredere, respect și comunicare.

Donația ta ne ajută să construim viitorul copiilor de astăzi, al generației de mâine, un viitor sprijinit pe un sistem de valori în care autenticitatea, integritatea, determinarea, excelența, învațarea continuă, colaborarea, grija față de semeni și echilibrul sunt cele care îmbracă abilitățile, competențele, dorințele, gândurile și faptele.

Toate fondurile strânse merg către susținerea și pregătirea profesorilor și învățătorilor din cele două generații. Mai multe detalii despre program și cum funcționează, pe site: http://teachforromania.org.


Ne bucurăm și îți mulțumim că ești unul dintre cei care își doresc ca, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la o educație de calitate!

Echipa Teach for Romania

http://teachforromania.org/implica-te/

http://teachforromania.org/implica-te/doilasuta/

2lasuta-no-opaciti.jpg

 

Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!

În România rurală, un sfert din copii abandonează școala până la 14 ani. Și odată cu școala, visurile. În satele din România, abandonul școlar se predă acasă, din generație în generație. Rezulatele testării PISA publicate in 2019 arată că aproape jumătate dintre copiii de 15 ani care merg la școală suferă de analfabestism funțional - pot scrie, pot citi, dar nu înteleg informația dintr-un text și nu o pot folosi în viața de zi cu zi. Acești copii ar avea, de exemplu, dificultăți să citească și să înțeleagă manualul de funcționare al mașinii de spălat sau să interpreteze o hartă.

Teach for Romania caută și recrutează în școlile publice vulnerabile oameni care cred în educația de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care nu renunță în fața obstacolelor și care pot să producă schimbare de la firul ierbii, acum, din poziția de profesori și învățători pentru copiii din mediile cele mai defavorizate.

În acest moment, Teach for Romania susține peste 130 de profesori care predau în 108 școli din 17 județe. Ajungem acum la aproximativ 10.000 de copii. Împreună, însă, putem mai mult!

 

Citeşte poveştile profesorilor!

Află cum altfel mai poți contribui!

Abonează-te la Newsletter!

 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

7 Donations

Ciprian Ioan

100 RON
Bravo Oana! Vad ca te-a prins microbul alergarii
05 May 2015

Radu Atanasiu

150 RON
Spor!
24 Apr 2015

Irina Borozan

30 RON
Mult succes!
22 Apr 2015

Oana Murad

200 RON
22 Apr 2015

Ana Bugnar

105 RON
Mult succes! Oana & TeachForRomania
22 Apr 2015

Oana Pirjolea

20 RON
22 Apr 2015

Imola Berecz

30 RON
Bravooo Oanaaa!!!
21 Apr 2015