Cami Tiu - Teach for Romania

Tinem copiii defavorizati in scoala

1,295 RON Donatii stranse
64.172447968285% Complete
2,018 RON Target
20 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut!

Strâng și anul acesta fonduri pentru ca organizația Teach for Romania să ajungă la cât mulți copii din zonele defavorizate pentru a-i determină să meargă la școală! Pentru a-i determina pe ei, dar mai ales pe părinții lor să înțeleagă că valoarea educației pe care aceștia o primesc până la vârstă de 15 ani este determinantă pentru parcursul lor ulterior în viață.

Conform rezultatelor ultimilor ani din studiile internaționale realizate în domeniul educației, România se poziționează pe ultimele locuri, atât în Europa cât și la nivel internațional. Sunt date care ne-ar putea ține captivi într-un cerc vicios, lăsându-ne să ne simțim neputincioși sau sunt date care ne cer nouă, tuturor, o schimbare.

Misiunea rețelei Teach for All, din care face parte Teach for Romania, este de a extinde accesul la educație în întreaga lume, prin creșterea și accelerarea impactului generat de către organizații care cultivă soluții de leadership necesare pentru schimbare. Datorită similitudinii naturii problemelor din țările participante în rețea, soluțiile pot fi astfel împărtășite peste granițe. La acest link poți vedea cum face Teach for Romania să se întâmple lucrurile.

Eu cred cu tărie că îmbunătățirea educației la sate și în zonele defavorizate ar pune un pilon important în formarea viitorului acestei țări, iar organizația Teach for Romania este cel mai puternic jucător actual care aduce schimbări vizibile, chiar și într-o realitate foarte tristă. Îmi donez ziua de naștere, pentru al doilea an consecutiv, misiunii organizației și te invit și pe tine să te alături cauzei mele donând fonduri pentru ca fiecare copil din România să aibă acces la opțiuni de viață prin educație de calitate! 

 

1 oră de predare prin programul Teach for Romania ~ 50 de lei

 

Eu și Teach for România până acum:

 - Community Manager Volunteer @Teach Bike Challenge, 2018

 - Fundraiser - Îmi dăruiesc ziua de naștere cadou, 2017

 - PR & Marketing Volunteer @Leadership Summer Academy, 2017

 - Account Manager - AIESEC in Bucharest - Teach for Romania, 2015

Îți mulțumesc că ești alături de mine! Pentru mai multe informații despre organizație, te rog accesează adresa: http://teachforromania.org/


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Teach for Romania

Educație de calitate pentru toți copiii din România!

Teach for Romania este o organizație non-profit care activează din 2014 și care a adus un sistem de performanță în educația din sistemul public din România. Pentru împlinirea viziunii, educație de calitate pentru toți copiii din România, organizația atrage și pregătește cei mai talentați oameni din România pentru a deveni agenți de transformare  în sistemul educațional românesc, din rolurile de profesori și învățători pentru copiii din medii vulnerabile.

Citeşte poveştile profesorilor!

Contribuie şi tu!

Abonează-te la Newsletter!

Căutăm constant acei oameni care cred în educație de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care #nurenunță în fața obstacolelor. Din septembrie 2018, 76 de profesori și învățători s-au luat la trântă cu „nu se poate” și investesc timp, energie și pasiune în povestea educației, în aproximativ 100 de școli, din 18 județe.

rahela.jpg

De ce să ne susții?

Știai că, în România, 1 din 5 copii nu finalizează învățământul obligatoriu? Cauzele sunt multiple, însă un lucru e cert: calitatea educației pe care acesta o primește până la vârsta de 15 ani și mediul în care crește sunt determinante pentru parcursul său ulterior în viață.

Cu pasiune și cu o motivație puternică de a produce o schimbare pozitivă pentru cei din jur, profesorii și învățătorii susținuți prin Programul Teach for Romania facilitatează accesul la educație de calitate, experiențe reale de învățare, dezvoltare continuă și sprijin în valorificarea potențialului maxim al fiecărui copil cu care lucrează. Prin performanța și atitudinea din cadrul orelor de curs, învățătorii și profesorii susținuți de Teach for Romania creează o relație deschisă cu elevii lor, bazată pe încredere, respect și comunicare.

Donația ta ne ajută să construim viitorul copiilor de astăzi, al generației de mâine, un viitor sprijinit pe un sistem de valori în care autenticitatea, integritatea, determinarea, excelența, învațarea continuă, colaborarea, grija față de semeni și echilibrul sunt cele care îmbracă abilitățile, competențele, dorințele, gândurile și faptele.

Toate fondurile strânse merg către susținerea și pregătirea profesorilor și învățătorilor din cele două generații. Mai multe detalii despre program și cum funcționează, pe site: http://teachforromania.org.


Ne bucurăm și îți mulțumim că ești unul dintre cei care își doresc ca, într-o zi, fiecare copil din România să aibă acces la o educație de calitate!

Echipa Teach for Romania

http://teachforromania.org/implica-te/

http://teachforromania.org/implica-te/doilasuta/

2lasuta-no-opaciti.jpg

 

Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!

În România rurală, un sfert din copii abandonează școala până la 14 ani. Și odată cu școala, visurile. În satele din România, abandonul școlar se predă acasă, din generație în generație. Rezulatele testării PISA publicate in 2019 arată că aproape jumătate dintre copiii de 15 ani care merg la școală suferă de analfabestism funțional - pot scrie, pot citi, dar nu înteleg informația dintr-un text și nu o pot folosi în viața de zi cu zi. Acești copii ar avea, de exemplu, dificultăți să citească și să înțeleagă manualul de funcționare al mașinii de spălat sau să interpreteze o hartă.

Teach for Romania caută și recrutează în școlile publice vulnerabile oameni care cred în educația de calitate și în potențialul fiecărui copil, care abordează dificultățile și provocările cu optimism și cu perspectiva posibilității. Oameni cărora le pasă și care nu renunță în fața obstacolelor și care pot să producă schimbare de la firul ierbii, acum, din poziția de profesori și învățători pentru copiii din mediile cele mai defavorizate.

În acest moment, Teach for Romania susține peste 130 de profesori care predau în 108 școli din 17 județe. Ajungem acum la aproximativ 10.000 de copii. Împreună, însă, putem mai mult!

 

Citeşte poveştile profesorilor!

Află cum altfel mai poți contribui!

Abonează-te la Newsletter!

 

20 Donatii

Anonymous

150 RON
Sa fie cu folos! Mult spor!
27 Aug 2018
26 Aug 2018

ValiD

30 RON
Felicitari pentru initiativa ! :)
23 Aug 2018

Radu Risnoveanu

50 RON
pentru acei copilasi...
23 Aug 2018
21 Aug 2018
Great job Cami! :)
21 Aug 2018
La multi ani, Cami!
20 Aug 2018

Pdu

50 RON
20 Aug 2018
La multi ani, suflet frumos si simpatic! :* Sa reusesti in tot ce-ti propui!
20 Aug 2018

Anonymous

30 RON
La multi ani :) I.C
20 Aug 2018
20 Aug 2018
La multi ani frumosi, Cami! Sa continui sa faci bine! Te pup!
20 Aug 2018
20 Aug 2018
You're doing Lord's work, Camelia!
20 Aug 2018

Ioana Todirica

50 RON
20 Aug 2018
Bravo Tiu!
19 Aug 2018
La multi ani, Camii!! Sper sa strangi banii necesari si sa ajuti copilasii :D
19 Aug 2018

Anonymous

300 RON
19 Aug 2018

Cosmina&Bogdan

100 RON
La multi ani frumosi, Chemiii! Sa ramai la feeeel 1000 de ani ❤❤❤
19 Aug 2018
Mult succes, draga mea!!!! Felicitari pt tot ceea ce faci!
18 Aug 2018